Paran mı derdin var ? Akıl verin

eski konunundan amcana olan nefretini biliyorum hatta çocuğun bile onunla aynı burçtan olmasın die bebek istedğin halde o ay koruncam demiştin (umarım doğru hatrlıyorumdur)

bnde insanların baskalarına güvenerek iş yapmalarından nefret ediyorum malesef bzm evlendiğimz ilk aylarda da oldu bzde geçen haziran evlendik ertesi ay yeğenim sünnet oldu kuzenim bnden yarım altın istedi yanıma almayı unutmuşum haftasonu olduğu için kuyumcu bulamıyorum dedi götürdüm gderken hani dedim nasılsa parasını verir bnde hiç harcamadan altınımı alırım ee noldu aradan 15 ay geçti aldımmı altınımı malesef hyr!! babası falan öldü istemedim de helali hoş olsun napalm ama bndan snra 1 lira bile vermem yani o kadar netim!! yardıma ihtiyacı olanı anlarım seve seve veririm ama araba almak içinmiş yok sünnette takmak içinmiş asla vermem !! sanki sen araba almayı bilmiyosun ... baban olsa nyse istemeyerk te olsa sevmediğin birine yardm etmek zorunda bırakılıyosun anlıyorum cnm seni...

eski konunundan amcana olan nefretini biliyorum hatta çocuğun bile onunla aynı burçtan olmasın die bebek istedğin halde o ay koruncam demiştin (umarım doğru hatrlıyorumdur)

bnde insanların baskalarına güvenerek iş yapmalarından nefret ediyorum malesef bzm evlendiğimz ilk aylarda da oldu bzde geçen haziran evlendik ertesi ay yeğenim sünnet oldu kuzenim bnden yarım altın istedi yanıma almayı unutmuşum haftasonu olduğu için kuyumcu bulamıyorum dedi götürdüm gderken hani dedim nasılsa parasını verir bnde hiç harcamadan altınımı alırım ee noldu aradan 15 ay geçti aldımmı altınımı malesef hyr!! babası falan öldü istemedim de helali hoş olsun napalm ama bndan snra 1 lira bile vermem yani o kadar netim!! yardıma ihtiyacı olanı anlarım seve seve veririm ama araba almak içinmiş yok sünnette takmak içinmiş asla vermem !! sanki sen araba almayı bilmiyosun ... baban olsa nyse istemeyerk te olsa sevmediğin birine yardm etmek zorunda bırakılıyosun anlıyorum cnm seni...

Evet tam olarak net hatırlıyorsun cocugumun o adamın burcundan bıle olmasını istemıyorum

kızlar dert para değil eminim anladınız beni derdim o beş para etmez adam

tabiki de anladık canım,baban kendi için istese zaten sorun etmicektin.problem işin amcanın yararına olması :) çoğu kişi de senle hemfikir zaten.boşver üzülme artık.madem ki eşin tamam demiş,verin.caymayın bu sefer babanla aran soğur belki.
babana güveniyorsan geri vericektir parayı.

halam annemle annemcok yaslı degl genc anne olmus amcam da eşimle aynı yaşta ve benım amcam eşimle aramdakı dıyologu bile kıskanıyordu düşün yani , eşimle ilgili konu oldugunda (kendısı bosandı) e bende ilk basta oyleydım sonradan herkes degısıyorfalan fılan. En son babama da daisy be eşiyle arabaya bıınınce yuzunde guller acıyor benle bınınce suratı düşüor demiş yani düşün eşimle kendını kıyaslamıs ben akraba bagı dıyınce sadece dayılarım ve teyzem onlar benım her şeyim.

ama baba tarafım 5 para etmez. Babam hariç en yufka yüreklisi babamdır tepesine cıkarlar adeta

Bizim baba tarafında da çok gereksiz kıskançlıklar, alınganlıklar var çok iyi anlıyorum sizi. Akıl yaşta değil başta diye boşuna demiyorlar. Ama kendini eşinizle karşılaştırması tuhaf olmuş. Ya da buna dikkat etmesi bile :53: Eşiyle mutlu olmaz kiminle mutlu olur insan :53: Belki amcanızın suyuna gide gide yumuşak bir şekilde konuşmayı deneseniz düzelmez mi bilmiyorum denediniz mi ama :44:

tabiki de anladık canım,baban kendi için istese zaten sorun etmicektin.problem işin amcanın yararına olması :) çoğu kişi de senle hemfikir zaten.boşver üzülme artık.madem ki eşin tamam demiş,verin.caymayın bu sefer babanla aran soğur belki.
babana güveniyorsan geri vericektir parayı.

Babama sonsuz güvenim ağzından çıkan laf senettir derler ya aynen öyle söz vermesine bile gerek yoktur ama benim sıkıntım zaten o adamla iş yapması zoruma gitti anladıgınıza eminim benı para degıl derdım cokzengın bır ınsanda değilim zaten giden iki kuruş için üzülmem cok bişiyimde yok dedim ya benim üzüldüğüm kırıldığım nokta sadece o adamın babamın evine eskisi gibi girip cıkması ve babamın hiç bir şey olmamıs gibi davramasıydı malesef :(

Bugün verdik zaten umarım benı yanlıs anlayan olmamıstır babamla aramda hiç bir problem yok kardeşleri dışında kardesıde aramızı bozmaya calıstı babamla ama beceremedi.

Ve arabayı alırkende demiş ki erkek kardeşim için x yiğenim arabaya binsinde hevesını alsın havasını atsın demiş yahu adam düşünmedin mi hiç bu cocuk babasının arabasına bile benim demedi asla babamın arabası dıyordu ne havası atsın . sana mı kaldı benım ailem kendısı bu sekılde baskasının malıyla hva atmaya bayılırda.

Keske düzgün amcalarım halalarım olsaydıda böyle olmasaydı. Benım halalarım ve amcalarım devamlı birilerinin aralarını bozma modundalar. Yine söyluyorum babama canım feda ama o adamaasla. farkındaysanız o adam benım için o. Kuyumcuya da söyledım bana dedıkı babanızsa dedı zaten ıkı kurusun hesabını yapmazsınız dedı bana annemde dolaylı yonden babası dıyınce bende dolaylı yonden oldugu ıcını 1 liranın bıle hesabını yaparım dedım tabı babam yoktu .

Back
X