paranin allah belasini versin

uzaklaştirma karari alacak kadar ileri gitmem en fazla dayimi ararim ... paranin abv keske hayatimizda hic olmasa ... herkes istedigi yere gitse
O öyle olmuyor maalesef canım benim!
Annen koruyucu kimlik dayılarını da çaresiz bırakır nerden mi?biliyorum
Kaynim dahada beteri ydi kV korumaktan vazgeçmedi
Sonuç kV dayak yiyor baş belasindan duyuyoruz ama inkar ediyor hala koruyor
Çaresiz kaldık

O öyle olmuyor maalesef canım benim!
Annen koruyucu kimlik dayılarını da çaresiz bırakır nerden mi?biliyorum
Kaynim dahada beteri ydi kV korumaktan vazgeçmedi
Sonuç kV dayak yiyor baş belasindan duyuyoruz ama inkar ediyor hala koruyor
Çaresiz kaldık

annem soylese abim dayima.annemi suclu cikaracak seyler soyluyor ...abim eve ben bakiyorum diyormus ...abimde yalan tukenmez.. annemi dovmuyor ama uzerine yuruyor eminim birgun doverde istegi olmayinca ..o zaman dayim onu parcalar o yuzden fazla ileri gidemiyor

gecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum
Canım polise şikayet et abini zorla paramızı alıyor de. Ve 183 ara eğer evden gitmek istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama reşit isen sığınma evleri var.
İşe girer hayatını kurarsın. 183 ü ara bilgi al.

Canım polise şikayet et abini zorla paramızı alıyor de. Ve 183 ara eğer evden gitmek istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama reşit isen sığınma evleri var.
İşe girer hayatını kurarsın. 183 ü ara bilgi al.

ben hallettim o konuyu canim tesekkur ederim ...polislik birsey yok ... inşallah atanir giderim yakin zamanda ...

gecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum

Erkese erkkliģini bilsin annesinin kardeşinin elinden para almasın. Para yok deseniz? Ya da saklasanız bir miktarını verseniz illa kavga çıkartacaksa?

Erkese erkkliģini bilsin annesinin kardeşinin elinden para almasın. Para yok deseniz? Ya da saklasanız bir miktarını verseniz illa kavga çıkartacaksa?

bir miktar veriyorum sorun zorla geri almam ...kendisinden para cikacak diye az az veriyor maasa kadar aldigi parayi ... mesela ayin 10unda aliyorsam para erken biter diye idare edin diyor az az veriyor ..gercekten cakalin onde gideni

Back
X