Paravan evlilik mi?

Ayda bir sizin de normal değil 🙄 biyolojik olarak insanların afedersiniz bosalmasi gerekiyor zaten bunun azginlikla alakası yok. Elele tutmayla sevgi hissettirmeyle alakası yok.
Evet cok haklisiniz. Yoksa neden evleneyim ki sevgili olarak yasar dururduk. Evliligin anlami olmuyo diger turlu

Adam cozum aramadan sızı oyalıyor, 1 yıl hıc seks yapmamak ne, evliyken ustelık?

Niye bekliyorsunuz, sorunu olsa omur boyu bekle katlan derım ama sorunu yokken ustelık duzeltmek icin ufacık cabası yokken, kesinlikle katlanmam.

Hıc ugrasma gaysa gay, paravansa paravan.
Noldugu cıdden onemsız
Onemlı olan sızı oyalaması.
Verin yolu gıtsın.

Onu bilmiyorum iste. Guya yapmiyormuss 🤷‍♀️ tabii bana yapiyorum diyecek hali de yok ama :)

Bu konuda çaba göstermiyorsa boşarım hiç vakit kaybetmem
Yakın bir arkadaşım bir ay önce boşandı bu sebepten, aynı anlattığınız tipte bir adamı 14 sene çekti, kızın psikolojisi bozuldu, özgüveni yıkıldı, çok hasar aldı bu evlilikten. Diyeceğim o ki zaman kaybetmeyin fazla, olmuyorsa olmuyordur

Toplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre :110:
Toplum demiyo ki profesörler bile söylüyo evliliğin temeli cinsellik diye

Adam cozum aramadan sızı oyalıyor, 1 yıl hıc seks yapmamak ne, evliyken ustelık?

Niye bekliyorsunuz, sorunu olsa omur boyu bekle katlan derım ama sorunu yokken ustelık duzeltmek icin ufacık cabası yokken, kesinlikle katlanmam.

Hıc ugrasma gaysa gay, paravansa paravan.
Noldugu cıdden onemsız
Onemlı olan sızı oyalaması.
Verin yolu gıtsın.
Hep kandirdi. Yalvar yakar. Aglamalar birakmadi bi turlu. Ben de ya duzelirse dedim heralde bilmiyorum ki. Ama cok mutsuzum. Bu beni yanlis biseye sevk etmeden ayrilmaliyim diyorum. Suan ayrilmayi dusunuyorum bakalim

yanlış anlamayın ama bir sevgilisi olmasın. belki onunla yaşıyordur her şeyi belki kadın da evli. bizim öyle bir tanıdıkta da oldu da.
Nasıl anladı bu durumu tanıdığınız ? Anlaşılması güç bir durum çünkü

Hep kandirdi. Yalvar yakar. Aglamalar birakmadi bi turlu. Ben de ya duzelirse dedim heralde bilmiyorum ki. Ama cok mutsuzum. Bu beni yanlis biseye sevk etmeden ayrilmaliyim diyorum. Suan ayrilmayi dusunuyorum bakalim
Allah askına suanda itibaren duzelse ne olur, senı yıpratmıs. Ki duzelmez de.
Ufacık caba yok.
Sabaha kadar yalvarsın bosversene.

Yalvarmazsa, Bosanma dilekcesıne yazılacak durumu... millet duyacak. Endısesı bundandır.
Seni sevmekle ılgısı yok. Evlılıgıne kıyamamakla ılgısı yok yalvarmasının..

Senı sevse evliliğine kıyamasa sevısır. Sanki adama bobreklerını ver diyoruz.
Sevısecek ya.
Su hayatta sevdıgınle yaptıgın en guzel aktıvıte degıl mı seks?
Bunu yapmiyor.

Sen de inanıyorsun.
Genclıgıne yazık arkadasım

Back
X