• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Param için mi benimle?

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....

Veripte başını ağrıtma sakın durumun olsa da olmasa da nene lazım 3 hafta olmuş daha

sosyal medya hesaplarını kapatması çok büyük fedakarlık gerçekten sizi seviyormuş:işsiz:parayı sakın verme başına iş alırsın.3 hafta olmuş daha takılmana bak.çok parası olan adam şaka için bile bunu dile getirmez uyanık ol.o sosyal medya hesaplarını sizin için değilde kendi yediği haltlar ortaya çıkmasın diye kapatmışta olabilir.

Bazı erkekler küçük akillarinca yeni tanıştıkları kadınları bu konuda deneyebiliyorlar. Hani kadin fedakar mı paragöz mu güya kendileri vu şekilde ölçüyorlar. Sevdiğim bi erkek arkadaşım aynen bu şekilde saçma sapan davranıyordu yeni görüşmeye başladığı birine. Hali vakti yerinde bi çocuktu ama kıza surekli bugun bana ne ismarliyosun vs diyordu resmen bugun buluşalım mı yerine söylediği bsy olmuştu artik bu. Saçmalıyorsun itici oluyosyn diye uyardım kac kez de sonunda vazgecti

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
Kendinize gelin.

sosyal medya hesaplarını kapatması çok büyük fedakarlık gerçekten sizi seviyormuş:işsiz:parayı sakın verme başına iş alırsın.3 hafta olmuş daha takılmana bak.çok parası olan adam şaka için bile bunu dile getirmez uyanık ol.o sosyal medya hesaplarını sizin için değilde kendi yediği haltlar ortaya çıkmasın diye kapatmışta olabilir.
Katılıyorum size 👍

Hanımlar, çok teşekkür ederim herşey icin
sizin yaşınız 37 çocuk 28 yaşında mı?
yorumları okudum amacı sizi yavaş yavaş ürkütmeden şaka yapıyormuş gibi yoklamak...
daha 3 haftalık ilişkide bu denli para muhabbeti yok bedelliyi sen öde demeler falan bence uzaklaşın gitsin.
O 28 ben 29... zaten midem o kadar kalktı ki, şerefi haysiyeti iki paralık oldu gözümde, çoktan engelledim gitti.. erkek erkekliğini bilsin kadın kadınlığını... kendine seviyesine uygun birisini bulsun, davul bile dengi dengine.. cok-da huzurlu ve mutluyum. Insan içinde olunca göremiyor demek ki. Herkes kendi seviyesine layık yaşamalı, karaktersiz insanları Nasi o da insan yerine koydum, o da benim.insanligim...

Sen hayat musterek veririm demissin
Aradan biraz gecince sanki dara dusmussun gibi borc istesene bi ne diyecek? Tabi alacak değilsin ama ne diyecek tavri ne olacak. Eger paragoz değilse seve seve karsilar . O zaman anlarsin akmi karami

Tekrar, bütün yorumlar için teşekkür ederim. Kadın akli ve hissiyatı her zaman erkeklerden daha nitelikli olmuştur bana göre. Bizim tek farkımız sevmek sevilmeye, bir limana ihtiyacımızın daha yoğun olması... sizlerle konuştuktan sonra, kuruntu olmadığına emin oldum, kalbimde zaten böylesi bir durumu kabul edecek kadar saf değil. Engelledim, mesaj attı, ara yip durdu ama gerçekten büyük bir kazadan kurtuldum.. davul bile dengi dengine.. içinden çıkınca, adam olmayanları adam yerine koyduğunu anlayınca, uzuntum de olmadı... sagolun

Sen hayat musterek veririm demissin
Aradan biraz gecince sanki dara dusmussun gibi borc istesene bi ne diyecek? Tabi alacak değilsin ama ne diyecek tavri ne olacak. Eger paragoz değilse seve seve karsilar . O zaman anlarsin akmi karami
Engelledim gitti.. onun gibi çirkin oyunlarla kendimi düşürmek istemedim.. yapacak çok şey olabilirdi ama herkes kalitesine göre davranmalı diye düşündüm

Allahım sen bana "kocam param için mi benimle birlikte" sorusunu soracak kadar para ver yarabbim. O ne güzel bir endişe, ne güzel bir sorgulama nedenidir ahshshdj.

Zor tabi paralı olmak da. Yani empati yapamıyorum ama zordur eminim. Düşünsene bir sürü paran var. Bir düşün hani kocaman kocaman paralar. Çok para vuu bir sürü para. Sonra da adam paramı mı seviyor beni mi diye endişe et. Çok zor bir durum Allah düşmanımın değil de benim başıma verebilir ajjssjks. Ben başa çıkabilirim bu dertle.
Eğer hem çok güzel, hem çok kültürlü, hem de ekonomik olarak çok güçlüyseniz erkek zaten eziliyor... ama en azından paranızla mutsuzlugunuzu unutturacak şeyler yapabiliyorsunuz...😊

Back
X