merhaba bayanlar. sizden tavsiye istiyorum. benim oyle sorunlu bir cildim yok ama biraz kuru. suan biotherm aquasource kullaniyorum memnunum da ama dermokozmetik dogal bi urun kullanmak istiyorum.parabensiz, agir kokusu olmayan bir urun varmi tavsiye edebileceginiz?
Avene.İçinde paraben illeti yok.Üstelik dermatolojik.Artık kremleri eczaneden alıyorum.Kış için yoğun nemkendiricili olan Avene Hydrance -optimale riche kullanıyorum şu sıralar.
merhaba bayanlar. sizden tavsiye istiyorum. benim oyle sorunlu bir cildim yok ama biraz kuru. suan biotherm aquasource kullaniyorum memnunum da ama dermokozmetik dogal bi urun kullanmak istiyorum.parabensiz, agir kokusu olmayan bir urun varmi tavsiye edebileceginiz?
diadermin ultra nemlendiricinin üzerinde bitkisel ve parabensiz yazıyor Kullanıyorum birkaç gündür iyi geldi bana sivilce yapmadı Her zaman bu derdim olurdu İlk defa bi nemlendiriciyi beğeniyorum umarım öyle de devam eder
kosova'da yasiyorum ama turkiyeye yilda 3-4 kez geliyorum. yada turkiyeden bana gelenler oluyor. yani urunu bulmakta sorun yasamam. tavsiyenizi bekliyorum :)