Paramı geri alabilirmiyim yoksa tazminat davasimi açmalıyım?

Merhaba arkadaşlar ben karar verdim belki forumda okumuşsunuz alt çene ameliyati oldum. Çekmediğim çile kalmadı ben ameliyat olurken doktorum beni hiç bilgilendirmesi enfeksiyon riski vardır v.s deseydi zaten ben asla kendimi riske atmazdım olmazdan 18 ekimde oldum 7 ay bekledim 2 mayısta tekrar metbor ameliyat ortamında cikartilip temizlenip takıldi ama çene altında sürekli akıntı geliyor iğrenç bişey kaç aydır bu şekil duruyorum ileşecegi yok bunun doktor bidaha şansımızı deniyelim diyor ama ben bayramdan sonra cıkartıcam nalet gelsin ya olan çeneye parama bana oldu napabilirim sizce ????
Paranızı geri alamazsınız. Ancak tıbbi müdahale öncesi aydınlatılmış onamınızın alınmadığı iddiasıyla ve/veya hekimin ameliyatı başarılı bir biçimde gerçekleştirmediği için zarar gördüğünüz iddiasıyla tazminat davası açabilirsiniz ancak bilirkişi heyeti hekimin kusurunu tespit edemezse, yani özenli davranarak o tür bir vakada alınması gereken bütün olağan tıbbi önlemleri almış olmasına rağmen siz enfeksiyon kaptıysanız o durumda tazminat da alamazsınız.

imzaladığınız formda tüm riskler yazıyordur. Bu nedenle davadan bir şey elde edeceginizi düşünmüyorum

Çok özür dileyerek yazıyorum. Konu dışı ama...
Son 5-6ayda başarısız olduğunu ifade ettiğiniz çene ameliyatı, yine sorun yaşadığınız kaş kontürü ve tel tektırma niyeti ile ilgili konular açmışsınız.
Eğer bir kaza geçirmediyseniz ve önemli sorunlarınız yoksa kendinize bu denli müdahale etmeyin.
Bir sorununuz tamamlansın hele.
Kırdıysam kusura bakmayın ama bana son zamanlarda sıklaşan bu müdahaleleriniz bir sorun olduğunu düşündürttü.

Son düzenleme:
Çok özür dileyerek yazıyorum. Konu dışı ama...
Son 5-6ayda başarısız olduğunu ifade ettiğiniz çene ameliyatı, yine sorun yaşadığınız kaş kontürü ve tel tektırma niyeti ile ilgili konular açmışsınız.
Eğer bir kaza geçirmediyseniz ve önemli sorunlarınız yoksa kendinize bu denli müdahale etmeyin.
Bir sorununuz tamamlansın hele.
Kırdıysam kusura bakmayın ama bana son zamanlarda sıklaşan bu müdahaleleriniz bir sorun olduğunu düşündürttü.
Kas kontörü tel takma v.s bunlar normal şeyler size neden tuaf geldi cidden şuan anliyamadim

Kas kontörü tel takma v.s bunlar normal şeyler size neden tuaf geldi cidden şuan anliyamadim
Tuhaf demek istemedim. Çene ameliyatınızdan sonra oldukça çok sorun yaşamışsınız ve gerçekten üzüldüm umarım kısa sürede iyileşirsiniz. Çene ile ilgili sorununuz çözülmeden basit de olsa kontör ve tel ile ilgili birşeyler yapmış olmanızı garipsedim. Koca ömrümüzde bunlar 6aya sıkışınca garip geldi sadece.

ameliyata girmeden önce imzalamışsınızdır olabilecek bütün riskleri kabul ediyorum yazılı formu çünkü bütün ameliyatlarda zorunlu, kaldı ki imzalamamış olsanız bile ameliyatların hepsinde enfeksiyon riski mevcuttur. Şahsen doktorda suç aramamanızı tavsiye ederim burdan bir sonuca ulaşamazsınız. Vücudunuz maddeyi kabul etmemiş bu kadar basit.

Tuhaf demek istemedim. Çene ameliyatınızdan sonra oldukça çok sorun yaşamışsınız ve gerçekten üzüldüm umarım kısa sürede iyileşirsiniz. Çene ile ilgili sorununuz çözülmeden basit de olsa kontör ve tel ile ilgili birşeyler yapmış olmanızı garipsedim. Koca ömrümüzde bunlar 6aya sıkışınca garip geldi sadece.
Benim yazdıklarımı iyicen okusaydiniz keşke o şekil yorum yapsaydınız tel takmadım takmayı düşünüyordum ilettikten sorna araştırma yapıyorum sadece evet ameliyat oldum ama ameliyatım ıyi geçmedi herkezin başına gelebilecek durumlar.bunlar.

Back
X