Parantez Bacak :)

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
96
İstanbul
arkadaşlar sizin bebişlerinde bacakları parantez gibi duruyor değil mi? bu bezCADIARZUden dolayı mı böyle acaba? ne zaman düz duracaklar acaba?

Bir yerde okumuştum. Çarpık bacakların nedeni ana karnındaki pozisyondanmış. Yürümeye başlayınca geçecekmiş.

Tak bakalım o kadar bezi kendine bacakların nasıl olcak.kafamçokkarıştı
Şaka bir yana o bez varken bacakları başka türlü duramaz ki.
Sakın bunu kafana takma, o bezler çıksın, gör bak nasıl sütun gibi çıkacak bacaklar ortaya...

kalca ultrasonu cektırdıgımız zaman doktorumuz cocugun kesınlıkle kundaklama seklınde bacaklarını sıkmak ve ya duzlestırmeye calısmanın sakıncalı oldugunu soyledı
hatta bebeh krokısı gostererek cocugun bacakları bu sekılde parantez durmalıdır dedı
bızım kı de sekılde su an ama yurumeye baslayınca duzelecektır bebısler

kızlar bebeğinizin parantez bacxak olmasını ıstemıyorsanız 3 çıtçıtlı boadylerını çöpe atın 2 çıtçıtlı kullanın dr tavsıyesı;)

kalca ultrasonu cektırdıgımız zaman doktorumuz cocugun kesınlıkle kundaklama seklınde bacaklarını sıkmak ve ya duzlestırmeye calısmanın sakıncalı oldugunu soyledı
hatta bebeh krokısı gostererek cocugun bacakları bu sekılde parantez durmalıdır dedı
bızım kı de sekılde su an ama yurumeye baslayınca duzelecektır bebısler

sağol canım ya içim daha da rahatladı, gerçi çok şükür şimdiye kadar bi sorun çıkmadı bebişimde çok şükür :nazar: tşk tekrara.s.

allah allah 2 çıtçıtlıyla 3 çıtçıtlının farkı neymiş ki ????

Dene ve gör anlarsın. 3 çıtçıtlıda çocuğun üst bacakları birbirinden ayrı durur çünkü cinsel bölge hapis edilir ve bacaklar kolay kolay birbirine değdirilemez.

Ayrıca konunun asıl cevabı şudur. Çocukların 2 yaşına kadar bacakları parantezdir, 4 yaşında çapraz olur ve zamanla normal bir hal halır.

Ben de özellikle yürürken bakıyorum parantez değil de ayrık ayrık yürüyor,sanırım ve umarım benzdendir

Back
X