Paranı çalmak

Emine9373

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
16
3
36
31
Merhaba kusura bakmayın benimbi sıkıntım var ne olun yardım edin eşimin hem köylüsü hemde akrabası 4 kere dir paramı çaldı onu ile iyi dik dünya ahiret bacım gi di kimse ye demedim dünyalık 3 4 kuruş için aramı bozmam dedim ama en son ki sefer çok zoruma gitti o paraya ihtiyacım var Dı elimde ki ekmek su parama kadar aldı dayanamadım ortak olan 2 arkadaş dedim aslında gene demedim ama o benim evime gelmek istememiş sebebi ni sordu lar paramı aldı dedim bu yüzden onun kulağına vardı bu kendi haklı çıkartmak için çok gaiban olan ortak arkadaşımıza iftira attı benim de param çalınıyor diye onu şuçla Dı ama kimse ona inan madı açıkcası haklı iken haksız duruma düştüm ama sadece onun ve eşi karşısında ama her kez biliyor onun ne olduğunu onun yanında kalmasını istemiyorum neden se içim içimi yiyor evime geldi bağırdı çağırdı iftira dedi Allah şükür iftira günah dan çok benim yanımda karakter siz yada basit insanların yaptığı çirkefce bir şey o iftara diye kendini akladı ne yapmam lazım lütfen hakkınız helal edin önerinizi benim için ç ok önemli selamet ile

BÖyle durumlarda tevekkül edip allahı zikret bende dolandırıldım yakınım dediğim kişi tarafından bide üstüne iftira attı tamamen haksız duruma düştüm 🤣

Back
X