• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

param yok sevgilimden ayrılmayı bile düşündüm:(

evet yaptım bihata.:(

elimden bişelerde gelmio hiç beecerkli biri degilim yoksa çok düşündüm satınalmama gerek olmayan şeylerde hediye etmeyi.kafam durdu resmen.

Önemli olan sanat eserleri ortaya çıkarmak değildir, zaman ve emeğinizle bir hediye sunmaktır.

Yakın bir arkadaşıma sevgilisi şöyle bir hediye verdi ve hepimiz bayıldık; bir ayakkabı kutusunu güzelce kaplamış, içini çiçekçilerin kullandığı süsleme tüllerden kaplamış, çok güzel ve sayfalarca süren bir mektup yazmış, çöp adamlarla, onunla kurmak istediği geleceği yıl yıl çizmiş, ikisinin bebeklik fotoğrafını koymuş ve bebeğimiz olursa çok sevimli olacak diye eklemiş, kendi harfli kurabiye yapmaya çalışmış ve onları koymuş ve birkaç da sevdiği çikolatadan almış.

Maliyeti sanırım 5tl, beceri ise hiç istemiyor ama manevi değeri paha biçilemez...

canım bunun ıcın ılıskını bıtırme erkek arkadasın bundan rahatsızlık duysa zaten soylerdı yada o bıtırrdı , hesabı tabı odeyecek durumu ıyı olmasa he dıyelım ama durumuda ıyıymıs hedıyeye gelınce sen ona en guzel hedıyesın zaten

canım yaa kıyamam .ama sırf bu yuzden guzel gıden ılıskı

bıtırılır mı sence ? tabiki de hayır ! boyle dusunme sakın .

sevgılınde senın ekonomık durumunu bılıyordur ,anlayıs gosterıyordur .

hem hedıye almak ıcın ılla maddı bı anlam tasımamalı .manevı anlam

tasıyan hedıyeler her zaman daha guzel ,iz bırakan ve hatırlanası olur .

kıştayız kazak ,atkı,bere örebılırsın .yada kucuk notlar yazabılırsın .

o da olmadı renklı hamurlardan şirin bır pasta yapabılırsın .

sahsen bana boyle hedıye gelse cok mutlu olurum .sonucta bır ugras

ve emek oluyor .daha degerlı oluyor boyle seyler .izde bırakıyor :23:

anlayışlı çok şükür bana hissettirmio budurumu.ama ilerdede sorun yaratıcak budurm düşünüyorum kfam okadar doluyoki anlatamam

kızlar benm 1.5 yıllık bi ilişkim var çok dertliyim sevgilimdenmi degil ilişkimzdenmi degil.ben çıkmaya başladıgımızda çalışıyodum.yaklaşık 6.7 ay çalıştım işi onunla görüşemiyorum oda belli etmesede kendi kendine sıkıntı yapıo die bıraktım.şimdi ise iş bile bulamıyorum girip çalışıcak.asıl konu şu benim aile durumum iyi degil maddi olarak zarzor geçinen bi aileyiz.ben ailemden para almıyorum inanın işi bıraktıgımdan beri kendime giysi bile almıyorum sırf yük olmamak için.elimde olanlarla yetiniyorum onlarda artık eskidi dikip bişeler yapıp onarıp giyiyorum sevgilimin ailesi maddi yönden çok iyi.ben onun yanında eziliyorum geziyoruz yiyip içiyoruz herşeyi o ödüyo tamm erkek ama karşılıklı olması gerektigini düşünüyorum.ilk başlarda bukadar sıkıntım yoktu idare ediyodum ama şimdi iyice sorun yapmaya başladım:( onun dogum günü yaklaşıo para biriktirip hediye bile alamıyorum.sevgililer günündede alamıcam gibi.biyerden bul biriktir demeyin gerçekten ne ailemden para alıyorum nede veren başka biri var.okumuyorumda.sevgilimi çok seviyorum birlikte gelecek planlıyoruz ama bu parasızlık beni bitiriyor.şimdi çalışıcak işte yok.napıcam bilmiyorum sevgilim param olmadıgını bilio sorun yapmıo ama mahçup oluyorum çok .bitirmeyi bile düşündüm biara okadar piskolojimi etkiledi budurm.belki size göre büyük bi sorun degil ama bana büyük sorun.:( kafayı yicem çalışsam onla görüşemiyorum çalışmasam maddi yönden acayip sıkıntı çekiyorum.gerçi şuanda çalışmayı düşünsemde iş bulamıyorum bu seferde:(

aferiinnn sana tatlım, aferin...
ailenin maddi durumu yok ve sen bunu bile bile sırf sen erkek arkadaşın kendini kötü hissettiğini düşünerek işi mi bıraktın?
canım, sana yalvarıyorum, aklınızı başınıza alın, sen daha k...çını kurtarmadan elin oğlunun sana almakla yükümlü olduğu iki çay kahveye mi takıldın?
çok seviyorsun tatlım da sevgi senin endişelerini yoketmiyor ama.
ablan olarak büyüğün ve tecrübelin olarak sana şunu açık açık diyorum, ister alınnn ister gücennn
derhal ama derhal iş bul öyle ya da böyle iş yok diye bir şey yok uğraş didin bir kuruş olsun senin olsun
endişelenmen gerekenler listesini acilen değiştir, öncelik sen ve senin ailen,
erkek arkadaşın tabiki alacak, kız gezdirmek kolay mı ne yani sanki çırağanda devamlı yemek mi yiyorsunuz? işi o kız gezdiriyor, erkekliğini de yapacak takılma buna.
aklını acilen başına al.

:( egitim durumum yok.maddi durum kültürel olarak farklı olmamız.hepsi bi sorun bana.ama biz birbirimizi çok seviyorz.benm tek derdim mahçubiyet

tatlım aynı durumdaydım.bi arkadaş aynen böyle bir konu açtı sevgilisi izin vermediği için çalışamıyordu bende ona evdede çalışma imkanının olduğunu söyledim ve burda yemediğim laf kalmadı o yüzden seni en iyi ben anlayabilirim şuan ben evde çalışarak para kazanıyorum sevgilim bu ortamda erkeklerin olduğu yerde çalışmamdan rahatsız oluyordu gel görki bende bundan şijkayetçiydim zaten evde çalışmaya başlamam ikimiz içinde çok iyi oldu.sende dikiş yada ne bileyim grafik kursuna gidebilirsin bu gibi işlerde evde çalışma imkanın yüksek.

Önemli olan sanat eserleri ortaya çıkarmak değildir, zaman ve emeğinizle bir hediye sunmaktır.

Yakın bir arkadaşıma sevgilisi şöyle bir hediye verdi ve hepimiz bayıldık; bir ayakkabı kutusunu güzelce kaplamış, içini çiçekçilerin kullandığı süsleme tüllerden kaplamış, çok güzel ve sayfalarca süren bir mektup yazmış, çöp adamlarla, onunla kurmak istediği geleceği yıl yıl çizmiş, ikisinin bebeklik fotoğrafını koymuş ve bebeğimiz olursa çok sevimli olacak diye eklemiş, kendi harfli kurabiye yapmaya çalışmış ve onları koymuş ve birkaç da sevdiği çikolatadan almış.

Maliyeti sanırım 5tl, beceri ise hiç istemiyor ama manevi değeri paha biçilemez...

çok güzel fikir.böyle şeyler hiç aklıma gelmz.birazda çocuksu gelir die hiç denemedim açıkçası. bide ben kendim yapim bişeler diye düşündügümdede elimden hiç bişeyde gelmio die kendimi suçladıgım oldu. sanırım piskolojim bozuldu bi tamam buneki ne sorunlar var bunumu halledemicem diyorum bi napıcam ben böyle devam edebilicekmiyim diorum kızlar.çok saçma gelebilir ama durum canımı skıo:(

anlayışlı çok şükür bana hissettirmio budurumu.ama ilerdede sorun yaratıcak budurm düşünüyorum kfam okadar doluyoki anlatamam

canım ne gıbı sorun yaratabılır kı ? bence gereksız yere canını sıkıyorsun .

aılenın durumu onun aılesı kadar ıyı olmayabılır ,ama bu sızın ılıskınıze

neden yansısın .ılerkı zamanlarda sen de ıs bulursun kımseye yuk olmazsın .

