- 3 Ocak 2020
- 52
- 56
- 3
- Konu Sahibi Wallabiktim
-
Elalemin çocuğunun asker parasını neden veresin?Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
Elalemin çocuğunun asker parasını neden veresin?
Kocan değil, muhtaç değil.
Sende kaz değilsin.
Merhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...Elalemin çocuğunun asker parasını neden veresin?
Kocan değil, muhtaç değil.
Sende kaz değilsin.
Vallaha iyi tanı canım insanlar çok değişikler artık. Ayrıca sen neden verecekmissin?Nerde tanıştınız? Maddi durumunu nerden biliyor?Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
Bunun için deneyime bile gerek yok diye düşünüyorum.Merhaba, cevap için teşekkür ederim.. çocuk değil tabii ki.. 28 yaşında.. benimle yaşıt... ama benim de canım sıkıldı.. benden daha deneyimli olanlar yardım eder diye düşündüm...
Ortak bir arkadaşımız tanıştırdı.. evet insanlar bi tuhaf olmuş, neler duyuyorum... maddi durumumu evimden arabamdan üstümden basimdan isimden biliyor... bu konuyu bir daha acarsa gorusmemeken iyisi galiba..Vallaha iyi tanı canım insanlar çok değişikler artık. Ayrıca sen neden verecekmissin?Nerde tanıştınız? Maddi durumunu nerden biliyor?
Yani istemiyorum asla almam dedi ben olur diyince.. ama bir daha sorarsa alacağı cevap belli.. neden kaz gorsun onu da Anlamadim ki..Bunun için deneyime bile gerek yok diye düşünüyorum.
Ya sizin ona karşı insiyatifinizi ölçtü ya da sizi kaz gördü.
Tabikide öyle .Kendisi nasil?Ortak arkadaşınız güvenilir mi?Ortak bir arkadaşımız tanıştırdı.. evet insanlar bi tuhaf olmuş, neler duyuyorum... maddi durumumu evimden arabamdan üstümden basimdan isimden biliyor... bu konuyu bir daha acarsa gorusmemeken iyisi galiba..
Çok teşekkür ederim. Ben üyeliğimi yeni açtım, gerçekten sabah akşam sürekli yoğun bir şekilde çalışıyorum ve doğru dürüst zaman bulamıyorum kendi alanın dışında haber takip etmeye bile, ama tabii ki çevremden bir sürü şey de duyuyorum.. içsesim niyeti farklı diyor, kalbim kabul etmiyor belkide.. konduramıyorum... biraz zamana bırakmak daha iyi olacak gibi..Bunun şakasını bile yapmasını hoş bulmadım. Elbette hayat müşterektir ama sizin henüz bu hayatı ortak paydada bulusturdugunuz söylenemez. Ayrıca meşhur dolandırılma haberlerinde görüyoruz " benim için şunu kapattı bunu açtı şöyle değişti vs " deyip sonradan dimdizlak ortada kalanları. Bence dikkatli davranın eğer çok değer veriyorsanız on yargılı da olmayın biz kadınlar hissederiz biraz daha gözlemleyin derim.
Ortak arkadaşımız bayan, onunla bir dernek aracılığı ile tanışmışlar ve çok çok iyi birisi olduğunu söylemişti.. kendi üstü bası da düzgün, durumları da iyi... ben anlayamadım espri mi yapıyor, beni mi deniyor... babasıyla arası biraz bozuk bu ara..Tabikide öyle .Kendisi nasil?Ortak arkadaşınız güvenilir mi?
Hesap odetmeyecek karakterdeki adamdan bu sakayi beklemem ben dogrusu. Hosuma gitmedi. Kisilik problemleri olabilir.Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
Eğer bir yandan konduramiyorsaniz kalbiniz aksini söylüyorsa dediğim gibi bence temkinli bir şekilde görüşmeye devam edebilir hal ve hareketlerini gozlemleyebilirsiniz. Belki gerçekten sizin paranızdan yararlanmak için böyle bir yol izliyor belki de sadece boş bulunmuş ve patavatsız bir şaka yapmış olabilir. Erkeklerin çoğu, çoğu zaman ne dediğini bilmiyor zaten. Zaman her şeyi gösterir bekleyin bakalım konuyu tekrar açacak mi.Çok teşekkür ederim. Ben üyeliğimi yeni açtım, gerçekten sabah akşam sürekli yoğun bir şekilde çalışıyorum ve doğru dürüst zaman bulamıyorum kendi alanın dışında haber takip etmeye bile, ama tabii ki çevremden bir sürü şey de duyuyorum.. içsesim niyeti farklı diyor, kalbim kabul etmiyor belkide.. konduramıyorum... biraz zamana bırakmak daha iyi olacak gibi..
Yok asla para vermeyeceğim... kolay mı kazanıyorum.. bir daha sorarsa ya da benzer bir saka yaparsa da artık tartışma bile olmadan keser atarim..AMAN SAKIN HA DIYORUM!! SAKIN PARA FALAN VERME
Teşekkür ediyorum, sakin ve çok yönlü yaklaşımınız için.. Netice itibari ile ben tamam diyince hemen hesap numarasını göndermedi.. bazen söylediğiniz gibi yersiz esprileri malesef oluyor. Konuyu tekrar açıp, yeni tanıdığı birinden isterse zaten aklını şeytan çelmiş demektir.. basta böyle değildi çünkü...j
Eğer bir yandan konduramiyorsaniz kalbiniz aksini söylüyorsa dediğim gibi bence temkinli bir şekilde görüşmeye devam edebilir hal ve hareketlerini gozlemleyebilirsiniz. Belki gerçekten sizin paranızdan yararlanmak için böyle bir yol izliyor belki de sadece boş bulunmuş ve patavatsız bir şaka yapmış olabilir. Erkeklerin çoğu, çoğu zaman ne dediğini bilmiyor zaten. Zaman her şeyi gösterir bekleyin bakalım konuyu tekrar açacak mi.
Bencede. Madem durumu cok ıyı o zaman boyle bır esprı yapması da cok yersız degıl mı? Şaka yollu ama cıddı takılarak ben vereyım ya sorun olmaz aramızda lafı olmaz desene bakalım ne tepkı verecek merak ettımYok asla para vermeyeceğim... kolay mı kazanıyorum.. bir daha sorarsa ya da benzer bir saka yaparsa da artık tartışma bile olmadan keser atarim..
Dedim zaten, asla senden alamam dedi.. ben hatta denemek için iban numaranı gönder yollayayım dedim... o sırada yanında en yakın arkadaşı vardı.. onun yanında bu konuyu konusmamasini, uygun olmadığını söyledim. Hatta ondan iste dedim.. kendisi de bana tabii ki o benim canımdır verir dedi... birşeyler döndü ama ben tam anlam veremedimBencede. Madem durumu cok ıyı o zaman boyle bır esprı yapması da cok yersız degıl mı? Şaka yollu ama cıddı takılarak ben vereyım ya sorun olmaz aramızda lafı olmaz desene bakalım ne tepkı verecek merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?