Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar iyi anlıyorum kiama korkmanıza gerek yok kısa sürede iade ediyorlar internetteki saçma sapan yorumları okumayın anlamadan dinlemeden yanlış anlayıp şikayet döşeyen çok var.Kızların doğum günü kulu olsun , inşallah bu ilk ve son karantinada geçen doğum günleri olur
bi de parama el konuldu deyince kocan birikmişlerini altınlarını alıp kv'ye verdi sandım da bi hışımla girdim konuya aslında
![]()
ÇokmuşBizimde halk bankası kartıyla vakıfbank şubesinde olmuştu. 15 gün cıvarında geri yatırmışlardı.
Benim de kafamda atraksiyonlu bir konu canlanmistio kadar iyi anlıyorum kiama korkmanıza gerek yok kısa sürede iade ediyorlar internetteki saçma sapan yorumları okumayın anlamadan dinlemeden yanlış anlayıp şikayet döşeyen çok var.Kızların doğum günü kulu olsun , inşallah bu ilk ve son karantinada geçen doğum günleri olur
bi de parama el konuldu deyince kocan birikmişlerini altınlarını alıp kv'ye verdi sandım da bi hışımla girdim konuya aslında
![]()
Bizde kaç defa aramıştım müşteri hizmetleriniÇokmuştüühh.
Yatsın da beklerim hiç yatmaz korkusu var.
Ayy bırakır mıyımBizde kaç defa aramıştım müşteri hizmetlerini
Sizde birkaç günde bir arayın çokta peşini bırakmayın
Heheh bende ayneno kadar iyi anlıyorum kiama korkmanıza gerek yok kısa sürede iade ediyorlar internetteki saçma sapan yorumları okumayın anlamadan dinlemeden yanlış anlayıp şikayet döşeyen çok var.Kızların doğum günü kulu olsun , inşallah bu ilk ve son karantinada geçen doğum günleri olur
![]()
Kart da vakıfın mıydı ? Benim farklı banka olduğu için uzarmışbenim de vakifbank atmsinde başıma geldi aynı olay. 2 saniye göründü kayboldu fiş de yoktu. Müşteri hizmetleri şubeye gitmemi söyledi. Şubeden dilekçe verdim.4 gün sonra paramı geri aldım. Canınızı sıkmayın fişe gerek yok zaten yaptığınız işlem tespit ediliyor.
Eşimin arkadaşı 3 ay da sürebilir demişSizin miktara yakin bir meblag kredi karti borcu olarak kartimin banka disindaki atm sinden odeme gerceklestirdim. Desiginiz gibi oldu. Bankaya girip, gorevlie anlattim. Dilekce yazildi. Birkac gun sonra para hesabima aktarilmisti.
Paranın miktarını banknot sayısı vs net söylediğiniz zaman yatırıyorlar benim de başıma gelmiştiMerhaba Kızlar bu akşam ziraat kartımla ortak atm olan vakıfbankası atm sinden hesabıma para yatıracaktım ki parayı saydıktan sonra “paranıza el konuldu” ibaresi çıktı.
1-2 dakika para sayma sesi çıktı o esnada “atmden ayrılmayın işleminiz devam ediyor” diyordu sonrası anlattığım gibi.
Müşteri hizmetlerini aradım dilekçe yollayın mail olarak 10-180 gün içinde (Farklı atm olduğu içinmiş) paranız yatar hesabınıza dedi ama çok stresliyim ya yatmazsa diye..
Bazı sitelerde para sayan kişinin insafına kalmış falan diyorlar yani ne kadar yatırdığımı ben biliyorum atm kamerası o kadarını görüntülemez ki,gelip açıp sayanlar ne derse o kadar alırmışım
Daha önce başına gelen oldu mu geri verilir mi ne zaman verilir tahmini ?
Ya da oldu da eksik verildi ne yapabilirim
-İkiz kızlarımın doğumgününe gelen 2000 lira paraydı (hediyedense para getirildi ihtiyaçlarını kendimiz alalım diye) kumbaradaydı kumbara güvenli değil diye hesabıma aktarayım dedim,kumbara daha güvenliymiş![]()