B
Bu bir dönem mi acaba bende de vardı çok şükür atlattım arındım. Umarım sen de atlatırsın. Bu bir anlamda bilinç altı kirliliğinin patlaması. Çocukluğumuzdan beri öyle yanlış şeylerle dolduruluyoruz ki tabi bir gün hele de o birgün hep işlerin en ters gittiği günler olur ve senin de bilinç altı kirlilliğin patlak veririr. Bunları aşmak kolay değil ama emekle ve dua ile aşabilirsin. Bunu aşmak senin gayretine bağlı.
bundan 4-5 sene önce ben de öyleydim, kendimi tanıyamıyordum yani o derece.Çok sıkıldım artık her kotu şeyde kafamda bir seyler kurmaktan,insanların bana zarar vereceği düşüncesinden. Günlük hayatımı etkilemeye başladı artik. Mesela bazı kararlar vermem lazım benim için önemliler. Ama hayatımda olup biten her seyi bu kararıma yoruyorum. Acaba bu bana bi işaret mi kabul etmemeli mıyım diye düşünüyorum. Biri arkamda fisir fisir konuşsa beni mi konuşuyorlar acaba diye geçiriyorum içimden. En çok insanların bana zararınin dokunacagi korkusu var. Kötü düşünüyorum ve sürekli kafamda bir seyler kurup onların olacağına ileride mutsuz olacağıma inanıyorum![]()
Bu bir dönem mi acaba bende de vardı çok şükür atlattım arındım. Umarım sen de atlatırsın. Bu bir anlamda bilinç altı kirliliğinin patlaması. Çocukluğumuzdan beri öyle yanlış şeylerle dolduruluyoruz ki tabi bir gün hele de o birgün hep işlerin en ters gittiği günler olur ve senin de bilinç altı kirlilliğin patlak veririr. Bunları aşmak kolay değil ama emekle ve dua ile aşabilirsin. Bunu aşmak senin gayretine bağlı.