Paranoyak mıyım?

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.187
4.983
373
Merhaba kızlar ;
Bir derdim var beni anlayabilirseniz ne mutlu bana
Eski sevgilimden ayrıldım 1 hafta olmadı
bu sure ıcınde onu iyice bogdum ve ısler ıcınden cıkılmaz bır hal aldı
takıldığımız bır sıte vardı gizli bir sekıldede ısteyen ıstedıgını yazıyordu sans eserı benımkıne benzer bır konuda konu acılmıs gızlı bır sekılde benım hakkımda kucuk dusurucu seyler yazıyordu yada ben uzerıme alındım bılmıyorum. Bunu ona sordugumda ben senın hakkında oyle bısey yazmam paranoyaksın yemın edıyorum şizofrenisin falan dedi baya tartıstık bana burda konustuklarının 10 da bırını yuzume karsı konusamıyorsun sevıyorum ama baglanamadım her tartısmamızda ayrılıyorum lafın sıktı benı bırde son o benım hakkımdakı kucuk dusurucu konuları sen mı yazdın dedıgımde yok falan dedı parayonak mısın defol ulan defol dıye bagırdı sonra duzgunce bıtırelım dedı konustuk baya sen cok ıyı bırısın vs. diye bitti benımkıde bıttı bunu herkese yazıyorum bu benım paranoyak oldugumumu gosterıyor merak edıyorum?

yok canım değilsindir. insan bazen alakasız şeyleri üzerine alınabiliyor sıkma canını..

Belkide bilemedim yinede onu sen mi yazdin diye sormaya gerek yoktu ben olsam sormazdim yani

Sen paranoyak misin bilemem ama bu iliski kurtarilmaz, saygi falan kalmamis yuz goz olunmus olmaz artik bu

Ben de buna sinir oluyorum her kafası atan şizofren misin diyor. Şizofreni küfür gibi kullanıyorlar oysa ne kadar ciddi bir rahatsızlık!

Sana gelince sadece ayrılık taze olduğu için alınmışssın canım elbette paranoyak filan değilsin.

yok canım değilsindir. insan bazen alakasız şeyleri üzerine alınabiliyor sıkma canını..

Bir iki kişi soylese neyse :/

Belkide bilemedim yinede onu sen mi yazdin diye sormaya gerek yoktu ben olsam sormazdim yani

Çok kucuk dusurucu seyler yazılmıstı ıster ıstemez patladım bende

Sen paranoyak misin bilemem ama bu iliski kurtarilmaz, saygi falan kalmamis yuz goz olunmus olmaz artik bu

kurtarılmasın zaten onu ısteyende yok :)

Aynen ya antidepresan kullanıyorum dıye boyle dedı sanki hayattında şizofreni görmüş gibi :/

antidepresan kullananlara da paranoyak, şizofren vs. gözüyle bakanlara da uyuz oluyorum. bende vertigo için kullanıyorum psikopat mıyım yani. cahil işte ablası takma onu sen

paranoyak değilsin çok küçüksün sadece ..bir daha sevgilin olduğunda arandaki ilişkiye interneti alet etmezsin daha uzun soluklu olur

Paranoyak degilsiniz de bitmis gitmis bir iliski icin harcayacak bos vaktiniz bol galiba.

antidepresan kullananlara da paranoyak, şizofren vs. gözüyle bakanlara da uyuz oluyorum. bende vertigo için kullanıyorum psikopat mıyım yani. cahil işte ablası takma onu sen

TAkmıyorum artık :)

paranoyak değilsin çok küçüksün sadece ..bir daha sevgilin olduğunda arandaki ilişkiye interneti alet etmezsin daha uzun soluklu olur

20 yaşındayım :/ bır dahakıne oyle olacak zaten :)

Paranoyak degilsiniz de bitmis gitmis bir iliski icin harcayacak bos vaktiniz bol galiba.

Tesadüf eseri gördüm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…