• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyaklık mı yapıyorum? :(

BiProfenid

86 ----->
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.706
20.101
873
Konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var.
Şu ana büyük bir sorunumuz olmadı Allah'a şükür.
Tabi her ilişkide olan sorunlardan oluyordu ama sonrasında geçip gidiyordu.
Onun beni sevdiğini biliyorum, bende onu seviyorum ama şu 3 haftadır içimde bir sıkıntı var.
Bilmiyorum sanki aramızda bir sorun varmışta çözemiyormuşuz gibi geliyor.
Çok defa bunu onunla konuşmak istedim.
Hiç bir sorun olmadığını söyledi.
Çok tartışma çıkardım bu konu yüzünden.
En sonunda geçen gün annemi aradı ve beni ne kadar sevdiğini falan söylemiş anneme.
Ona kalsa hiç sorun yok gayet iyiyiz ama bende bir sıkıntı var.
Mesela eskiden onunla ilgili bir çok hayal kurardım şimdi hayal kurmak bile gelmiyor içimden.
Neden böyle olmuş olabilir sizce?
Hani derler ya bayanların hisleri kuvvetlidir diye.
Acaba kötü bişeyler var da ben mi öyle hissediyorum yoksa boş kuruntular mı bunlar?
Ayrı yerlerde yaşıyoruz.
Normalde ayda 1 kez falan görüşürdük ama şimdi 2 aydır görüşmüyoruz.
Acaba uzaklıktan dolayı olabilir mi? :50::50:

Not: Lütfen seninki de dert mi demeyin. Herkesin kendine göre derdi var.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

mesafe canım bütün sorun....

mesafeler olunca öyle olur ...olması da gayet doğal ...daha yakına gelme şansınız yok mu...?

mesafe canım bütün sorun....

mesafeler olunca öyle olur ...olması da gayet doğal ...daha yakına gelme şansınız yok mu...?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. :)
Allah nasip ederse 3 gün sonra buluşacağız.
Buluşmalardan başka şansımız yok o Ankara'da çalışıyor ben başka bir şehirde okuyorum.
İlk defa bu kadar ayrı kaldık.
İnşallah dediğiniz gibi tek sorun mesafelerdir.
Başka bir şey olmasından çok korkuyorum.

tahminimce bişey yoktur ...eğer ki olsaydı şikayetlerinizi sıralardınız ...bişeyini de yakalamdınız...

lakin kadın hisseder....abartmadan şöyle bir dikkatli bak ona buluştuğunuzda ...bi ölçün tartın bakın davranışlarında bir değişiklik
elinizi tuttuğunda bir huzursuzluk vs var mı...zaten anlarsınız...

ama abartmadan çaktırmadan...belki sadece vesveseden ibarettir...ki dilerim öyle olsun...

tahminimce bişey yoktur ...eğer ki olsaydı şikayetlerinizi sıralardınız ...bişeyini de yakalamdınız...

lakin kadın hisseder....abartmadan şöyle bir dikkatli bak ona buluştuğunuzda ...bi ölçün tartın bakın davranışlarında bir değişiklik
elinizi tuttuğunda bir huzursuzluk vs var mı...zaten anlarsınız...

ama abartmadan çaktırmadan...belki sadece vesveseden ibarettir...ki dilerim öyle olsun...

Evet dediğiniz gibi hiç bir şey yakalamadım, yakalamam da inşallah.
Bende gelmesini bekliyorum.
O zaman kendimi de onu da iyi anlayacağımı düşünüyorum.
Umarım yanlış hislerdir.
:50:

Gözün kulağın açık olsun canım aynı söylediğin durumu ben bizzat yaşadım
Var bişey diyorum ama ne onunla konuşuyorum kavgalar ediyorum neler neler ama elle tutulur bir sorun yok
Ama hissediyorum bişey var bizde uzaktaydık buarada..
Ve gel görki aldatıldığımı öğrendim uyanık ol gözün açık olsun...
Senin başına böyle bişey gelmesi şart değil tabiiki yada benim başıma geldi diye senin de öyle olacak diye bişey yok
Ama uyanık olmakta fayda var canım :26:

Gözün kulağın açık olsun canım aynı söylediğin durumu ben bizzat yaşadım
Var bişey diyorum ama ne onunla konuşuyorum kavgalar ediyorum neler neler ama elle tutulur bir sorun yok
Ama hissediyorum bişey var bizde uzaktaydık buarada..
Ve gel görki aldatıldığımı öğrendim uyanık ol gözün açık olsun...
Senin başına böyle bişey gelmesi şart değil tabiiki yada benim başıma geldi diye senin de öyle olacak diye bişey yok
Ama uyanık olmakta fayda var canım :26:

Peki siz nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı?
Off çok kötü bir şey.:43:

Arkadaşlar lütfen okuyup çıkmayın, iyi ya da kötü bir şeyler söyleyin. :50:

Merhaba, ben bu gibi durumların monotonluk kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kadın ve erkek yaratılış olarak farklıdır, kadının duygusallığı ince düşüncesi hisleri... Daha önemlisi takıldığı bir şey varsa mutlaka çözene kadar evirir çevirir düşünür durur. İlişkinizde tek düze ve durağan dönemler yaşanıyorsa yine de her şey yolundaysa erkek bunu ne güzel her şey yolunda diyerek mutlu mesut hayatına devam edebilir. Bayanlar ise durumu sorgular. Bu yüzden negatif bir şey düşünmemeni öneririm bu aşamada sadece kendine zarar verirsin.

Sen farklılık yaratmaya bak uzak mesafede ise ondan maddi külfeti olmayan süprizler iste: örneğin bana kendin seçeceğin renkli kalem ve ya çorap al içine de not yazıp gönder 'yeteneği varsa bana minik bir resim ve ya karikatur ciz' onu da gönder diyebilirsin. Benzer şeyi de sen onun için yap. Faydalı olacağına inanıyorum. İlişkilerde uzaklık zordur ancak birbirinizde keşfetmeniz gereken çok şey vardır mesafeyi de değerlendir.

Merhaba, ben bu gibi durumların monotonluk kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kadın ve erkek yaratılış olarak farklıdır, kadının duygusallığı ince düşüncesi hisleri... Daha önemlisi takıldığı bir şey varsa mutlaka çözene kadar evirir çevirir düşünür durur. İlişkinizde tek düze ve durağan dönemler yaşanıyorsa yine de her şey yolundaysa erkek bunu ne güzel her şey yolunda diyerek mutlu mesut hayatına devam edebilir. Bayanlar ise durumu sorgular. Bu yüzden negatif bir şey düşünmemeni öneririm bu aşamada sadece kendine zarar verirsin.

Sen farklılık yaratmaya bak uzak mesafede ise ondan maddi külfeti olmayan süprizler iste: örneğin bana kendin seçeceğin renkli kalem ve ya çorap al içine de not yazıp gönder 'yeteneği varsa bana minik bir resim ve ya karikatur ciz' onu da gönder diyebilirsin. Benzer şeyi de sen onun için yap. Faydalı olacağına inanıyorum. İlişkilerde uzaklık zordur ancak birbirinizde keşfetmeniz gereken çok şey vardır mesafeyi de değerlendir.

Çok çok teşekkür ederim cevabınız için.
İçimi bi nebze de olsa ferahlattınız.
Aslında bir ara bende sizin gibi düşündüm.
Monotonlaştık diye ona söylemiştim.
O da bana hak verir gibi oldu.
Tavsiyelerinize uyacağım.
Tekrar teşekkür ederim. :))

biraz zamana yayın bence.
yani şuan düşündüklerinizle aşkınızı bitirmeyin
belki beraber vakit geçirseniz düzelir
mesafe zor:(

bence özlediğin için kuruntu yapıyorsun
ama dikkatli olmakta da fayda var
bu arada adamı yiyip bitirmemeni tavsiye ederim
eğer gerçekten bir problem yoksa boşuna ilişkin yıpratmış olacaksın

bence özlediğin için kuruntu yapıyorsun
ama dikkatli olmakta da fayda var
bu arada adamı yiyip bitirmemeni tavsiye ederim
eğer gerçekten bir problem yoksa boşuna ilişkin yıpratmış olacaksın

Ona artık pek belli etmiyorum.
İnşallah dediğiniz gibi sadece kuruntudur.

Back
X