• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ilk kez bela okuyorum,Allah belanı versin kayınvalide!

Canim ya cok uzuldim sana Rabbim yardimcin olsun...Ben senin yerinde olsam araya kaynanayla mesafe koyarim onun amaci esinle aranizi acmak ben senin diqer konunuda okudum zor ama hic esinle arayi bozma dusman sevindirme anliyomusun ? Sen mutlu olki onlar catlasin bence

Bence sevinmelisin , seninle aynı konumda olup kocaları arkaşarında olmayan bir sürü kadın var , Kocan arkanda olduğu müddetçe hepsinin Hakkı'ndan gelirsiniz ... Yuvanda mutluluklar

Ahh be kardeşim ne çok çektin bu kadından sen . Eski konundan biliyorum seni.
Ya bu nasil bir beladır ki senin evine gelen misafire böyle çirkin şeyler söylüyor.
Ahlaksız!
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Demekki sana yakistrdigi şeyler kendi yaptığı ve kendi düşündüğü şeyler! !!

Nefret ediyorum böyle insanlardan. Evladının yuvasını yıkmaya çalışan bir insan, insan olamaz bu !
her seferinde sana oğlumun parasını yiyorsun yakıştırması yapıyor. Yiyeceksin tabi bi aile oldunuz siz.
Görüşme biçin kadınla. Taşıyın onu o siteden. Başka bir yerden ev tutsun eşin. O kadar para da vermesin ona. Yaşlı başlı 60 yaşında kadin ne gerek var. allahım öyle insanlara hidayet versin gerçekten. Mecburen de görürsen onu altta kalma. Ver cevabını

Sen mutlu ol herkes catlasin ohhhh boswerrrr kimsenin ewliliqini yipratmasina izin verme huzursuz olupta kimseyi sevindirme sen mutlu olki catlasinlar ohhh :KK28: yuva zor kurulur kolay yikilir sakin aklindan seytani seyleri qecirme muhattap olma o kariyla yeter :KK39:

iyi yapmissin agzona sağlık görüşme o ruh hastasiyla esin gitsin annesi sonuçta ama sen görüşme ben olsam dayanamaz saldirirdim resmen kv kıskanç fesat biri bile yapar sana uzak duuurrrr

Yardımcı olma gitme duyma alay et umursma yukardan bak. İşte bu sinir.öfke hep değerli olmak isteğinden geliyor. Öyle bi ihtiyacı yok kocan seni seviyor ama annesinide atamaz. Bırak böylesi daha iyi kocan görmüş olan biteni. Sen kendi evine bak. Evin kapısı içerden kilitlenir derler. Senden bişey beklediklerinde yardım etme iş çıkar. Uzak ol.

Back
X