• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Param için mi benimle?

Kendi maskesini düşürdü değil mi? Bu arada şimdi kontrol ettim bedelli askerlik başvuruları 31 aralıkta bitmiş...🤨 2020 başvuruları da henüz açıklanmamış... zaten yalanmış.. yazıklar olsun....
Vay cakall
Güzel bi numara cek bence
Kendini cok zeki sanıyor herhalde

Böyle bir konu daha vardı burada. Adam parayı alıp üstüne yattı. Sakın verme. Bu damarını dene bakalım ne olacak? Hep paralı gösterirler kendilerini ilk başta
Geri ne zaman vereceksin gibi mi sorayim.
Ben bir daha maddi bir konu açıldığı anda, telefonu 1 saniye diyip kapatıp, heryerden de engellemeyi yüzde yüz yapacağım...buradaki kadın aklı fikri deneyim ve dayanışması benim tamamem doğru kararı almamı sağladı.. çok özür dilerim seks için birlikte olsa daha şerefli olurdu.

Geri ne zaman vereceksin gibi mi sorayim.
Ben bir daha maddi bir konu açıldığı anda, telefonu 1 saniye diyip kapatıp, heryerden de engellemeyi yüzde yüz yapacağım...buradaki kadın aklı fikri deneyim ve dayanışması benim tamamem doğru kararı almamı sağladı.. çok özür dilerim seks için birlikte olsa daha şerefli olurdu.

Bence hemen şimdi engelle

• Beğen
Reactions: 000
Öncelikle “sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için” lafını çok kişiden duyuyorum. Sanki uzaya roket attı mübarek.
3 haftadır tanıdığı bir kadına bunun şakasını bile yapamaz kimse ya hu, ne münasebet.
Kaldı ki ben öğrenim kredimi kocama odetmedim.bireysel emekliliğimi bozup ödedim 5 aylık evli iken.biraz onur yahu

3 hafta once tanistigim birine 10 liralik hediye bile almam kaldi ki 15 bine yakin paradan bahsediyoruz. Zengin olmaniz sizi kullanmasini gerektirmiyor, yol verin

Kizlar uyku tutmadı, bana siz de bi destek verin. 3 hafta önce tanıştığım ve sevgili olduğumuz kişi bugün bedelli askerlik başvurusu yapacağım, yarısını sen öde yarısını ben ödeyeyim diye şaka yollu konu açtı. Normalde, ilk tanistigimzdan beri, sert, guclu duruslu erkek profili cizen, hesap ödetmem diyen adam neden böyle yaptı Anlamadim. Ailesi var, şirketleri var diye böbürlenip duruyordu, deli gibi de calisiyor, otomobil bayilikleri var aile ortakli.. Benim.maddi durumum şükür yerinde, bunu da biliyor.. acaba tanıyıp durumumu öğrendikçe şeytan mi çeldi aklını? Walla benim jigoloya ihtiyacım yok, çok şükür hoş kadınım da. Sonrasında ben ona tamam tabii ki hayat müşterek vs diyince, olmaz senden alamam falan dedi. Ama bu konu midemi bulandırdı biraz. Bana yardım edin ne olur, sen benim için değerlisin diyor, seni seviyorum diyor, sosyal medya hesaplarını bile kapattı benim için.. ama arada beni şüpheye düşüren tavırları oluyor hep.. içim bi bulandı bilemedim... gerçekten seviyor olsun istiyorum çok mu....
Tek bir cevabim var.
Ağzınızı aramış.
Sonra yan çizmiş yok olmaz diye.
Ben olsam bu adayı elerdim bana güven vermedi.
Zaten en pinti para odaklılar çoğunlukla zenginler oluyor. Maaşlı çalışan biri olsa bu lafı demezdi.
Siz de olur demişsiniz.
Neden?
Adam hem çok zengin hem sizden 15 bin istiyor.
Mantıklı mı?
Bakın soyle olur 1 2 yıllık sevgilinizdir güveninizi kazanmıştır. Durumu zordadır tabi ki olur.
Ama bu adama olmaz.

NOT: Bu arada 3 hafta önce tanistigim biri bana seni seviyorum deseydi gülerek uzaklaşırdım. Sevgi hemen oluşmaz. Siz bu adamı çok beğendiğiniz için dışarıdan tahlil edemiyorsunuz. Sanki başka biri yazmış gibi yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Bedelli askerlik başvuru süresi devam ediyor mu? Yoksa süresiz mi?

Niye tamam dediniz ki? 3 haftalık birliktelikte ne müşterek hayatı Allah aşkına?

Şimdi baktım son gün geçmiş. Ödeme günü geçmemiş olabilir. Tekrar isterse vermeyin. Şuan o yakınlıkta olmadığınızı söyleyin.

Bunların olduğuna gerçekten inanamıyorum. Erkekler ne zaman bu kadar karaktersiz, bu kadar haysiyetsiz oldu.. ben şu an hatırladım, dikkat etmemistim.. ben araba mi değiştireceğim de, bana arabanı benim adıma alsana dedi.. ben de neden alayim senin adına bilmem kaç milyarlik arabayı dedim.. ayrıca elaleme ne diycem dedim.. kendisi de nerden bilecekler dedi, dedim bunun noteri var, vergisi var masrafı var, satısı vs var ben kime ne açıklayayım falan diye bi Saçma sapan konuşma olmuştu.. ağlamak istiyorum şu an...
Adam dolandırıcı bunu nasıl anlamazsınız? Neden onun üstüne olacakmış. Psikopata bak Hemen engelleyin...

ünlü bir sanatçımısın arkadaşım.geçen magazin programı izlerken gördüm bekar bir şarkıcıyı .yeni sevgili yapmıştı.niye o aklıma geldi onuda bilemedim şimdi:KK70::KK70::KK70:yazışmaların aynı onun konuşma diline benziyor galiba ondan.çok pardon.istemsiz gülme geliyor:olamaz::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X