Parası olmadığı için benden uzaklaşan sevgilim...

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Merhabalar. Yaklasik 6 aydir suren bir iliskim var sevgilimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Gercekten cok uyumlu ve iyi anlasan bir ciftiz aramizda mesafe disinda herhangi bir sorun yok. Ancak 3 gundur sevgilim ne mesaj atiyor ne ariyor. Ikimiz de ogrenciyiz ve iliskiye basladigimizdan beri derslerini cok bosladigini burslarinin kesilebilecegini soyledi ve bunlardan dolayi beni sucluyor. Ben yanima geldigi zaman neredeyse hicbir seyi ona ödetmiyorum son 3 aydir hatta otobus biletini bile aliyorum yani maddi olarak ona yuk olmuyorum. Surekli ikimizin gelecegiyle ilgili hayaller kuran biri ve bana layik oldugun hayati sana yasatamazsam diye cok korkuyorum diyip duruyor. Acikcasi, henuz 20 yasindayim universitede okuyorum ve evlilik gibi bir dusuncem yok haliyle ama o surekli evlenebilmemiz icin yapmasi gereken bir suru sey oldugunu soyleyip strese giriyor. Calismaya basladi gitmis ceyiz hesabi actirmis falan kendi kendine bir seyler yapmaya calisiyor ama bir turlu parasi olmuyor ailesinin durumu da cok kotu. En son 3 gun once telefonda konustugumuzda senin yanina geliyorum ama cebimde 5 kurus bile olmuyor falan dedi o gunden beridir ne aradi ne sordu. Korkuyorum hicbir sorun olmayan bir iliskiyi bitirmek istemiyorum ama 3 ay once de ayni seyleri soyleyerek ayrilmak istemisti. Ben onun maddi durumunun kotu olmasini umursamiyorum cunku duzeltmek icin ugrasiyor ama ugraslari hep bosa gidiyor nedense anlamiyorum ve bunun sorumlusu nedense ben oluyorum. Evet cok asigim ve gercekten cok iyi anlasiyoruz ayrilmayi gerektirecek bir sorunumuz yok ama ben surekli bir seylerin suclusu olarak gorulmek istemiyorum bitirmeyi dusunuyorum. Boyle guzel bir iliskiyi bu yuzden bitirmek cok sacma geliyor ve zoruma gidiyor ama yasadigi her zorlukta beni suclayacaksa onunla bir gelecek dusunemiyorum.Dedigim gibi 3 gundur konusmuyoruz sizce onun aramasini bekleyip tepkisine gore mi karar versem yoksa arayip bitirsem mi?

Aramıyorsa arama bırak düşünsün. Kendini çeken insana inatla ulaşmaya çalışıp üstüne gitmeyin, daraltıcı birşey.

Gerçekten çok uyumlu bir ilişkide üç gün hiç arayıp sormamak konuşmamak olabilir mi sizce? Uzak mesafe ilişkisi yürütmek kadar zor bir şey yok bence, bir de adam bursum kesilecek derdine düşmüş ki maddi durumları kötüyse çok haklı

Aramıyorsa arama bırak düşünsün. Kendini çeken insana inatla ulaşmaya çalışıp üstüne gitmeyin, daraltıcı birşey.
Aramiyorum zaten biraz yalniz kalmaya ihtiyaci oldugunu dusunuyorum ama 3 gun oldu hem merak ediyorum hem de bitirmeyi dusunmeye basladim.

Şuan aranızda gurur diye bir şey var .
Aradaki gururu , gururun sahibi yok etmeli bence ...
Senin telkinlerinle yok olan bir gurur sevgilini yüzsüzlüğe sürükleyebilir . Seni cepte gösterebilir .
O yüzden ; bırak sevgilin düşünsün taşınsın . Zaten aradaki tek sorun maddiyatsa sana geri gelir ;)

Senin icin uğraşıyor,ve seni suçluyor.....bu kafada olmak için ne gerekiyor acaba?sizin suçunuz yok" onu" biraz rahat bırakın seviyorsa doğru yolu bulacaktır,arayıpta şımartmayın .....

