Merhaba yaklasik 1 yildir nisanliyim bu ay düğünüm olacak. Nisanlanirken aile olarak erkek tarafindan illa bu kadar altin takacaksiniz gibi bir istegimiz olmadi, elinizden ne geliyorsa takarsiniz dedik zorluk cikmasin diye. Olay şu ki nisanlimin ufak bir birikimi var bekarken yaptığı (hepsi annesinin kolunda). Ailesi bu altinlari kullanmadan takacagi bilezikleri yapmaya çalışıyormus, eger yaparlarsa o bilezikler annenin kolunda kalacakmis cunku dugunde kendi de kolunda bilezik takmak istiyomus. Bende nisanlima o bileziklerin kendisinin oldugunu onlari da takmalari ya da vermeleri gerektiğini soyledim. Nisanlimda o bilezikler ev alirken kullaniriz diye onlar zaten benim kacmiyor ya diyor.annesi takmak istiyomus. Konu uzayinca da beni para konusmakla sucladi. Bu arada kv nisanda taktigi bilezgi dugunde geri takmak icin istiyo bende bizde boyle bi adet olmadığını soyledim Sizce ben paragoz muyum gercekten? Bu senepten kavga etmek istemiyorum ama hem benden nisan bilezigi isteyip hemde kolundaki altinlari vermemesi tuhaf geldi.