• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

paranoyak oldum...

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
ay bida okumasammı burayı diyorum... :D okadar çok aldatmalar, lanet psilik psikopat kocalar, nişanlılar , sevgililer okuyorumkii.. nişanlım bir haftadır inanılmaz iyi davranıyor bana:D tırsmaya başladım:DD canım zaten ıyıdır su bır haftadır daha da bı ilgili daha bı anlayıslı oldu. her istediğimi yapmalar hergun buluşmak istemeler falan.. şüphelenmeye başladım. hayatta yapmam facesine girdim falan:D adam görse ne yapıon deyıp boşucak benı valla:DD böle her öküzün altında buzağı aramayayımm demii:DD az bi tokatlayın beni kendime gelimmm:DD

ps: 9 senedır beraberız en ufak bir şüpheye düşürmedi beni... bir saniye bile...

Son düzenleme:
walla burdaki konuları okuduktan sonra şeytan dürtüyor face kontrol etmeler telefon kontrol etmeler rüyada aldatıldığını görmeler merak etme canım yalnız değilsin :) bu konuları okuyup da etkilelenmemek çok zor ancak unutmayalımki her erkek aynı değil birisi yapıyor diye senin eşin yada nişanlın da yapacak anlamına gelmez.. Şunu da unutmayalım %100 de güvenmiceksin dengeyi koruyacaksın...ama ortada bişi yokkende adamı sıkıştırmanın anlamıda yok dimi:4:

Okuyorum,okurken yaşıyorum ama asla etkilenmedim ne bir telefon kontrolü ne de herhangi değişik bir alışkanlık ben mi anormalim :9::9:

walla burdaki konuları okuduktan sonra şeytan dürtüyor face kontrol etmeler telefon kontrol etmeler rüyada aldatıldığını görmeler merak etme canım yalnız değilsin :) bu konuları okuyup da etkilelenmemek çok zor ancak unutmayalımki her erkek aynı değil birisi yapıyor diye senin eşin yada nişanlın da yapacak anlamına gelmez.. Şunu da unutmayalım %100 de güvenmiceksin dengeyi koruyacaksın...ama ortada bişi yokkende adamı sıkıştırmanın anlamıda yok dimi:4:

ay diyorum ya okudukça strese giriyorum aynn dediğin gibi uykularım kaçıyorr arkadaşların üzüntülerine... dediğim gibi canımıncanı 9 senedir en ufak bır şüpheye düşürcek şey yapmadı. canısı öle sakın normal bır adam yanı:d ben daha cadıyım:10::10: ama bır haftadır adam bana ıyı davranıyor anammm ben stress yapıom:D mutlu olsana gül slakmısınn:DD

Okuyorum,okurken yaşıyorum ama asla etkilenmedim ne bir telefon kontrolü ne de herhangi değişik bir alışkanlık ben mi anormalim :9::9:

ay kuzum anormal değilsin bende ihtimal vermiyorum hiç ama böle iyi davranmaya başlayınca okuduklarım gelıor aklımaa:DD

Bugün açılan konu etkiledi ya beni de
Eşim çiçek almış geçen
İlk sorduğum niye aldın oldu :9: :53:
40 kere söyledin almıyosun diye kızdı :30::30:

Okuyunca ben de kötü oluyorum ya :26:
Sonuçta bizim başımıza neden gelmesin ki
Ayrıcalığımız ne yani

ay bida okumasammı burayı diyorum... :D okadar çok aldatmalar, lanet psilik psikopat kocalar, nişanlılar , sevgililer okuyorumkii.. nişanlım bir haftadır inanılmaz iyi davranıyor bana:D tırsmaya başladım:DD canım zaten ıyıdır su bır haftadır daha da bı ilgili daha bı anlayıslı oldu. her istediğimi yapmalar hergun buluşmak istemeler falan.. şüphelenmeye başladım. hayatta yapmam facesine girdim falan:D adam görse ne yapıon deyıp boşucak benı valla:DD böle her öküzün altında buzağı aramayayımm demii:DD az bi tokatlayın beni kendime gelimmm:DD

ps: 9 senedır beraberız en ufak bir şüpheye düşürmedi beni... bir saniye bile...

kk okuyup etkilenmeyenmi var ben bile eşimden şüphelendim asla yapmaz derken 5 yıl sonuda bazı olaylar sonucu kırdım face ve mail şifresini adam sabah uyanıp duşa girince telini karıştırdım tertemiz çıktı. sonraburda konu açtım ya şifreyi benim kırdığımı anlarsa diye :).

ama şöyle bi durumda var eskiden eşimin bazı tavırlarını çözemiyodum sinrini dolaylı yollardan çıkaran biridir mesela. annesiyle sorunumuza sinrlenir ses çıkarmaz sonra başka bir olayda gereksiz agresif konuşur. eskiden anlamazdım ama şimdi diyorumki sen şimdi böyle yapıyosun bana ama asıl nedeni şu şu diyorum hönkk diye kalıyo adam. :))))))
bir çok konuda taktik değiştirdim vs. hatta bir süre önce aşılamaz dediğim sorunlarımızı aştım.

faydasını çok gördümde kıskanç bir yapıya büründüm işin kötüsü beni hiç kıskanayan eşimde sanırım artık kıskanç biri oldu. tek başıma sinemaya gitmeme izin vermedi ya hala inanamıyorum gülsemmi ağlasammı.

Al benden de okadar , Nisanliyim ve nisanlim dedigin gibi
Son haflar cok ilgili vs ..
ama bende burayi okumaktan supheci oldum :)

Demin hatta telefonda bayagi bi belli ettim
Ne yaptin butun gun , bikere aradim telefona
Cikmadi diye bir suru laf soyledim tavir yaptim:))

Başınıza gelecekse gelir.
Ne yapsanız engel olamazsınız.
Olduğunda da hissedersiniz, hatta bilirsiniz.
Ama ortada fol yok yumurta yokken, belki de hiç olmayacakken içinizi güzel günlerinizi neden karartıyorsunuz ki?

Unutmadan..
Olabilecek şeyler için olmadan endişelenler iki kat hızlı yaşlanıyormuş hanımlar,
Bilginize :)

ayy neyse yalnız değilmişimm:DD ben pek takan insan değilimdir aslında olcakları önceden düşünen yaşlanırmıs dıyen arkadasım için diyorum hçç sallamamm:D akışına bırakırım :D ama burda okuyunca bır an durup düşünüyorsun, malum korkular kaplıyor insannın içini kaplamıyor degıl. ama bununlada zamanımı zehretmıyorum yahuu:DDD

Back
X