Evlilik dusuncesi icin erken oldugunu daja genc oldugunuzu ona soyledin mi? Bosuna strese girmesin 20 yasi evlilik dusuncesi icin erken gormen bence cok guzel. Hayatta yapacagin cok sey var. Evlilik icin dogru insam dogru zaman beklesin kenarda.

Sen arama bekle bakalim zaten arayacaktir o seni 3 gune kalmaz.

Şuan aranızda gurur diye bir şey var .
Aradaki gururu , gururun sahibi yok etmeli bence ...
Senin telkinlerinle yok olan bir gurur sevgilini yüzsüzlüğe sürükleyebilir . Seni cepte gösterebilir .
O yüzden ; bırak sevgilin düşünsün taşınsın . Zaten aradaki tek sorun maddiyatsa sana geri gelir :KK66:
Cok haklisiniz. Ama ayrilik gibi bir durum da olmadi ki o yuzden merak ediyorum onu. Hem de konusmadigimiz surede birbirimizden soguruz diye korkuyorum.

Cok haklisiniz. Ama ayrilik gibi bir durum da olmadi ki o yuzden merak ediyorum onu. Hem de konusmadigimiz surede birbirimizden soguruz diye korkuyorum.

Korkunun ecele faydası yok .
Biraz oluruna bırakın , rahat takılın .
Siz çaba göstermeyin . Şuan emin değiliz sonuçta gerçekten maddiyat yüzünden mi 3 gündür iletişim kurmuyor .

Ben olsam stalklarım :)

Senin icin uğraşıyor,ve seni suçluyor.....bu kafada olmak için ne gerekiyor acaba?sizin suçunuz yok" onu" biraz rahat bırakın seviyorsa doğru yolu bulacaktır,arayıpta şımartmayın .....
Evet ben de bu kafayi cok merak ediyorum hakikaten. Ben evlenelim veya bana sunu al bunu al demedigim halde hatta demeyi birak ima bile etmedigim halde kendi kendine ugrasiyor sonra suclusu benim. Sanirim arkadaslarinin yorumlarindan etkileniyor.

Tek sorun parasizliktan uzak durmasi mi sizce ? Baska baska sıkıntıları olup söyleyememek de olabilir .Gurur yapiyorsa eger biletine varana kadar alminizi buda önemli birsey nicelerini gördüm hala bayandan beklenti bekleyip onun iki kurus harcligina bile goz dikenleri.Asil neden buysa yine de arayip biraz musade istemesi merakta birakmamasi gerekir.Bir kereligine mahsus aramanizi bu konuda hal hatir sorup herhangi baska bi sorun olmadigini dile getirirse tek yapmaniz gereken gercekten bu duygu karmasasina nokta koymanizdir.

Evlilik dusuncesi icin erken oldugunu daja genc oldugunuzu ona soyledin mi? Bosuna strese girmesin 20 yasi evlilik dusuncesi icin erken gormen bence cok guzel. Hayatta yapacagin cok sey var. Evlilik icin dogru insam dogru zaman beklesin kenarda.

Sen arama bekle bakalim zaten arayacaktir o seni 3 gune kalmaz.
Ben hep soyluyorum erken oldugunu o da 22 yasinda zaten ama cok hevesli. Ikimizin de annesi babasi bosanmis ve ikimiz de sorunlu ailelerde buyumusuz ben o yuzden evlilik fikrine hele bu yasimda cok olumlu bakamiyorum ama o tam tersi kendi ailem olsun istiyorum diyip duruyor. Bakalim ne yapacak merak ediyorum bir 3 gun daha bekleyeyim en iyisi.

