kart bende ama edepsizlikle kirayı da ödetiyor kredi kartlarını ödetiyor ama ordan harcarken ilk ona soracakmışım kızlar bildiğiniz gibi değil şirretlikle yapıyo bunu
boşanmayı düşünüyorum ne olacak? babam ölür üzüntüden bi kaç ay sahiplenilir sonra da sen buldun bu adamı biz değil deyip kafaya kakılır burası Avrupa değil türkiye burda boşanmış kadın olacağına öl daha iyi

((
herkes sen kendini savunamıyosun yazmış bu adam beni cinsel olarak arzulamıyor işime saygısı yok değer vermiyor diyorum bi de beni dinlemesini mi bekliyosunuz defalarca konuştum ama duymuyo
eşinle baya bi ciddi sorunların var anlaşılan.
çocuk kaç yaşında?
evinizde kiraymış.aylık geliriniz ne kadar?
eşin kendi maaşını nereye harcar?kötü alışkanlığı var mı?4000 tl para nereye gider bilmeden.çok mantıksız.
senden gizli para mı biriktiriyor acaba.?
boşanıp boşanmamak senin bileceğin bişey.
ancak insanlar yeri gelir evlendikleri gibi boşanırlar da.
senin gibi ekonomik özgürlüğü olan bir kadın bile boşanma hakkında bu kadar olumsuz düşünür korkarsa,eli hiç ekmek tutmayan 3-5 çocuklu biçare kadıncağızlar ne yapsın.
boşansan da ayaklarının üzerinde durursun,haysiyetinle onurunla yaşarsın .zorlukları elbet var ancak şu anlattığın hayatın da kolay değil.bu kadar dolmasan dertlenmesen buraya yazmazdın.
bu karar sana ve eşine ait dediğim gibi.
şirretlik derken el mi kaldırıyor?
konuşmaktan da anlamayan adamla ne yapılabilir ki.
burada verilecek öneriler kısıtlı olacaktır haliyle.