Para vermek zorunda miyim?

Diamondheart

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
273
190
103
Merhaba kizlar, universite ogrencisiyim ve universitemde bi dans topluluguna katildim.Aylik aidat adi altinda 40 tl aliyorlar verdikleri dans dersleri icin..Soyle bi durum var ki gecirdigim saglik sorunu yuzunden derslere devam edemeyecegim.Acaba buna ragmen aidat parasi vermek zorunda miyim?
Bu tarz maddi seyleri de konusmayi sevmiyorum gidip sormaya da cekiniyorum acikcasi..Mantiken girmeyecegim derse para vermemem lazim ayda 40 tl de az degil soyle ki zaten ailemin durumu cok iyi degil bi de sehir disinda okuyorum.

Gitmeyecekseniz bundan sonra, bugüne kadar gittiğiniz derslerin parasını ödeyin ve artık gitmeyeceğinizi söyleyip kaydınızı sildirin.O dersleri verenler de öğrenci değil mi sonuçta, onların da paraya ihtiyacı vardır elbet.Her şeyin bi ücreti var kimse babasının hayrına yapmıyo.

Ne kadar gun gittiyseniz odersiniz. Hocaniza soyleyin artik gelemeyecegim ama su kadar gun gelmisim ucret olarak ne odeyeyim deyin.

Bir sure ara verip sonra devam mı edeceksiniz.artik gitmeyecekseniz bıraktığınız için bir daha para odemezsiniz.ara vereceğiniz için soruyorsanız gelmeyecegim aylar para vermek zorunda mıyım diye sormak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…