Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl bitti canım 3. yıla girdik
duaları uç uca ekliyorum,dua etmediğim zamanlardada hayalinle meşgul kafam,32 oldum bebeğim nerdesin ?yokluğunda tüm vitrinlerde gördüğüm en güzel cicileri senin için satın aldım ne olduğun yada nasıl olduğum hiç önemli olmadan minicik ellerini düşünüp aldım,düşümde giydirdim,emzirdim,kokladım.......Takvimde bir bir yırtılıyor sayfalar ama yüreğim sen gelmeden geçen her günü inkar ediyor,ruhsuz bir bedende can çekişiyorum,meğer nasıl da nefret ettiğim şu hayata tek katlanma ümidi sen oluvermişsin,hiçbir sevgi yada hiç bir duygu seni unutturmuyor bana,hiç bir sıcaklık seni özlemekten alıkoymuyor beni,yanlızım bebeğim ne olursun gel...... bak şu saat oldu uyku yok gözlerimde yine öyle bir ümitle bakınıyorum ekran karşısında gelişini çabuklaştıracak mucizeler peşindeyim yani, sen gelmeden sihirli güçlerim olsun istiyorum,dünyanın en muhteşem annesi olmak için elimden geleni yapacağım söz veriyorum ne olursun gel!
duaları uç uca ekliyorum,dua etmediğim zamanlardada hayalinle meşgul kafam,32 oldum bebeğim nerdesin ?yokluğunda tüm vitrinlerde gördüğüm en güzel cicileri senin için satın aldım ne olduğun yada nasıl olduğum hiç önemli olmadan minicik ellerini düşünüp aldım,düşümde giydirdim,emzirdim,kokladım.......takvimde bir bir yırtılıyor sayfalar ama yüreğim sen gelmeden geçen her günü inkar ediyor,ruhsuz bir bedende can çekişiyorum,meğer nasıl da nefret ettiğim şu hayata tek katlanma ümidi sen oluvermişsin,hiçbir sevgi yada hiç bir duygu seni unutturmuyor bana,hiç bir sıcaklık seni özlemekten alıkoymuyor beni,yanlızım bebeğim ne olursun gel...... Bak şu saat oldu uyku yok gözlerimde yine öyle bir ümitle bakınıyorum ekran karşısında gelişini çabuklaştıracak mucizeler peşindeyim yani, sen gelmeden sihirli güçlerim olsun istiyorum,dünyanın en muhteşem annesi olmak için elimden geleni yapacağım söz veriyorum ne olursun gel!
Bizimde 3 bitti 4'ten gün aldık.Anne olamıcagımı biliyorum tabiki Allahtan ümit kesilmez ama........
Bizim hiç şansımız yok.Allah beterinden korusun herşeyin,Her şerde bir hayır vardır deyip avutuyorum kendimi :çok üzgünüm: