paramparçayım bebeğim

Kovanslz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
26
0
611
Bursa
Bu hayatta kendinden başka hiç bir şey için ağlama!

Son düzenleme:
inşllh Allah en yakın zamanda annelik duygusunu sana, bekliyen herkese ve bana da nasip eder

teşekkür ederim arkadaşlar allah cümlemizi tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,hiç birimizi elleri boş koymasın

2 yıl bitti canım 3. yıla girdik

canım seni çok iyi anlıyorum benimde 3 bitti 4e gidiyorum hala gelmedi bebeğim rabbim hayırlısını versin güzelim az sabır et olucak bizimde bebeklerimiz az sabır :teselli:

çok güzel dile getirmişsin duygularını...
hatta bir bakıma duygularımında tercümanı olmuşsun...
bende 7 yıldır beklemedeyim...
inşallah gelicekler en kısa zamanda meleklerimiz,umudunu hiç kaybetme....

bizi bizden başka kimse anlamaz arkadaşlar,duam hepimiz için,yeri geliyor beni eşimin bile yeterince anlamadığı düşünüyorum,bu duygular bizde doğuştan var,bizide görsün rabbim.

gece gece aglattın benı cnm ıns dualarımız kabul olur bende 5 senedır beklıyorum sankı kendım yazmısım gıbı okudum superdı

çok duygulandım yazdıklarını okuyunca..
bende yedi yıldır bekliyorum...inanıyorum birgün bizde anne olacagız...

hiç biriniz ümidinizi yitirmeyin benim de ilk oğlum yedi yıl sonra olmuştu... şimdi 2 tane oldular...büyük 12 yaşında küçük 3 aylık... canı gönülden diliyorum ki sizlerde bu yüce duyguyu en kısa zamanda tadın inşallah... yaşamayan bilmez o minik yüreğin yokluğunu diyede eklemeden geçemicem....

teşekkür ederim kader arkadaşlarım tüm iyi niyetli dilekleriniz için,beklemek sabretmek belki mükafata giden çileli yol ne yapalım bekleyeceğiz,isyan etmiyorum yanlış anlaşılmasın belki rabbim meyvesinden hiç tattırmayacak bize nasip diyeceğiz lakin yürekte bu duygular varken illaki dağa taşa yazmak istiyor insan,'tıpkı benim duygularım gibi' diyen her arkadaşımı arkamdan gelen bir ordu gibi hissediyorum ve kendime olan güvenim artıyor yanlız değilim ve iyi varsınız hepinizi çok seviyorum.........

duaları uç uca ekliyorum,dua etmediğim zamanlardada hayalinle meşgul kafam,32 oldum bebeğim nerdesin ?yokluğunda tüm vitrinlerde gördüğüm en güzel cicileri senin için satın aldım ne olduğun yada nasıl olduğum hiç önemli olmadan minicik ellerini düşünüp aldım,düşümde giydirdim,emzirdim,kokladım.......Takvimde bir bir yırtılıyor sayfalar ama yüreğim sen gelmeden geçen her günü inkar ediyor,ruhsuz bir bedende can çekişiyorum,meğer nasıl da nefret ettiğim şu hayata tek katlanma ümidi sen oluvermişsin,hiçbir sevgi yada hiç bir duygu seni unutturmuyor bana,hiç bir sıcaklık seni özlemekten alıkoymuyor beni,yanlızım bebeğim ne olursun gel...... bak şu saat oldu uyku yok gözlerimde yine öyle bir ümitle bakınıyorum ekran karşısında gelişini çabuklaştıracak mucizeler peşindeyim yani, sen gelmeden sihirli güçlerim olsun istiyorum,dünyanın en muhteşem annesi olmak için elimden geleni yapacağım söz veriyorum ne olursun gel!

çok güzel ifade etmişsin duygularını ağladım valla okurken Allah hepimize nasip etsin inşallah Rabbim çabalarımızı ve dualarımızı boşa çıkartmasın...

duygularını okadar güzel dile getirmişssin ki aynı şeyleri düşünüyoruz okadar istiyorum ki ama o beni istemiyor 3 bitti 4 yılımıza girdik çok yoruldum artık çokkkkkkkk

duaları uç uca ekliyorum,dua etmediğim zamanlardada hayalinle meşgul kafam,32 oldum bebeğim nerdesin ?yokluğunda tüm vitrinlerde gördüğüm en güzel cicileri senin için satın aldım ne olduğun yada nasıl olduğum hiç önemli olmadan minicik ellerini düşünüp aldım,düşümde giydirdim,emzirdim,kokladım.......takvimde bir bir yırtılıyor sayfalar ama yüreğim sen gelmeden geçen her günü inkar ediyor,ruhsuz bir bedende can çekişiyorum,meğer nasıl da nefret ettiğim şu hayata tek katlanma ümidi sen oluvermişsin,hiçbir sevgi yada hiç bir duygu seni unutturmuyor bana,hiç bir sıcaklık seni özlemekten alıkoymuyor beni,yanlızım bebeğim ne olursun gel...... Bak şu saat oldu uyku yok gözlerimde yine öyle bir ümitle bakınıyorum ekran karşısında gelişini çabuklaştıracak mucizeler peşindeyim yani, sen gelmeden sihirli güçlerim olsun istiyorum,dünyanın en muhteşem annesi olmak için elimden geleni yapacağım söz veriyorum ne olursun gel!

canım benim .inan ağlamamk için zor tuttum kendimi.işdeyim yoksa ağlardım.öyle doluyumki bende.4 gün önce hastalandım.aşılama yaptırmışdım.2.aşılamamdı.çok umutluyduk.4 yıl oldu bizede .rabbim inş.en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur.aminnnn

Bizimde 3 bitti 4'ten gün aldık.Anne olamıcagımı biliyorum tabiki Allahtan ümit kesilmez ama........
Bizim hiç şansımız yok.Allah beterinden korusun herşeyin,Her şerde bir hayır vardır deyip avutuyorum kendimi :çok üzgünüm:

Bizimde 3 bitti 4'ten gün aldık.Anne olamıcagımı biliyorum tabiki Allahtan ümit kesilmez ama........
Bizim hiç şansımız yok.Allah beterinden korusun herşeyin,Her şerde bir hayır vardır deyip avutuyorum kendimi :çok üzgünüm:

neden anne olamıcamı biliyorum diyorsunki canım benimm.inş.en kısa zamnda duyarız.allah büyük eminim zamanı var herşeyin.

ağladım çok ağladım okuyorken sanki içimi yazmıssın hep umutsuzluktan insan çaresiz kalıyor ama unutmaki biz kulundan değil rabbimden istiyoruz bebeklerimizi inşallah bizimde yüzümüzü güldürecek bir gün inşallah..

Back
X