İnanır mısın ben yazmışım gibi bi hisse kapıldım okurken..
Bende aynı durumdayım ailemin durumu şuan oldukça kötü borç harç derken zor durumdayız.
Bari ben yük olmayayım diye ne evden çıkıyorum ne bişey istiyorum.
Benim nişanlımında maddi durumu çok iyi.
Kendisi yeni mezun ama okul biter bitmez çok güzel bi iş teklimi aldı ve gayet güzel bi maaşla çalışmaya başladı.
Ailesinin maddi durumu zaten iyi..
30 lira param var kaç aydır cüzdanımda dokunmuyorum nişanlımın doğum günü yaklaştı diye..
İşe gireyim diye bekliyorum umutla ama oda olmadı bi türlü...

Bende kendimi pek iyi hissetmiyorum. Sanki yük oluyo muşum gibi geliyo.
Telefonuma tlyi bile o yüklüyo..Yapma desemde dinlemiyo..
Sırf bu yüzden o ve ailesinden başka birini ararken garip hissediyorum kendimi.
Yanlış bişey yapıyomuşum gibi geliyo sanki..

Zor bi durum ama ayrılmayı düşündürecek kadarda değil..
Birbirimizi seviyoruz diyosan maddiyat gibi konuların bu düşüncenin önüne geçmesine izin verme..
Sonuçta sen parası için onun yanında değilsin, herhangi bi menfaatin yok..

Sabretmek düşünüyo sana burada.. Gerekirse anlat sevgiline bilsin.
Ben dayanamadım anlattım sonunda böyle böyle diye.
Niye bana söylemiyosun her ay para göndercem alıcaksın onu falan filan bir sürü kızdı.
Gönderdi de para ıban numaramı biliyodu zaten kafasına göre gönderiyo..
Ben dokunmuyorum o paraya tabi ama en azından yanında neden huzursuz durduğumu biliyo. Yanlış anlamıyo bu yüzden beni..

Sıkmayın canınızı. Elbet bizimde güler yüzümüz..

aferiinnn sana tatlım, aferin...
ailenin maddi durumu yok ve sen bunu bile bile sırf sen erkek arkadaşın kendini kötü hissettiğini düşünerek işi mi bıraktın?
canım, sana yalvarıyorum, aklınızı başınıza alın, sen daha k...çını kurtarmadan elin oğlunun sana almakla yükümlü olduğu iki çay kahveye mi takıldın?
çok seviyorsun tatlım da sevgi senin endişelerini yoketmiyor ama.
ablan olarak büyüğün ve tecrübelin olarak sana şunu açık açık diyorum, ister alınnn ister gücennn
derhal ama derhal iş bul öyle ya da böyle iş yok diye bir şey yok uğraş didin bir kuruş olsun senin olsun
endişelenmen gerekenler listesini acilen değiştir, öncelik sen ve senin ailen,
erkek arkadaşın tabiki alacak, kız gezdirmek kolay mı ne yani sanki çırağanda devamlı yemek mi yiyorsunuz? işi o kız gezdiriyor, erkekliğini de yapacak takılma buna.
aklını acilen başına al.

yok gücenmem nedesen haklısın.diorum ya duygusallıkla bian aptallık yaptım çok pişman oldum beni liseyi bitir derslerine çalış önce işi düşünme die ikna etmişti.bide görüşememe sıkıntı olunca bırakmıştım eşşek gibi pişman oldum.

çok güzel fikir.böyle şeyler hiç aklıma gelmz.birazda çocuksu gelir die hiç denemedim açıkçası. bide ben kendim yapim bişeler diye düşündügümdede elimden hiç bişeyde gelmio die kendimi suçladıgım oldu. sanırım piskolojim bozuldu bi tamam buneki ne sorunlar var bunumu halledemicem diyorum bi napıcam ben böyle devam edebilicekmiyim diorum kızlar.çok saçma gelebilir ama durum canımı skıo:(

Ben size hak veriyorum gücenmeniz konusunda.
Ama biran önce bu durumdan çıkmak için çaba harcamanız lazım.
İlk öncelikle de iş.
İş olmuyorsa da olana kadar günlük işler ya da evde yapabileceğiniz, az da olsa kendinizi döndüreceğiniz bir şeyler yapıyor olmalısınız.
Zamanım ve karışanım olmasa ben de part time bir iş peşindeyim, azımsanacak da bir para kazanmıyorlar.
Azgari ücrete yakın bir meblağ alıyorlar toplamda.
Gözünüzde büyütmeden, çözüme adım atmak olsun hedefiniz.

hediye olarak kek ya da pasta yapabilirsin bence de hoş olur ama bir arkadaş evi gibi bir yer varsa ya da ailen eve gelmesine izin verirse hoş olur.

İnanır mısın ben yazmışım gibi bi hisse kapıldım okurken..
Bende aynı durumdayım ailemin durumu şuan oldukça kötü borç harç derken zor durumdayız.
Bari ben yük olmayayım diye ne evden çıkıyorum ne bişey istiyorum.
Benim nişanlımında maddi durumu çok iyi.
Kendisi yeni mezun ama okul biter bitmez çok güzel bi iş teklimi aldı ve gayet güzel bi maaşla çalışmaya başladı.
Ailesinin maddi durumu zaten iyi..
30 lira param var kaç aydır cüzdanımda dokunmuyorum nişanlımın doğum günü yaklaştı diye..
İşe gireyim diye bekliyorum umutla ama oda olmadı bi türlü...

Bende kendimi pek iyi hissetmiyorum. Sanki yük oluyo muşum gibi geliyo.
Telefonuma tlyi bile o yüklüyo..Yapma desemde dinlemiyo..
Sırf bu yüzden o ve ailesinden başka birini ararken garip hissediyorum kendimi.
Yanlış bişey yapıyomuşum gibi geliyo sanki..

Zor bi durum ama ayrılmayı düşündürecek kadarda değil..
Birbirimizi seviyoruz diyosan maddiyat gibi konuların bu düşüncenin önüne geçmesine izin verme..
Sonuçta sen parası için onun yanında değilsin, herhangi bi menfaatin yok..

Sabretmek düşünüyo sana burada.. Gerekirse anlat sevgiline bilsin.
Ben dayanamadım anlattım sonunda böyle böyle diye.
Niye bana söylemiyosun her ay para göndercem alıcaksın onu falan filan bir sürü kızdı.
Gönderdi de para ıban numaramı biliyodu zaten kafasına göre gönderiyo..
Ben dokunmuyorum o paraya tabi ama en azından yanında neden huzursuz durduğumu biliyo. Yanlış anlamıyo bu yüzden beni..

Sıkmayın canınızı. Elbet bizimde güler yüzümüz..
aynen bende budurmdayım.s kontör bile gönderiyo ben istemesemde.kontör bile alamıyorum 10tl 15 tl belki buluyorum arasıra harcamaya korkuyorum.kontör alması bile rahatsız edio beni.soruyo ben alimmi die 2dir alda diyemiyorum almada.daha da kötü oluyorm neevden çıkabiliyorum ne kendme bişey alabiliyorum aileme yük olmasın die

yok gücenmem nedesen haklısın.diorum ya duygusallıkla bian aptallık yaptım çok pişman oldum beni liseyi bitir derslerine çalış önce işi düşünme die ikna etmişti.bide görüşememe sıkıntı olunca bırakmıştım eşşek gibi pişman oldum.

kızma bencillik etmiş hem de çok fena, farkına varamamışsın, eşeklik değil hepimiz hatalar yaptık, ben yapmadım mı hem de dikalasını yaptım. tatlım dışarıdan da bitirmek için dersini düzenli çalışırsın sadece sisten gerek, hayatını ona göre ayarlayamazsın planını yapamazsın, ortada resmi bir şey yok ki olsa bile senin adına karar vermesine izin verme dikkatli ol.
olan olmuş bunca zaman geçmiş elinden ne geliryorsa yap ve işe gir, sistemli ol gözünü seveyim, daha fazla çaresiz kalma artık.

