- 21 Ocak 2018
- 1.998
- 4.409
- 48
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
abin şımarık büyümüş. annenin ses çıkarmaması normal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O öyle olmuyor maalesef canım benim!uzaklaştirma karari alacak kadar ileri gitmem en fazla dayimi ararim ... paranin abv keske hayatimizda hic olmasa ... herkes istedigi yere gitse
O öyle olmuyor maalesef canım benim!
Annen koruyucu kimlik dayılarını da çaresiz bırakır nerden mi?biliyorum
Kaynim dahada beteri ydi kV korumaktan vazgeçmedi
Sonuç kV dayak yiyor baş belasindan duyuyoruz ama inkar ediyor hala koruyor
Çaresiz kaldık
Canım polise şikayet et abini zorla paramızı alıyor de. Ve 183 ara eğer evden gitmek istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama reşit isen sığınma evleri var.gecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum
Canım polise şikayet et abini zorla paramızı alıyor de. Ve 183 ara eğer evden gitmek istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama reşit isen sığınma evleri var.
İşe girer hayatını kurarsın. 183 ü ara bilgi al.
İnşalalh canım, anneni de al yanına bence yazık kadına eziyet ediyorben hallettim o konuyu canim tesekkur ederim ...polislik birsey yok ... inşallah atanir giderim yakin zamanda ...
kuzu maaşın yattığı gün var sonrakisizin paraniz vardi kaçin![]()
İnşalalh canım, anneni de al yanına bence yazık kadına eziyet ediyor![]()
Allah yardımcın olsun.annem kendi tepki vermiyor verse abim bu kadar olmaz... ben annemle de anlasamiyorum cok farkli bir insan
.. ben sanirim kimsenin olmadigi bir yere gidip yillarca donmemek istiyorum
Allah yardımcın olsun.
kuzu maaşın yattığı gün var sonraki
Gün Yok![]()
gecen konu acmiştim abim elimzdeki parayi aliyor iddaaya yatiriyor diye...bende ogun istedim vermedi bende sana bir daha vermiycem dedim ... sen kimsin babamin parasini vermiyorsun dedi ...parayi harcama buraya koy dedi cunku benim vermeyecegimi biliyor
.allah aşkina ben nasil guveneyim idaaya harcasa ac kalacam
. vermesem kavga cikarip ustume yuruyecek .. annemde sen onu dinleme diyor arada kaldim ... annem pasif abimde ben erkegim gucluyum diyor annemi susturuyor valla bıktım yaşamaktan ...atanamiyorum işim yok birde bu sorunlarla ugrasiyorum ... çikip gideyim diyorum nereye gidecem onu da bilmiyorum
Erkese erkkliģini bilsin annesinin kardeşinin elinden para almasın. Para yok deseniz? Ya da saklasanız bir miktarını verseniz illa kavga çıkartacaksa?