- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Kimimkiben82
Bravo azkalmış inşallah :)Parmak alabiliyorum, iki parmak,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bravo azkalmış inşallah :)Parmak alabiliyorum, iki parmak,
Ne kadarlık evlisiniz? Yaşlarınız kaç? Eşinizle sizin kıskandığınız kız bişey yaşamış mı?Kızlar ben eşimin eski sevgilisini düşünüp düşünmediğini düşünmekle kafayı yemiş durumdayım. Bunun için bir çok sebep var tabi ama ben de mi abartıyorum bilmiyorum. Yoksa diyorum kendime hasta mıyım acaba ben ? Şu an hiç kız arkadaşım yok, bunu anlatabilecek yakınlıkta görmüyorum kimseyi. İçim içime yiyor. Çok kötü hissediyorum. Hayattan kopmuş, amaçsız hissediyorum. Mutsuzum, sanırım eşimi de mutlu edemiyorum. Kendimi yetersiz görüyorum. Değersiz hissediyorum. Kızlar bana yardım edin, ayrıca ben vajinismusum, çok kötü hissediyorum. Offff offff nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Bi boşluktayım sanki...
sizin ilk cevaplarınızın hastasıyım kısa ve net :)evet öylesin![]()
Anladım canım, ya dediğim gibi ben olsam ben de unutamazdım ama bir şekilde yenmeye çalış, önünüze bakın.Yaşamaz mı, aynı evde bile yaşamışlar uzun süre.
Kızlar ben eşimin eski sevgilisini düşünüp düşünmediğini düşünmekle kafayı yemiş durumdayım. Bunun için bir çok sebep var tabi ama ben de mi abartıyorum bilmiyorum. Yoksa diyorum kendime hasta mıyım acaba ben ? Şu an hiç kız arkadaşım yok, bunu anlatabilecek yakınlıkta görmüyorum kimseyi. İçim içime yiyor. Çok kötü hissediyorum. Hayattan kopmuş, amaçsız hissediyorum. Mutsuzum, sanırım eşimi de mutlu edemiyorum. Kendimi yetersiz görüyorum. Değersiz hissediyorum. Kızlar bana yardım edin, ayrıca ben vajinismusum, çok kötü hissediyorum. Offff offff nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Bi boşluktayım sanki...
O da yardımcı aslında. Anlayışla karşılıyor. Zaman zaman onunla çalışıyoruz. Ama durduk yere de olsa aklıma geliyor. Eşimde mavi göz hayranlığı var. Kızın gözleri mavi. Benim değil :) ekranda mavi gözlü birini görsem acaba aklına mı geldi diye düşünüyorum . Galiba deliriyorumAnladım canım, ya dediğim gibi ben olsam ben de unutamazdım ama bir şekilde yenmeye çalış, önünüze bakın.
Vajinismus için de eşinle beraber aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı?
Evet var, küçük küçük de olsa bir çok şey varEsinin, eski sevgilisini dusunebilecegine dair seni rahatsiz eden hareketleri mi oldu ki sen bu hisse kapildin. Kapilmakla da kalmayip yurumus gitmissin.
Umarım ÖyledirBence tek gerçek probleminiz "vajinismus".