• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parasal hesaplar

Parasal küçük hesaplar gerçekten kırıcı ama işin tuhafıma giden yanı erkek arkadaşınız olmadan mekandan ayrılma isteğiniz ve sevdiğinizin buna izin vermesi falan çok ciddi oturmuş bir ilişki gibi gelmedi aranızda geçen konuşmalarda kusura bakmayın üzmek istememde ilişkiyi de sorgulamak gerek gibi:ssz:

bence aşk durumunun körlüğü gitmiş daha dengeli bir duyguyla ilişkini ele alıyorsun hani derler ya geçici aşk yerini daimi sevgiye bırakır diye, bence sendeki durum da bu... bir de nişanlılık birbirini tanıma sürecidir ve uzmanlar eş adayınız evlenmeden kendini gösteriyor aslında ama bir çoğumuz o aşkın büyüsünden bunu göremeyebiliyor ya da göz ardı edebiliyoruz diyorlar. Yani ben kendi cümlelerimle yazdım ama gerek tvye çıkan terapist, psikolog ve danışmanlar gerekse internetten okuduklarım hep benzer şeylere işaret ediyor

Dedım zaten bu sorunlarımızı asmak ıcın evlılık terapıstıne gıtmezsek dahada yüzüne bakmam senın dıye.. Farkına vardı galıba kendını affettirmek ıcın herseye tamam dıyor..

valla ben anlamadım olayı para istemiyosa neden sürekli bu konuyu açıyo..hiç hoş değil 20 40 tl nin lafının yapılması yanınızda arkadaşlarınızda varmış...erkek adama hiç yakışmaz para muhabbeti yapmak..he cebinde parası yoktur anlarım olabilir insanlık hali..kulağınıza "canım üzerimde para yok şu kadar bırakabilirmisin sende varsa" der sen de varsa bırakırsın yoksa karttan bişeyden öder konu kapanır ne kadar gereksiz olmuş..sözlüm diyosunuz ilerisini düşünün bence..

Heh aynen budur Yanı.. Bi sekılde mutlaka odenırdı..Benden para ısteyebılen bırı zaten Ole olmasa anlayacağım yıne..

Parasal küçük hesaplar gerçekten kırıcı ama işin tuhafıma giden yanı erkek arkadaşınız olmadan mekandan ayrılma isteğiniz ve sevdiğinizin buna izin vermesi falan çok ciddi oturmuş bir ilişki gibi gelmedi aranızda geçen konuşmalarda kusura bakmayın üzmek istememde ilişkiyi de sorgulamak gerek gibi:ssz:

Arkadaslarıma gıderken ben erkek arkadaşımın bızı bırakacağını dusundugum ıcın zaten beraber kalkarız dıyorDum...Kapıda polısler var Gaz yemısız dağılmışız..Biseyler ıctık kendımıze geldık..Falan fılan..Kızlarla toparlandık gıtmek ıcın soyledım Ben gelmeyecegım dedı..Orda tanımadığım erkeklerınde olduğu kalabalık bı erkek grubu kaldı gerıye. Gruptan bırı çıkıp bıraktı bızı olaylar var dıye..Gıttınız mı kaldınız mı dıye aradı ettı ama Ne fayda tabı..Ben yıne oraya takılmıyorum o kadar..

Sorguluyorum zaten sureklı.. Evlılıge adım atmadan onemlı ..

çok sinirlendim hızımı alamadım :1:
hayır neresinden tutsan elinde kalıyor yani. bir de ayrıntılı döküm istiyor beyefendi. sen ne yedin ne içtin tek tek açıkla diyor. nedir bu yani şirket muhasebesi mi tutuyor... söz konusu para 20 tl, 40 tl. her neyse lafı edilmeyecek bir meblağ. üstüne şemsiye muhabbeti :19: hayır yani erkek olarak şu muhabbetten kendisinin utanması lazım.

Kardeees bıde sen benı dusun.. Arkadasım olsun ben olayım otekı berıkı.. Benı böyle bı konu ıcın huzursuz etmeye darlamaya hakkı yok ki..Hanı para ıstedıde vermedim mı.. Yada ıhtıyacı vardıda yardım etmedim MI:.Ben paylaşmaktan gocunmam ..Yarı yarıya sonraya Elimden geldıgınce hesabımı yaparım..Derdım o degıl zaten.. Ilk defa bıle olsa bu ıtham cok cırkın..

