Paranoyak oldum.

Tabi muhakkak kadın kabul etmez.Adamın söylediği buymuş.Ben nasıl tepki göstermez dedim. Kesin kadında aldatıyorki birşey demiyor dedim. O an aklıma başka tepki vermek yada soru sormak gelmedi.Aşırı tepki vermekten korkuyorum çünkü.Eşimin işten gelişini beklemiştim giyinip süslenip birlikte olmak istiyordum.gerildim eşimde farketti neyin var diyo yok deidm.Benim asıl derdim ben bu paranoyaklıktan nasıl kurtulucam. Eşime birdaha ark. bana anlatmamasınımı söylesem özellikle aldatma muhabbetlerinii.

aşırı tepkiden çekinme bence. senin için ne kadar önemli olduğunu bilsin. senin için yıkıcı olduğunu herşeyi bitireceğini bilsin.

Tabi muhakkak kadın kabul etmez.Adamın söylediği buymuş.Ben nasıl tepki göstermez dedim. Kesin kadında aldatıyorki birşey demiyor dedim. O an aklıma başka tepki vermek yada soru sormak gelmedi.Aşırı tepki vermekten korkuyorum çünkü.Eşimin işten gelişini beklemiştim giyinip süslenip birlikte olmak istiyordum.gerildim eşimde farketti neyin var diyo yok deidm.Benim asıl derdim ben bu paranoyaklıktan nasıl kurtulucam. Eşime birdaha ark. bana anlatmamasınımı söylesem özellikle aldatma muhabbetlerinii.

bence bunu söyleme çünkü bazen erkekler kendi yaptıklarını arkadaşları yapıyormuş gibi anlatır bırak anlatsın sende o insanla görüşmeni istemiyorum dersin o öyle anlattıkça sen yapsan ben de sana şunları yaparım diye sırala hatta

Evet haklısın arkadaşım.Birde bu paranayoklıktan kurtulmak için en iyisi aldatma kelimesini hafızamdan silmem lazım.Aldatma yazılarını okudukça aldatmayan yok diye düşünüyorum ve isyan ediyorum erkeklere..Sürekli kuşkulanıp ve üzüntü çekiyorum ya olursa diye...Şuan için sebepsiz yere oldugundan eminim ..
Eşimi çok seviyorum .Eşimde beni çok seviyor.Onu aşırı kıskanmaktan ve ondan kuşkulanmaktan kurtulmam lazım.Paranoyak oldum resmen canım..

aynı sorun bende de hep vardı, şimdi daha da fazla var...
bi çare bulursan bana da söyle
:delphin:

aynı sorun bende de hep vardı, şimdi daha da fazla var...
bi çare bulursan bana da söyle
:delphin:

Tek diyebileceğim okuma lovelinya.Etraf çok kirlenmiş bile olsa 3 maymunu oynayınca kendi dünyasında mutlu olabiliyor insan.Ah bir yapabilsem..! 3 maymun derken eşinin yaptıklarını görmezden gelmek değil.Etraftaki pislikten haberdar olmamak.Okudugum bir itiraf sitesi vardı vazgeçtim sevgilisiyle karısına hediye alan itirafları okumaktan bunalmıştım.6 aydır da okumuyorum.Kadınlar kulübünde okuyordum artık okumucam .radyoda duyunca hemen kapatıyorum ve herşeyden önce sanırım kendine güvenmek lazım. Simdiden kendimizi üzmek yerine olunca (allah göstermesin) düşünmek lazım bunlarıı..

Tek diyebileceğim okuma lovelinya.Etraf çok kirlenmiş bile olsa 3 maymunu oynayınca kendi dünyasında mutlu olabiliyor insan.Ah bir yapabilsem..! 3 maymun derken eşinin yaptıklarını görmezden gelmek değil.Etraftaki pislikten haberdar olmamak.Okudugum bir itiraf sitesi vardı vazgeçtim sevgilisiyle karısına hediye alan itirafları okumaktan bunalmıştım.6 aydır da okumuyorum.Kadınlar kulübünde okuyordum artık okumucam .radyoda duyunca hemen kapatıyorum ve herşeyden önce sanırım kendine güvenmek lazım. Simdiden kendimizi üzmek yerine olunca (allah göstermesin) düşünmek lazım bunlarıı..

ben normaldede takardım biraz ama hamile oldum, iyice takmaya başladım bu tarz şeyleri...
çok irdeledim herşeyi, bilgisayarına takip programı filan kurdum, en sonunda direk aldatmasa da hatasını yakaladım...
o gün bugündür güvenmiyorum... sanırım hayatım boyunca da güvenemicem...

sen sen ol, çok fazla didikleme herşeyi... bide takıntın varsa hele...

kendini doğru tanımlamışsın. gerçekten paranoyakça düşünceler bunlar. hem yeni evlisiniz hemde eşinin şifrelerine kadar herşeyini biliyorsun. böyle düşünmen evliliğinizi kötü etkileyebilir. eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek derler ya öyle olur. eşinin aklında aldatma fikri yokken sen sokma bu fikri. insan hayatı boyunca arkadaşlarını iyi seçmeli ne oursa olsun üzüm üzüme baka baka kararır. eğer eşinin arkadaş çevresi ahlaksızsa. böyle aldatmayı falan doğal karşılayan kişilerse eşinden arkadaş çevresini değiştirmesini isteyebilirsin. ama sanki her an aldatabilirmiş gibi eşini zan altında bırakma sanada yazık onada...

