- 2 Temmuz 2010
- 826
- 1.441
- 158
- Konu Sahibi Dilara kaya
Paranızı geri alamazsınız. Ancak tıbbi müdahale öncesi aydınlatılmış onamınızın alınmadığı iddiasıyla ve/veya hekimin ameliyatı başarılı bir biçimde gerçekleştirmediği için zarar gördüğünüz iddiasıyla tazminat davası açabilirsiniz ancak bilirkişi heyeti hekimin kusurunu tespit edemezse, yani özenli davranarak o tür bir vakada alınması gereken bütün olağan tıbbi önlemleri almış olmasına rağmen siz enfeksiyon kaptıysanız o durumda tazminat da alamazsınız.Merhaba arkadaşlar ben karar verdim belki forumda okumuşsunuz alt çene ameliyati oldum. Çekmediğim çile kalmadı ben ameliyat olurken doktorum beni hiç bilgilendirmesi enfeksiyon riski vardır v.s deseydi zaten ben asla kendimi riske atmazdım olmazdan 18 ekimde oldum 7 ay bekledim 2 mayısta tekrar metbor ameliyat ortamında cikartilip temizlenip takıldi ama çene altında sürekli akıntı geliyor iğrenç bişey kaç aydır bu şekil duruyorum ileşecegi yok bunun doktor bidaha şansımızı deniyelim diyor ama ben bayramdan sonra cıkartıcam nalet gelsin ya olan çeneye parama bana oldu napabilirim sizce ????