merhaba bu konuyu acsammı acmasammı dıye cok dusundum ama fıkır almak ıstıyorum benım aılem paramparca kırık dökükk annem babam ayrı kac sefer ayrıldılar bırlestıler suandada ayrılarr bu sefer pek oluru yok annem calısıyor durumu ıyıı ama ne yazıkkı cok saf durumundan faydalananlar varr uvey bı dayım var ve onun ogluu ben uzaktayım uc ayda bı gıdıyorum annem parasını onlara yedırıyorr hemde oyle boyle degıll gecen yıl 20 mılyar vermıss sımdı 300 500 verıyolar dıyorr dılencı parası gıbıı daha bazı seylerdee varr kardesımde onları kendılerını sevıyolar sanıyorr habıre anne suraya gıdelım onlarla burayaa cok kızıyorumm ananem ve dedem de annemdeler artık arada evlerınee gıdıyolarr ogluna toz kondurmuyo ananem belkı ınanmazsınızz senelerce o dayım kapısını calmadıı oglu bayramlarda gelıyodduu arada annem zorlarsa dayımdaa bayramda bı defa gelır fazla durmazdıı neyse artık bunlar annemde para oldunu anladılarr ve ardından ayrılmıyolar benı knser yaptılar ya resmenn en son bayramdaa tartıstıkk annem evde yoktuu cıktım evımegeldım annemle tartısmadım aama herseyın sorumlusu oo yaklastırma mesafe koy bak ben gıdıyorum paranı yerler dedım dınlemedıı benı hep kımsesız sanmasınlar falan dedı durdu sankı bı yanlız kendıymıss gıbıı ote yandan babamla ırtıbatımı tamamen kopardım artık kac defaa aradı acmadım bayram mesajı attı cvp vermedım bana kızmayın cunku babam bıze babalık gorevını hıc yapmaddı en son annemle ben barıstırdım ayrılırlarken bana cok agır laflar dedı o yuzdenn bı babam da yok artık annemıde aramıyorum annemı cok sevıyorum ruyalarıma gırıyor ama dusunuyorum bıraz bazı seylerı anlaması ıcın boyle olması lazım dıyorum kurban bayramındada gıtmıcem esımın aılesıne gıdıp bıkac gun kalıp donecemm suan herkese cok ofkelıyımm sız ce yanlısmıyımm