kendini doğru tanımlamışsın. gerçekten paranoyakça düşünceler bunlar. hem yeni evlisiniz hemde eşinin şifrelerine kadar herşeyini biliyorsun. böyle düşünmen evliliğinizi kötü etkileyebilir. eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmek derler ya öyle olur. eşinin aklında aldatma fikri yokken sen sokma bu fikri. insan hayatı boyunca arkadaşlarını iyi seçmeli ne oursa olsun üzüm üzüme baka baka kararır. eğer eşinin arkadaş çevresi ahlaksızsa. böyle aldatmayı falan doğal karşılayan kişilerse eşinden arkadaş çevresini değiştirmesini isteyebilirsin. ama sanki her an aldatabilirmiş gibi eşini zan altında bırakma sanada yazık onada...

haklısın jakobi.Aldatmanın fazla lafını etmiyorum.Etkilemez olurmu aklıma geldikçe soğuk davranıyorum eşime sebepsiz yere.Herşeyden önemlisi bana yazık oluyor üzülüyorum..

ben normaldede takardım biraz ama hamile oldum, iyice takmaya başladım bu tarz şeyleri...
çok irdeledim herşeyi, bilgisayarına takip programı filan kurdum, en sonunda direk aldatmasa da hatasını yakaladım...
o gün bugündür güvenmiyorum... sanırım hayatım boyunca da güvenemicem...

sen sen ol, çok fazla didikleme herşeyi... bide takıntın varsa hele...

Çok doğru didiklememek lazım.Bilg .telf kurcalamamak en iyisi.Yoksa ilerde saplantı haline gelir bu davranış.Olan yine bize oluyor.üzülüyoruz.:2::2::

Çok doğru didiklememek lazım.Bilg .telf kurcalamamak en iyisi.Yoksa ilerde saplantı haline gelir bu davranış.Olan yine bize oluyor.üzülüyoruz.:2::2::

evet ben didikledim;
hamile hamile hem kendimi hem bebeğimi üzdüğümle kaldım...

olan da yine bana oldu,
ben yaptığı şey yüzündne ayrılınmaz diye kararımı verdim, devam ettim,
o yaptığını unuttu...

aklına gelip üzülen yine benim...

umursamamayı öğrenmek gerekiyor sanırım biraz... onları hayatımızın merkezine koymamak lazım...

adamlara bak ya eşlerine aldıkları seksi çamaşırlarımı söylüyorlar birbirlerine.ayyyy ne çirkin.yarın öbürgün senin eşin veya o adam fantazi kurmazmı acaba.olurya bigün eşinizle dışardayken arkadaşıyla karşılaşsanız veya tam tersi olabilir,sizin eşiniz arkadaşının eşiyle karşılaşsa.yani bunlar erkek içlerinden geçebilir ''kadında fıstık gibiymiş o seksi çamaşırlarda çok güzel olmuştur''diye. gerçi bunlarda olasılıklardır,illaki böyle olacak değil.

arkadaşım bizde bir tabir vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek diye...çok aldatma meselelerinden eşine bahsedipte adamın aklında yokken yerleştirme...
aldatmanın fizikseli duygusalı yoktur...aldatma aldatmadır benim gözümde...
bence senin tepkini ölçmüş.. hangi türk erkeği eşine aldığı seksi iç çamaşırından yada kıyafetten arkadaşına bahsederki..bence konuya girmek için bu bir bahane gibi geldi...
en iyisimi sen gönlünü rahat tut. aldatma bahsini kapat...o açarsada duygusalını fizikselini anlamam aldatırsan benim için hepsi birdir..biter gider de kapat...vallahi ben evlenirken eşime dedim herşeyi affederim ama aldatırsan önce keser köpeklere yedirir sonrada boşarım ibreti alem olsun diye

Yakında erkekler şöyle sorularla çıkmazsa kadınların karşısına,karıcığım seni aldatsam ama orgazm olmasam aldatmış sayılmam di mi ya da karıcığım bir kadın olarak bana bir kadını yatakta nasıl mutlu edebileceğimi anlatır mısın?( Bu soruyu kendi cinsel hayatı için sormuyor tabii,yoksa beş altı ya da on,onbeş senenin üstüne çoktan sormuş olmalıydıakannehir)
Erkekler çakaldır,ulurken gırtlağına bi yan darbe,gıyyyk sesleri kısılır..Anında tepki göstermek tabii ki bir çözümdür ama sinek ufak da olsa mide kalkınca da iş zor.Yani düşünüyorum da bana o tarz bir soru sorsa eşim,ben beni aldatmasının önüne geçmekten ziyade,kendi içimdeki tiksintiyle baş edebilmenin yollarını aramakla meşgul olurdum büyük ihtimalle..

Back
X