paranoyak mıyım?

umutszz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
466
0
46
Konya
mrb arkadaşlar derdim şu ki.birlikte olduğum erkek arkadaşıma 2 gündür takmış durumdayım.değişik tavırlar takınmaya başladı bana karşı..sürekli konuşmamak için bahaneler buluyo..erkenden bana uyumak istiyorum dio bişey soracağım zaman hemen sinirleniyo.bu iki gündür böyle..gündüz hiç bişeyi yok gayet ii ama akşam olunca birden değişiyo.artık uykum var deyip uyuduğuna bile inanasım gelmiyo inanmıyorumda.çünkü hiç böyle değildi.benmi paranoyagm yoksa böyle beynimi bişeylerin kemirmesi normalmi:26:

cnm yaşın kaç, ne zmndır berabersiniz? genelde böyle olaylar ya soğumadan kaynaklanıyor ya da sen farkında değilsin birşey için sana kırılmıştır

cnm yaşın kaç, ne zmndır berabersiniz? genelde böyle olaylar ya soğumadan kaynaklanıyor ya da sen farkında değilsin birşey için sana kırılmıştır

22 yaşındayım cnm.7 yıldır beraberiz..kırıldığı hi bişey yok durup duruken böyle oldu..nezaman içimde bi sıkıntı olsa onunla ilgili çıkıyo.ve ben bununda çıkmasından korkuyorum

22 yaşındayım cnm.7 yıldır beraberiz..kırıldığı hi bişey yok durup dururken böyle oldu..nezaman içimde bi sıkıntı olsa onunla ilgili çıkıyo.ve ben bununda çıkmasından korkuyorum

Sana anlatamadigi bir sikintisi var belli ki.

Birkac gun daha bekle bakalim neler olacak?

aslında bi sıkıntısı olduğ zamanda belli eder yani hiç konuşmaz canım sıkkın der.iki gündür ben konuşursam zorla cvp veriyo.dediğimi bile anlamıyo yada geçiştiriyo.hemen benim uykum geldi demeye başıyo..birde iki gündür hi dışarı çıkmıyo nie çıkmıyosun dememde suç oldu.kendini eve kapatmış.napıyosun diyorum sanane diyo.sonra düzeliyo budefa sakin konuşuyo ama hiç ne yaptığından bahsetmiyo..hemen ardından zaten uyucam dio..gündüz böyle değil ama sabah olduğu an yine değişiyo gayet iyi hoş.inanın anlamadım bişey

canım erkekler arada böyle olurlar ve sakın üstüne gidip noldu diyerek üsteleme ters tepiyor. benim erkek arkadaşım da bazen sebepsiz yere belki 2 gün belki 1 hafta bu şekilde davranabiliyor, sebebini sordgumda bişey söylemiyor ama üstüne gidersem de kavga çıkıyor :( snra biz oturduk konuştuk böyl ara ara dönemler olabilirmiş, herşeyi kendine bağlama dedi. ki haklı da canım hepimiz insanız duygusal bi çöküş dönemi yaşıyor olabilir, hele de BALIK burcu ise :D ortada 7 yıllık bi ilişki varsa ben aldatma olacagını sanmıyorum asla, bişeylere canı sıkkındır ya da sebep yokken daralmştır, olabilir, üzme kendini ;) :8::8::8::8:

canım erkekler arada böyle olurlar ve sakın üstüne gidip noldu diyerek üsteleme ters tepiyor. benim erkek arkadaşım da bazen sebepsiz yere belki 2 gün belki 1 hafta bu şekilde davranabiliyor, sebebini sordgumda bişey söylemiyor ama üstüne gidersem de kavga çıkıyor :( snra biz oturduk konuştuk böyl ara ara dönemler olabilirmiş, herşeyi kendine bağlama dedi. ki haklı da canım hepimiz insanız duygusal bi çöküş dönemi yaşıyor olabilir, hele de BALIK burcu ise :D ortada 7 yıllık bi ilişki varsa ben aldatma olacagını sanmıyorum asla, bişeylere canı sıkkındır ya da sebep yokken daralmştır, olabilir, üzme kendini ;) :8::8::8::8:

içimi rahatlattın canm çok saol:16: şu saat oldu gözüme uyku girmedi düşünmekten..inş dediğin gibidir yoksa durup dururken benden neden kaçsın.sanki bişeyler çeviriyomuş gibi

içimi rahatlattın canm çok saol:16: şu saat oldu gözüme uyku girmedi düşünmekten..inş dediğin gibidir yoksa durup dururken benden neden kaçsın.sanki bişeyler çeviriyomuş gibi

yok canım, ben birazcık tanıosam erkeklerin yapısını eminim o şuan seninle ilgili olmayan belki bişeyler ilgi olmayan bi karamsarlık içinde, sen deb urda düşünüp duruosun, belki yarın ya da öbür gün bişey yokmuş gibi hatta eskisinden daha da iyi davranıcak, ki eminm öyle olucak :)) 7 yıllık bi ilişkiye kolay kolay kıyamaz ki canım, gerçekten gönlün ferah olsun, hayatıyla işiyle ailesiyle ilgili sorunları olabilir ya da sadece sıkılmıştır mesela baharın gelmesini istiyordur belki en en basitinden :)))))) kendini asla üzme canım, çünkü hep üzülüp takan biz oluyoruz, onlarsa uyuyan ve bişeye takılmayan tipler, herşey düzelicek canım kendine üzmee :38::38:

yok canım, ben birazcık tanıosam erkeklerin yapısını eminim o şuan seninle ilgili olmayan belki bişeyler ilgi olmayan bi karamsarlık içinde, sen deb urda düşünüp duruosun, belki yarın ya da öbür gün bişey yokmuş gibi hatta eskisinden daha da iyi davranıcak, ki eminm öyle olucak :)) 7 yıllık bi ilişkiye kolay kolay kıyamaz ki canım, gerçekten gönlün ferah olsun, hayatıyla işiyle ailesiyle ilgili sorunları olabilir ya da sadece sıkılmıştır mesela baharın gelmesini istiyordur belki en en basitinden :)))))) kendini asla üzme canım, çünkü hep üzülüp takan biz oluyoruz, onlarsa uyuyan ve bişeye takılmayan tipler, herşey düzelicek canım kendine üzmee :38::38:

ne kadar güzel anlatmıssın ..
bence kesinlikle sen erkekleri anlamıssın yaa..:31::31:

Back
X