- 2 Ekim 2014
- 2.435
- 5.206
- 358
- 39
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
evet istiyolaronlar kendileri aynı durumdayken istiyorlarsa sizde isteyin tabi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet istiyolaronlar kendileri aynı durumdayken istiyorlarsa sizde isteyin tabi..
o zaman utanmadan sıkılmadan isteyinevet istiyolar
zaten eskiden bu kadar dert yapmıyordum ama artık resmen dert oldu bende çünkü gerçekten toplamda az para değilbir daha birlikte yemeğe gittiğinizde size borcu olan kişilere ödettirin.
ya da az para verin üstü çıkışmıyor deyin, o borcu olan kişilerin vermesini sağlayın, sonra aaa canım geçen de para üstüm kalmıştı ya sende, ordan düşelim de.
bende normalde çekinirim ama bu kadarını da yapın artık yani, enayi olmayın. yoksa sürekli sürekli böyle gidrese, içinize dert olacak.
evet az para değil. kaç kere yemeğe gidersiniz o parayla. yazık günah. niye hakkınız başkasında kalsın kizaten eskiden bu kadar dert yapmıyordum ama artık resmen dert oldu bende çünkü gerçekten toplamda az para değil
aynen bende üzerimde kalmasın diye veriyorum bende ısmarlamayı seviyorum ama dediğiniz gibi kendimi enayi gibi hissediyom
Sizde o öderken ödemeyin bozuğum yok diyin birde konulun sonra herkes kendi hesabını versin kuruşu kuruşunaHerkese merhaba ben devlet memuruyum bi çok bayan var benimle birlikte çalışan sorunum şu ben birisine para veriyorsam onunda üstünü bana vermesi gerekiyorsa ve vermediyse isteyemiyorum. Yekün olarak çok fazla tutmasada toplamda çok tutuyor mesela geçen gün yemeğe gittik bütün hesabı arkadaş ödedi (biz genelde öyle yaparız) benim hesabıma 43 lira düştü bende 50 lira verdim üstünü bozuk yok dedi sonra veririm dedi vermedi ve bu kişi bir lirası kalsa gelip isteyen biri neyse yine ondan önce yemeğe gittik arkadaşın bozuk parası çıkışması onun hesabınıda ben ödedim sonra veririm dedi yine vermedi ve bu liste böyle uzayıp gidiyo hiç bi zaman istemedim isteyememde ama artık enayi gibi hissediyorum kendimi hesapladığımda bi sürü param gitmiş. Siz benim yerimde olsanız napardınız istermiydiniz paranızı ve istesem ayıp olurmu?
ahhh işte keşke yapabilsem işin garip kısmı bu kişiler kendi paraları söz konusu olduğunda 1 liranın hesabını yapıyolar o yüzden zoruma gidiyo herhalde