Tek sorun parasizliktan uzak durmasi mi sizce ? Baska baska sıkıntıları olup söyleyememek de olabilir .Gurur yapiyorsa eger biletine varana kadar alminizi buda önemli birsey nicelerini gördüm hala bayandan beklenti bekleyip onun iki kurus harcligina bile goz dikenleri.Asil neden buysa yine de arayip biraz musade istemesi merakta birakmamasi gerekir.Bir kereligine mahsus aramanizi bu konuda hal hatir sorup herhangi baska bi sorun olmadigini dile getirirse tek yapmaniz gereken gercekten bu duygu karmasasina nokta koymanizdir.
Baska bir sorun yok en azindan iliskimizle ilgili. Bana anlatmadigi seyler olabilir ama uzerine gitmek istemiyorum. Sanirim biraz daha beklemek en iyisi.

Korkunun ecele faydası yok .
Biraz oluruna bırakın , rahat takılın .
Siz çaba göstermeyin . Şuan emin değiliz sonuçta gerçekten maddiyat yüzünden mi 3 gündür iletişim kurmuyor .

Ben olsam stalklarım :)
Stalk yapamiyorum ki sosyal medyayi hic kullanmiyor neredeyse ama bekleyecegim yazana kadar

Parasi olunca zaten ödetmiyor ikimiz de ogrenciyiz diye onun parasini da odemekte sıkıntı gormemistim parasi olan verir diye dusundum ama aslinda haklisiniz. Parasi olunca gelsin yanima.
Çocuğun bu tutumunu avucumun içi gibi çözebilirim. Senin fazla verici tavrını çözmüş ve ben seninle ciddiyim modlarına girerek senden daha fazlasını koparma derdinde şu an. Sen onu arayacaksın yapma etme benim param senin parandır aramızda öyle şeyin lafı mı olur diyeceksin. Senn benimle aile olmayı düşünüyorsun 3 kuruşun gururunu mu yapiyorsun diyeceksin. E sonra madem öyle ateşle ordan bir 100 lira diyecek. Tabi seni bu kıvama getirmek için önce seni onsuzlukla terbiye ediyor iyice özle diye. Yoksa parası yok diye insan sevdiğini mi bırakır , hepimiz öğrenciydik kimin parası vardı ki. Öğrencilik tren yolculugunda simit yiyerek sevgiliyle seyahat ederek falan geçer zaten.

Çocuğun bu tutumunu avucumun içi gibi çözebilirim. Senin fazla verici tavrını çözmüş ve ben seninle ciddiyim modlarına girerek senden daha fazlasını koparma derdinde şu an. Sen onu arayacaksın yapma etme benim param senin parandır aramızda öyle şeyin lafı mı olur diyeceksin. Senn benimle aile olmayı düşünüyorsun 3 kuruşun gururunu mu yapiyorsun diyeceksin. E sonra madem öyle ateşle ordan bir 100 lira diyecek. Tabi seni bu kıvama getirmek için önce seni onsuzlukla terbiye ediyor iyice özle diye. Yoksa parası yok diye insan sevdiğini mi bırakır , hepimiz öğrenciydik kimin parası vardı ki. Öğrencilik tren yolculugunda simit yiyerek sevgiliyle seyahat ederek falan geçer zaten.
Böyle biri oldugunu düşünmüyorum ama sonucta sadece 6 aylik bir iliski ve insanlari tanimak zor. Ben simdiye kadar gereken destegi haddinden fazla gosterdigimi dusunuyorum buna ragmen karsilastigim tepki buysa yanlis yapiyorum demek ki veya benimle paylasmadigi farkli sorunlar var. Ne olur ne olmaz, ben sizin yorumunuzu dikkate alacagim. Tesekkurler

Ben olsam bi sorunmu var diye sorardim ona göre adim atardim belki onunda problemleri vardir bi konusmak lazim

Seni suçlaması bu ilişkinin yanlisliginin göstergesi suçun olmadığı halde seni suçlayan adam hata yapsan napar. Ayril zamanını boşa harcama

Back
X