- 15 Mart 2011
- 5.637
- 12.691
- Konu Sahibi VuslataDair
Merhabalar öncelikle sorum bu aralar Euro düşmüşken ve altın çıkmışken altın bozup Euro almak mantıklı mı? Başka sorularımda olacak yardımcı olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ev parası kadar altından bahsediyorumaltın dursun daha yaa dur daha yenı cıkmaya basladı bıde bu arada ne kadarlık bı altındna bahsedıyrouzz
valla euro ısıne hıc gırmedim ama altın her zaman güvenli liman suan 100 gramı 3 sene once 115 olmustu bence yaza olabilir en azındna o zaman bozarsın daha fazla kar yaaprsın turk parasınında eger ihtaycın yoksa hemen bozdurmıcaksan euro alabılrısın cünkü türk parası durdugu yerde kar etmez aam euro eder yada yarı yarıyo yapıp dolarda yapabılırsınBir ev parası kadar altından bahsediyorum
Peki altın dursun turk parası olarak duran paradan Euro alınmalı mı sizce
Bir ev parası kadar altından bahsediyorum
Merhabalar öncelikle sorum bu aralar Euro düşmüşken ve altın çıkmışken altın bozup Euro almak mantıklı mı? Başka sorularımda olacak yardımcı olur musunuz
takip etmelisin bence borsayı... msela bizimkilerin bankada 10 bin vardı altın düşmüşken alın dedim almadılar.. şimdi altın yükseliyo .. bence iyi takip etmelisinbu konuyu görmüşken ben de bilenlerden fikir alayım istedim, yatırımla ilgilenip bu konuyu okuyan arkadaşlara da bir faydası olur belki.
5500tl gibi bir birikimin üzerine her ay bankaya 500-600tl civarı atan bir kişi nasıl bir yatırım izleme yoluna gitmelidir? vadesiz hesaba kumbaraya para atar gibi her ay 500-600 atmaktansa ne önerirsiniz?
Bir ev parası kadar altından bahsediyorum
Bankada faiz gibi yöntemlerle aslında karınızın büyük kısmını banka alıyorbu konuyu görmüşken ben de bilenlerden fikir alayım istedim, yatırımla ilgilenip bu konuyu okuyan arkadaşlara da bir faydası olur belki.
5500tl gibi bir birikimin üzerine her ay bankaya 500-600tl civarı atan bir kişi nasıl bir yatırım izleme yoluna gitmelidir? vadesiz hesaba kumbaraya para atar gibi her ay 500-600 atmaktansa ne önerirsiniz?
aksineAltını kaç liradan aldığınız önemli? Mesela yılbaşından önce eski bilezik gramı 75 liraya kadar düşmüştü. O zaman elimde param olsaydı kuyumcudan eski bilezik alırdım, bugün arayıp sordum 89.5 dan bozuyoruz eski bileziği dediler. Gram başı 14.5 lira gibi bir karım olurdu... Mart sonuda kadar daha da artabilirmiş ancak belli de olmaz. Türk lirasını dövüze yatırmaktansa, vadeli hesapta tutma taraftarıyım.
aksine
bu bilgi yanıltıcı olur. Sakın bankalara vermeyin nakitinizi. İşin içinde olmuş biri olarak söylüyorum, sizin paranızı piç ediyorlar aslında, üstelik ülke ekonomisine de zarar veriyorlar, küçük yatırımcıların nakitlerini yurtdışında değerlendirerek.
Kısa vadeli yatırım yapacaklar ölsün mü o zaman? :) Düğüne kadar olabildiğince para biriktirmeye çalışıyorum, zamanı geldiğinde çekeceğim. Kumbara misali bankaya para atıyorum, başka ne yapabilirim ki? Altın mı almamı tavsiye ediyorsunuz?Bankada faiz gibi yöntemlerle aslında karınızın büyük kısmını banka alıyor
HİÇ KİMSEYE BANKALARDA VADELİ HESAP İLE FAİZ İ TAVSİYE ETMEM.
Sırası ile altın, dolar, euro tavsiye ederim (Eğer uzun vadeli yatırım yapacaksanız)
Kısa vadeli yatırımlar da işi bilmeyenlerin bir beklentisi olmasın bence, short risktir long iyidir