hani işe girim diyorum iş bulamıyorum.vasıfsızım öle güzel biiş bulsamda giremiyorum.parttime işlerde yok çalışabilecegim.şu sınavlara girene kadar iş bulmam lazım gerçekten kafayı yicem yoksa evde.

aynen bende budurmdayım.s kontör bile gönderiyo ben istemesemde.kontör bile alamıyorum 10tl 15 tl belki buluyorum arasıra harcamaya korkuyorum.kontör alması bile rahatsız edio beni.soruyo ben alimmi die 2dir alda diyemiyorum almada.daha da kötü oluyorm neevden çıkabiliyorum ne kendme bişey alabiliyorum aileme yük olmasın die

ya canım bunlar seni rahatsız etmesin niye ediyor ki bak ne güzel sana değer veriyor.bir erkek bir kıza masraf yapıyorsa o kızdan ayrılmak istemez yatırım yapmıştır çünkü anlıyor musun?inan hesabı ortak ödeseniz onun gözünde değersizleşirsin.bu konuda gurur yapman yersiz.

hani işe girim diyorum iş bulamıyorum.vasıfsızım öle güzel biiş bulsamda giremiyorum.parttime işlerde yok çalışabilecegim.şu sınavlara girene kadar iş bulmam lazım gerçekten kafayı yicem yoksa evde.

işkur'un meslek edinme kurslarına bak internetten.
şu an için elinden gelen elişi varsa bir pazar araştır, nikah şekeri süsleme atölyeleri var, internette eleman arıyorlar, şu an geçici bunlar ama el altından da sigortalı iş kasiyerlik, reyon şefliği gibi
ablacığım yok diye bir olumsuzluk yok. tırmalayacaksın hepimiz gibi...

Ben size hak veriyorum gücenmeniz konusunda.
Ama biran önce bu durumdan çıkmak için çaba harcamanız lazım.
İlk öncelikle de iş.
İş olmuyorsa da olana kadar günlük işler ya da evde yapabileceğiniz, az da olsa kendinizi döndüreceğiniz bir şeyler yapıyor olmalısınız.
Zamanım ve karışanım olmasa ben de part time bir iş peşindeyim, azımsanacak da bir para kazanmıyorlar.
Azgari ücrete yakın bir meblağ alıyorlar toplamda.
Gözünüzde büyütmeden, çözüme adım atmak olsun hedefiniz.

şimdilik asgari ücret kadar olmasa bile razıyım beni idare etse yeter.aileme yük olmak sevgilim karşısında mahçupolmaktan bıktım:( çok düşündüm işe girmeyi hatta birikikere denedim ama olmadı.hala aklımda çalışabilecegim bi iş bulursam grip çalışıcam bayan olunca heryerdede çalışılmıo.bişede bilmeyince.şimdiden bişeler ögrenip durumu ilerletmem lazım yaşım 18.

ya canım bunlar seni rahatsız etmesin niye ediyor ki bak ne güzel sana değer veriyor.bir erkek bir kıza masraf yapıyorsa o kızdan ayrılmak istemez yatırım yapmıştır çünkü anlıyor musun?inan hesabı ortak ödeseniz onun gözünde değersizleşirsin.bu konuda gurur yapman yersiz.

oda ailesinden alıyor parayı hani kendi çalışıp kendi kazansa bukadar sorun yapmıcam. saolsun hiç belli etmio budurumu hatta evlenmeyi düşünüyo beni bırakmaya hiç niyeti yok.tek sorun bu.yoksa iyi anlaşıyoruz çok seviyoruz birbiriimizi.bide aile durumu işte.

selam cnm arkadaşım partime çalışıyo hafta sonu bazen hafta içi zincir marketlerde ürün tanıtımı yapıyo çay,sucuk vs günlüğü 50 lira bence hiçte fena bi para değil yani şu anki durumuna göre ajanslara fln forum doldursan çağarırlar belki deneyimli olup olmadığını sorarlar mutlaka bi kaç marka ismi ver çalıştım tanıtım yaptım diye arkadaşımda öyle yapmış zor bişey değil yani

Back
X