cnm yaşın kaç, ne zmndır berabersiniz? genelde böyle olaylar ya soğumadan kaynaklanıyor ya da sen farkında değilsin birşey için sana kırılmıştır
cnm yaşın kaç, ne zmndır berabersiniz? genelde böyle olaylar ya soğumadan kaynaklanıyor ya da sen farkında değilsin birşey için sana kırılmıştır
Sana anlatamadigi bir sikintisi var belli ki.
Birkac gun daha bekle bakalim neler olacak?
canım erkekler arada böyle olurlar ve sakın üstüne gidip noldu diyerek üsteleme ters tepiyor. benim erkek arkadaşım da bazen sebepsiz yere belki 2 gün belki 1 hafta bu şekilde davranabiliyor, sebebini sordgumda bişey söylemiyor ama üstüne gidersem de kavga çıkıyorsnra biz oturduk konuştuk böyl ara ara dönemler olabilirmiş, herşeyi kendine bağlama dedi. ki haklı da canım hepimiz insanız duygusal bi çöküş dönemi yaşıyor olabilir, hele de BALIK burcu ise ortada 7 yıllık bi ilişki varsa ben aldatma olacagını sanmıyorum asla, bişeylere canı sıkkındır ya da sebep yokken daralmştır, olabilir, üzme kendini
içimi rahatlattın canm çok saolşu saat oldu gözüme uyku girmedi düşünmekten..inş dediğin gibidir yoksa durup dururken benden neden kaçsın.sanki bişeyler çeviriyomuş gibi
yok canım, ben birazcık tanıosam erkeklerin yapısını eminim o şuan seninle ilgili olmayan belki bişeyler ilgi olmayan bi karamsarlık içinde, sen deb urda düşünüp duruosun, belki yarın ya da öbür gün bişey yokmuş gibi hatta eskisinden daha da iyi davranıcak, ki eminm öyle olucak :)) 7 yıllık bi ilişkiye kolay kolay kıyamaz ki canım, gerçekten gönlün ferah olsun, hayatıyla işiyle ailesiyle ilgili sorunları olabilir ya da sadece sıkılmıştır mesela baharın gelmesini istiyordur belki en en basitinden :)))))) kendini asla üzme canım, çünkü hep üzülüp takan biz oluyoruz, onlarsa uyuyan ve bişeye takılmayan tipler, herşey düzelicek canım kendine üzmee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?