- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
walla burdaki konuları okuduktan sonra şeytan dürtüyor face kontrol etmeler telefon kontrol etmeler rüyada aldatıldığını görmeler merak etme canım yalnız değilsin :) bu konuları okuyup da etkilelenmemek çok zor ancak unutmayalımki her erkek aynı değil birisi yapıyor diye senin eşin yada nişanlın da yapacak anlamına gelmez.. Şunu da unutmayalım %100 de güvenmiceksin dengeyi koruyacaksın...ama ortada bişi yokkende adamı sıkıştırmanın anlamıda yok dimi
Okuyorum,okurken yaşıyorum ama asla etkilenmedim ne bir telefon kontrolü ne de herhangi değişik bir alışkanlık ben mi anormalim
ay bida okumasammı burayı diyorum...okadar çok aldatmalar, lanet psilik psikopat kocalar, nişanlılar , sevgililer okuyorumkii.. nişanlım bir haftadır inanılmaz iyi davranıyor bana tırsmaya başladım D canım zaten ıyıdır su bır haftadır daha da bı ilgili daha bı anlayıslı oldu. her istediğimi yapmalar hergun buluşmak istemeler falan.. şüphelenmeye başladım. hayatta yapmam facesine girdim falan adam görse ne yapıon deyıp boşucak benı valla D böle her öküzün altında buzağı aramayayımm demii D az bi tokatlayın beni kendime gelimmm D
ps: 9 senedır beraberız en ufak bir şüpheye düşürmedi beni... bir saniye bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?