Para öyle değil böyle harcanır

Burada topik acacagina once esinize sormaliydin. Zaten bu eslerin , esleriyle konusmadan kafasinda kurup kurup durmalari yuzunden bir cok evlilik sallaniyor. Once bir isin aslini ogrenin. Sayet ailesine veriyorsa ona da birlikte karar verin. Istiyorsan sende esit miktarda ailene yardim edebilirsin.

Son düzenleme:
aslında ekonomi konusunda bende çok iyi değilim yani bizde para eşimde durur bendeki sadece kartlar :)))
ama aylık ne kadar ödeyip ödeyemeyeceğimi biliyorum mesela kredi kartını ona göre ayarlıyorum
yani eşim benden daha iyi ekonomi konusunda
ama ucuzluktan alma işine gelince bişiyi pahalıyken alınca kendimi psikolojik olarak çok kötü hissediyorum ya kandırılmışım gibi geliyor :))) ciddi ciddi üzülüyorum buna
ben genelde netten alışveriş yapıyorum zaten çarşıya nerdeyse hiç inmem zaten vaktimde çok iş ev ev iş
neyse konu bana kaydı, kendimi övmüş gibi hissettim aslında konu ben bile değildim sadece örnekleme yapmak istemiştim :16::16::16::16:

Aslına bakarsan bızım evde pek ekonomı yok:) Esım bu konuda benden de kotu oldugu ıcın sorumlulugu ben ustlendım. Elımden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum, Rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın.Kotu gunlerı dusunerek bırcok seyde kendımı ayarlamaya calısıyorum.Zıra suan o kotu gunler geldı ve kendı kendıme yetebılıyorum. Bebegımın kalp atısları durdugu ıcın mecburen kurtaj oldum onun ardından suan cocuk ıcın tedavı masrafları epey bır tutuyor.

Esımı bır cok konuda frenlerım, ona kalsa hergun bır hedıyeyle gelır,konu komsuya bıle dagıtır.Aılede yeterınce almıs etmıs barı evlendıkten sonra duzelsın ıstedım.

Aslına bakarsan bızım evde pek ekonomı yok:) Esım bu konuda benden de kotu oldugu ıcın sorumlulugu ben ustlendım. Elımden geldıgınce bırseyler yapmaya calısıyorum, Rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın.Kotu gunlerı dusunerek bırcok seyde kendımı ayarlamaya calısıyorum.Zıra suan o kotu gunler geldı ve kendı kendıme yetebılıyorum. Bebegımın kalp atısları durdugu ıcın mecburen kurtaj oldum onun ardından suan cocuk ıcın tedavı masrafları epey bır tutuyor.

Esımı bır cok konuda frenlerım, ona kalsa hergun bır hedıyeyle gelır,konu komsuya bıle dagıtır.Aılede yeterınce almıs etmıs barı evlendıkten sonra duzelsın ıstedım.

geçmiş olsun bende şubatta aynı sorundan dolayı kürtaj oldum, şuan bende bebek istiyorum tekrar, sizin sorununuz ne tedaviylemi olmuştu ?
inş. tez zamanda sağlıkla gelir bebiş

ayrıca ekonomi için en iyi yol BES yaptırmak başka türlü para zor bilikiyor biz oğlum için (5 yaşında bi oğlum var) BES yaptırdık geçen yıl
birde eşiniz size illa hediye almak istiyorsa altın isteyin ondan :1::1::1: biraz babane usulü olacak ama ekonomi başka nasıl yapılırki çeyrek taksın omzunuza doğum gününüzde :9::9::9::9::9::9:

ucu bucağı yokki bu işin sen harcadın o harcadı derken nerde sizin gelecek gün gelir eksiye düşerseniz çıkmanız daha zor olur , bu paraların nereye gittiğini bilmeniz lazım ,

ben biraz harcamamı bilmem cebimde para varsa harcamadan durmam o yüzden mesela 200 tl lik kredi kartı çıkarttım üstüne çıkamıyorum bu benim durmamı sağlıyor, evin hesabını kitabını da eşim görüyor hoş zaten yeni evliyiz tüm para borca gitttiğinden ikimizde de birşey kalmıyor ya ama en azından neyin nereye gittiğini biliyoruz

geçmiş olsun bende şubatta aynı sorundan dolayı kürtaj oldum, şuan bende bebek istiyorum tekrar, sizin sorununuz ne tedaviylemi olmuştu ?
inş. tez zamanda sağlıkla gelir bebiş

ayrıca ekonomi için en iyi yol BES yaptırmak başka türlü para zor bilikiyor biz oğlum için (5 yaşında bi oğlum var) BES yaptırdık geçen yıl
birde eşiniz size illa hediye almak istiyorsa altın isteyin ondan :1::1::1: biraz babane usulü olacak ama ekonomi başka nasıl yapılırki çeyrek taksın omzunuza doğum gününüzde :9::9::9::9::9::9:

Valla aynı annem usulu:) Ben basında hata yaptım yesıl-beyaz altın severdım,bundan sonrasında toparlaaya calısıyorum sen alma ben alırım yontemı uyguluyorum.Pko luyum ben,molar gebelık gecırdım.Kurtaj zamanı bellı oldu molar gebelık.Hamıle kalmam yasaktı zaten cunku tekrar edebılıyor dıye.Herhafta doktor kontrolu altında gebelık tahlılı yapılıyordu cunku kurtajdan sonrakı 4 ay boyunca hep hamıle gıbı kalıyorsun.Duzeldım sure bıttı hamıle kalayım derken yumurtlamada sorun cıktı.Sımdı asılama kısmındayım tedavının eger bu defada gebelık olmazsa tup bebek yontemıne yonlendırme yapacagını belırttı doktorum.Bugun asılamamın 6.gunu:)Umarım bıran evvel hamıle kalabılırsın.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.

Valla aynı annem usulu:) Ben basında hata yaptım yesıl-beyaz altın severdım,bundan sonrasında toparlaaya calısıyorum sen alma ben alırım yontemı uyguluyorum.Pko luyum ben,molar gebelık gecırdım.Kurtaj zamanı bellı oldu molar gebelık.Hamıle kalmam yasaktı zaten cunku tekrar edebılıyor dıye.Herhafta doktor kontrolu altında gebelık tahlılı yapılıyordu cunku kurtajdan sonrakı 4 ay boyunca hep hamıle gıbı kalıyorsun.Duzeldım sure bıttı hamıle kalayım derken yumurtlamada sorun cıktı.Sımdı asılama kısmındayım tedavının eger bu defada gebelık olmazsa tup bebek yontemıne yonlendırme yapacagını belırttı doktorum.Bugun asılamamın 6.gunu:)Umarım bıran evvel hamıle kalabılırsın.Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın.

anladım canım, allah hakkına hayırlısını versin, mol gebelik çok daha farklı ve teferruatlı sanırım sürekli kontrol altında olman gerek dediğin gibi, inş. bebeğini kucağına alır bu günleri yüzünde bir tebessümle anarsın.

eşine parayı nereye harcadığını sor eğer birine verdiyse bile bunu seninle paylaşmalı.kafasına göre hareket etmemeli.aslında haklısın erkek milletine acımayacaksın ama sen harca o harca bunun da sonu yok ki bir yerde tökezlersiniz toparlayamazsınız bu nedenle eşinle açık ve net bir şekilde konuş

Dogru duzgun esinle konus, anlayisla yaklas ve bu sorunu aranizda kokunden halledin bence. Iki es bir arada cok da guzel cozebilirsiniz bunu, iletisim kurmaktan kacmayin, kafanizda kurup kurup tavirlar almayin, belki baska bir durum var? Hemen gemileri yakiyorsunuz. Once bir isin aslini ogren.

Senin deyiminle milyarlarca borc varken bir de ustune sirf esine sinirinden para carcur etmek akil kari mi Allah askina? Herkes iyi gaz vermis de boyle mantiksiz seyler sakin yapma bence. Ilerde kafani duvarlara vurmayasin sonra.

Arkadaşlar sorun yok. Paranın nereye gittiğini öğrendim. Benim zaten rahatsız olduğum mevzu paranın nereye gittiğini bilmememdi.Gerekli bi yere gitmiş. Teşekkrler herkese

Çocuğa harçlık verir gibi koca adamın harcamalarını mı takip ediyrosunuz 20 oraya verdi 30 oraya verdi. 100tl dediğin nedir ki.Şaka yapmıyorum, tavrınızı ciddi anlamda çok ayıpladım. Eşlerden hiçbiri birbirine sen 2 günde 100tlyi nereye harcadın hesap ver dememeli.Durumlar ne olursa olsun.Para bu.

Son düzenleme:
Eğer gercekten kılık kıyafete ıhtıyacınız yoksa bence alışveriş yapmayında, yapmış süsü verin. paranızı

bilinen yerden alın saklayın. koca da sorunca alışveriş yaptım ihtiyaçlarım vs.. vardı harcadım dersınız.

bebeğiniz varmış dar zamanınız olur, paranızı harcarsanız ozaman zor durumda kalabılırsınız.

ben olsam oyle yapardım. şahsi fikrim. :ssz:

Back
X