Evet kayıtlı olmayan bi numara bi düğünde eşimle beraber çekindiğimiz bi fotoyu eşime atmış.hani dicemki farklı bi poz hayır? O pozu eşimin telefonuyla çekinmiştik bendede mevcut olan bi foto bugun aradım numara kapalı ne whatsappı var ne bilinmeyen numaralara kayıtlışurayı tam anlayamadım başka bir numara ikinizin resmini eşine mi atmış? her dakika bu düşüncelerle boğuşmak insanı mahveder ya, önce şunu kabullenmen gerekir bazı şeylerin önüne geçilmez aldatıyorsa bile er geç ortaya çıkacaktır. aklını başka şeylere vermeye çalış hiç iyi gözükmüyor durumun.
Üzgünüm ama benim aklıma direkt olarak eşinizin konuştuğu bir kız evli olduğunu öğrendi ve eşinize bunu göstermek için fotoğrafı attı gibi geldi. Ayrıca gerçek doğum günü şifresini girmemesi hiçbir şeyi kanıtlamaz, adam belli ki farklı bilgilerle bir hesap açmış. Bana gerçekten şüpheli geldi.Evet kayıtlı olmayan bi numara bi düğünde eşimle beraber çekindiğimiz bi fotoyu eşime atmış.hani dicemki farklı bi poz hayır? O pozu eşimin telefonuyla çekinmiştik bendede mevcut olan bi foto bugun aradım numara kapalı ne whatsappı var ne bilinmeyen numaralara kayıtlı
Bilemiyorum,bu anlattıklarım tabikide en kötü yanları i tarafından bakınca öyle gece gezmesi falan yok işinede sadık olduğunu düşünüyorum aile şirketinde çalışıyo bi kaç kez geç gittiği için babasından fırça yedi hani desemki zırt pırt dışarı çıkıyo oda yok.bütün mesele telefon.benmi çok abartıyorum şüphe duymakla.meselaParanoyaklık değil bence bu, resmen tedbir.
Bu şekilde yıpratıcı da olsa, kendinizi hazırlamanız açısından faydalı bile bence bu haliniz. Yakında yüzleşecek gibisiniz çünkü anlattıklarınıza bakılırsa. :/
Üzgünüm ama benim aklıma direkt olarak eşinizin konuştuğu bir kız evli olduğunu öğrendi ve eşinize bunu göstermek için fotoğrafı attı gibi geldi. Ayrıca gerçek doğum günü şifresini girmemesi hiçbir şeyi kanıtlamaz, adam belli ki farklı bilgilerle bir hesap açmış. Bana gerçekten şüpheli geldi.
Allah allah baska bi telefonu mu var kocanin yoksa niye cift resmi atsin o numara? Sen mesajlasmalari yakalayinca baska telden yapmaya baslamis heraldeEvet kayıtlı olmayan bi numara bi düğünde eşimle beraber çekindiğimiz bi fotoyu eşime atmış.hani dicemki farklı bi poz hayır? O pozu eşimin telefonuyla çekinmiştik bendede mevcut olan bi foto bugun aradım numara kapalı ne whatsappı var ne bilinmeyen numaralara kayıtlı
aramamış pardon.whatsapptan msj atmış.o zaman ok.söylediklerim çürüdü.adam öyle bakınırken senin fotonu görüp, ikimizinkini koysana falan demiş.normal gibi geldi ama bilemedim[/ ya her eş diyebilir ikimizn fotosunu koy die orda sıkıntı yok benim aklıma takilan yabancı bi numaradan foto atılıyo bi hafta sonra o foto bendede var onu koymamı istıyo.yani yabancı numaradan atılan fotomuz bendede vardı ama bu yabancı kimki bizim fotomuz var ve nie eşime atıyo.hani farklı bi açıdan çekilmiş olsa dicemki ya o ortamda bulanan biri bizi çekmiş onu eşime hani hatıra olsun die attı diyim.ama yok o foto o açıyla eşimin telden çektik bendede var aynısı eşimdede var ama yabancı bi numara tekrar yolluyo ilginç yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?