Kangrenli ilişkim sonunda bitti…

mavisaclikiz35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
196
165
303
35
İzmir
Buraya defalarca yazdım; her seferinde bazen eleştiren, bazen destekleyen yorumlar aldım. 10 aylık bir süreçte hem güzel şeyler yaşadık, hem kötü şeyler yaşadık. Ama yıpratıcı kısmı şu; güzel şeyler çok güzel hissettirirken, sanki bembeyaz ve parlak bir balon içindeymiş gibiyken, kötü zamanların simsiyah dipsiz kuyulara sürüklemesiydi. Sanırım bir narsistle ilişki tam olarak böyle hissettiriyor. İlk defa başıma geldi. Şu an sadece çok ama çok yorgunum. Duygularım örselenmiş, kendimi anlatmaya çalışmaktan tükenmiş olarak bitirdim ilişkiyi. 31 yaşındayım. Elbette hayatıma devam edeceğim, belki de karşıma bambaşka biri çıkacak ve sadece kendime kızacağım, keşke vakit kaybetmeseydim diye ama bugünkü beni yaşadıklarım şekillendirdi. Üzgünüm, yapayalnız hissediyorum, 10 aydır hayatımda bütün her şeyi onunla yapmaya o kadar alışmışım ki, kocaman bir boşluktayım. İçimin bir tarafı olması gerekenin bu olduğunu biliyor ama diğer tarafı paramparça. İşyerimde de sorunlar var, çifte katmerli bir dönem :) İlişkim için bu zamana kadar yapılabilecek tüm yorumlar yapıldı zaten. Şimdi içine düştüğüm bu yalnızlığı nasıl yenebileceğim hakkında bir fikri olan var mı :)

Siz mi bitirdiniz ilişkiyi ve karşı taraf hemen onayladı mı? Eğer bitmesin diye uğraştıysa bu içinizde ukde kalmış olabilir. 10 ay az bir süre değil. Alışmışsınız sonuçta. Maalesef zamandan başka çare yok :( size zaman lazım sadece. Şu an her şey çok taze. Ama devamlı en iyisini yaptığınızı söyleyin kendinize mantığınızı devreye sokun sürekli

Back