para harcama konusuna gelince eşim çok harcarsa bende harcarım
bana saçma geliyor, bazı şeyleri illada madalya takılsın diye yapmamak gerek, harcamak harcamamak herkesin kendi tercihi tabiki
ama bence biraz ekonomi yapmak gerek, biz evimizi aldık çok şükür hep ekonomi yaparak eşim demez bana senin sayende oldu diye ama ben biliyorum benim sayemde olduğunu ve artık bir evim var önemli olanda bu değilmi
ekonomiden kastım illada almamak değil, ihtiyaç olanı almak, ihtiyacı kadar almak, yada ucuzluktan almak
kendimden örnek vereyim hep indirim takip eden biriyimdir, özllikle oğlum için sezon sonlarında yaparım alışverişi, taaa 2 ay öncesinden hem ramazan hem kurban bayramlıkları bile hazırdı hemde 2 şer adet, ama bunları çok uygunken aldım durup durupta bekleyip bayram öncesi alışverişe çıksam tümüne belki 50 tl verdiysem, ozamanda bir parçasına bile 50 TL verebilirim
bu konuda kayınvaldem beni çok eleştirir ona göre çok alıyormuşum oğluma oysa ben çokta alıyorsam sadece indirimli zamanda alışveriş yaptığım için görümcemin "az alarak" harcadığından çok daha az miktar para ile sağlıyorum bunu
yani ekonomi birazda budur bana göre