Ahhh ne güzel. Bankam hiç bir girişimde bulunmuyor. Nedeni ise benim isteyerek ödemeyi kartla yapmammışBizde bekliyoruz ucret iadesi icin. Ayni sekilde yurtdisi ucusu. Sanirim 1 ay oldu bankayla irtibata gectik odemeyi durdurduk ama beklemedeyiz
Canım aynısını kasım ayında demişlerdi. 19-20 Aralıkta işlemlerimizi tamamlayacaklardı“Atlasglobal Havayolları adına iflas başvurusu yapıldı. Çalışanların tazminatı ve yolcuların bilet ücretlerinin geri ödemesi yapılacak. Ödeme tarihleri belli değil hukuk departmanımız çalışıyor." ifadeleri kullanıldı
Canım aynısını kasım ayında demişlerdi. 19-20 Aralıkta işlemlerimizi tamamlayacaklardı
Garanti bankasi bizim banka. Umarim bu sorunu cozerler. Sizede cok gecmis olsunAhhh ne güzel. Bankam hiç bir girişimde bulunmuyor. Nedeni ise benim isteyerek ödemeyi kartla yapmammış
Banka ödemez şöyle düşün kendi isteginle şifreni girip hesabından onay verip bir de dolandırıcıya versen sonra gisedeki memura paramı geri al desen gidip alabilir mi?senin muhattabin batık firma kayyum atandiysa alacaklılar siradir hesapları blokelidir banka konusunda böyle alacagini alma konusunda da tahsilat servisinde de çalıştım batık firmadan tahsilat zor ama tüketici hakem heyetine başvur elinde belgen olsun alacağın içinAhhh ne güzel. Bankam hiç bir girişimde bulunmuyor. Nedeni ise benim isteyerek ödemeyi kartla yapmammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?