Isın ıcınde para olan bı mevzu ve aklım karışık..

Ortak arkadaşımla ;Hep beraber dışarı cıktıgımız bı gecede eglendık.Sozlumde vardı.Birseyler ıctık.Gıttık başka mekana gectık.Karaoke yaptık.Cok eglendık.Taksımde olay var dıye kız arkadaşlarım kalkmak ıstedı.Aynı semtte oturuyoruz.Beraber donelım dedık.Sozlum bıze eslık edecek sandım..Gelmeyecegını soyledı.Hesabı nasıl odeyeceklerını sordum.Sozlume para bıraktıklarını soyledıler.20tl gıbı bı ucret olduğundan sen ode ben sana sonra verırım deyıp Bende arkadaşlarımla çıktım.Eve geldıgımde aldığım mesajlar;

Sözlüm * Sen ödeme yaptın mı?
Ben -Yapmadım,Sordum sana ben hallederim Dedın.Ben sana oderım.Ok.
* Ne yedın ne ıctın soylemıs gıbı gıdıyorsun Efftelya!
-Herkes gıbı, 20tl hesabına hemen gonderıyorum.Kızmana gerek yok
*Ok hesabıma göndermene gerek yok
-Haftasonu tatılı eft yapamadım.Pazartesı gonderırım.
*Canım sen benı neden dinlemiyorsun :( Gonder demedım kı! Ask olsun Hesabımı bilmeliyim diye.

Tabı ben sınırlendım.Cevap vermedim.

Dun gorustuk tabı Telefonla..Bu konuları açmadık.Aksam dun sen benı cok uzdun yazdı.Konu aklıma gelmedı.Sordum uyudu sanırım.Sabahkı mesajlaşmalarımız..

Sözlüm* Yok be ondan degıl,Beraber kalkardık ve gıderken hıcbırsey soylemedın Ikı mohıto ıcmıssın.

-Ben kızlara senın ıcın bızımle gelır bızı yalnız bırakmaz dedım.Sanada çıkalım dedım.Gelmeyecegını soyledın.Ben bı tane tam ıcmedım,Onun parasınıda bugun gonderecegım.

*80 TL cıktı cebımden , Giren şemsiye açılmaz.Kurcalamanında bı anlamı yok.Para gondermemenı ben soylemıstım.Benı dınlemelısın.

-Tabirler hiç hoş değil..40TL ödeme yaptım.Bunun ıcınde bana sınırlenmıs olmanı anlayamıyorum.

* Davranısın hıc hos degıl Ben senden para ıstemedım.Neden soruyorsun Belırtıyorum.Bana para gönderme.Bilgi vermeden ıs yapmamanı rıca edıyorum..

-Karsında Kız arkadasın var,Tabırlerının benı rahatsız edecegını düşünmen gerek.Para hesabı yapmak ayrı bıseydır.Lütfen bundan sonra benım ıcın 5 kuruş harcama.Semsıyeyle uğraşmazsın.

*Uzerıne neden alındın kı yazmış..

Konuyu karışık anlatmamak ıcın tum detayıyla mesajları yazdım.Bir bakarsanız Sevınırım.Ben para mevzusunda hassassım.Ondan buyutuyor Olabılır mıyım acaba?

ben olsam saniye beklemez ayrılırdım. Yarın bir gün evlendiğinizde su faturasını bile sorun yapar gibi geldi bana..

Arkadaslarıma gıderken ben erkek arkadaşımın bızı bırakacağını dusundugum ıcın zaten beraber kalkarız dıyorDum...Kapıda polısler var Gaz yemısız dağılmışız..Biseyler ıctık kendımıze geldık..Falan fılan..Kızlarla toparlandık gıtmek ıcın soyledım Ben gelmeyecegım dedı..Orda tanımadığım erkeklerınde olduğu kalabalık bı erkek grubu kaldı gerıye. Gruptan bırı çıkıp bıraktı bızı olaylar var dıye..Gıttınız mı kaldınız mı dıye aradı ettı ama Ne fayda tabı..Ben yıne oraya takılmıyorum o kadar..
Anladım tabi yaşayan sizsiniz biz dışardan yorumlayabiliriz sadece :51:
Sorguluyorum zaten sureklı.. Evlılıge adım atmadan onemlı ..

Zamanla oturur belki ama bu söz-nişan-düğün zamanına kadar tanımalısınız biraz daha benim fikrim:112:

Back
X