Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok olmadı.hiç paranoyaklık döneminde olduğunuz oldu mu?eşinizin telefonunu karıştırma,bilgisayara bakma hatta telefonuna casus program yüklemek istediğiniz oldu mu?ben şu sıralar aynı durumdayım
hiç paranoyaklık döneminde olduğunuz oldu mu?eşinizin telefonunu karıştırma,bilgisayara bakma hatta telefonuna casus program yüklemek istediğiniz oldu mu?ben şu sıralar aynı durumdayım
daha ilkti.2.ye gidicez bilmiyorum şu an bir değişiklik yok eşimin her hareketinden birşey çıkartıyorum kafayı yemek üzereyimHayır olmadı, seanslar nasıl gidiyor sizin? Düzelme gördünüz mü aile danışmanından?
daha ilkti.2.ye gidicez bilmiyorum şu an bir değişiklik yok eşimin her hareketinden birşey çıkartıyorum kafayı yemek üzereyim
evet giderim ama içime bir kuruntu giriyor ya yaparsa diye telefonuna bakıyorum bakıyorum tam diyorum birşey buldum ama yok.ya yapıyor çok iyi saklıyor yada yapmıyor günahını alıyorumBakın, özgüven eksikliğiniz var, peki o zaman neden boşanmıyorsunuz vs. yazmak kolay ama 7 senedir bu insanla evli olan sizsiniz sonuçta, hayatınızın bu hallerle geçecek bir 7 senesi daha var mı? Ki çocuğunuz büyüyünce böyle bir anneye maruz kalacak yani hayattaki en çok güvenmesi gereken insan en çok güvenmesi gereken 2. kişiye güvenmiyor, ondan saklayabilecek misiniz, bu halinizi? Devamlı soru sorduğunuzda belli ettiğinizde ne olacak? Ki gerçekten soruyorum bugün aldattığına emin olsanız bir şekilde, yarın mahkemeye gider misiniz?
evet giderim ama içime bir kuruntu giriyor ya yaparsa diye telefonuna bakıyorum bakıyorum tam diyorum birşey buldum ama yok.ya yapıyor çok iyi saklıyor yada yapmıyor günahını alıyorum
haklısın aslında ama elimde değil sizin gibi olmak isterdim yani telefonu karıştırma isteği oluşmadı mı acaba diye geçirmediniz mi?Telkin edin o zaman kendinize bir şekilde madem ki gücünüz var, yarın beni aldatırsa, öteki gün boşanırım deyin. Yapıyorsa da yapmıyorsa da kendi vicdanı sonuçta, casus program kurarsanız ne değişecek? Yapacak olan insan her türlü baskı ve kontrolle yine yapar, hiç bir şey olmadı seni seviyorum derken bir başkasını düşünerek söyler bunu. Yapmayacak olan insan da yapmaz yani.
Ama hareketlerinizi bu süreçte kontrol etmediğiniz sürede yaptığınız her aşırı şey aldatması için fırsat yaratmak, 3 gün benim telefonum kurcalansa, bu gereksiz insan beni bu şekilde kontrol ettiğini mi sanıyor? derim, yapacağım bir şey varsa bilgisayarla yaparım, onu da mı kontrol etmeye başladı, tablete geçerim, ona da mı bakıyor, yalan söylemeye başlarım. Yalan söylediğimi mi anladı başka bir yol bulurum. Ama eşim telefonuma bile dokunmaz. Dokunduğu zaman işlerin artık geri dönülmeyecek seviyede olduğunu anlarız çünkü. Benim içinde geçerli o. Yoksa program indirmek vs. sorun değil.
haklısın aslında ama elimde değil sizin gibi olmak isterdim yani telefonu karıştırma isteği oluşmadı mı acaba diye geçirmediniz mi?
ikiniz içinde sordum.doğru ama insanlar yok ben eşime çok güvenirim,tanırım yapmaz vs. dediği halde aldatıldığını öğreniyor yada kaç yıl sonra böyle bir durum oluşuyor.sorunda zaten ben eşimin yalan söylediğini anlayamıyorum mesela benden habersiz face açmıştı sadece açılmış ben bunu öğrendim açıkladı falan filan ama ben o an yalan söyleyip söylemediğini anlayamadımEşim mi, ben mi? Birbirimizin çalan telefonlarını bile açmayız. Biri aradı bi bak istersen deriz sonrasında. Telefonunu karıştırıp ne bulucam ki ayrıca? O bilgisayar mühendisi, ben çocukluğumdan beri bilgisayar başındayım, teknolojiyi içeren bir dalavere çevirecek olsak 1 miyar tane yol buluruz, birimiz yapsa öteki de yakalar anında. Ki zaten bunlara gerek yok. Birbirimizin hareketlerinden yalan söyleyip söylemediğini anlarız. 10 senedir yüzüne bakıyorum sonuçta, o da benim. Bu kadar iyi tanımıyorsam nasıl güveneyim zaten? Sizin de az buz değil ki bunca senedir tanıdığınız insan yani.
kendime zaten güvenim yok.ilişkiyi gözden geçirdim fakat net bir durum olmadığı için ayrılamıyorumSiz eşinize değil de, sanki kendinize güvenmiyor gibisiniz.. Paranoyak yaparak aylar, yıllar bir ömür geçer mi? Sonuçta eşin, hayat arkadaşın.. Akşam olunca aynı yastığa baş koyuyorsunuz.. Ya eşine güven, güvenmeyi dene.. Ya da ilişkinizi gözden geçir..