Parayı geri göndermeli miyim?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle merhaba kızlar. Öyle bir ikilemde kaldım ki görüşlerinizi almak istedim. Erkek arkadaşımla iki senelik bir birlikteliğin ardından yakın zamanda ayırdık yolları. Onun bana doğum günümde aldığı çok değerli bir hediye kitap ve kutusu vardı ben onu her gördüğümde kötü olduğum için kendisine kargoladım. Farklı şehirlerde yaşıyoruz. Sorun şu ki arkadaş üşenmemiş ona aldığım her şeyi hesaplayıp hesabıma göndermiş parayı. Maddi durumlarımız biraz farklı olduğu için genelde ben ona harcardım bu yüzden onun bende bir tek bu hediyesi var. Şöyle ki ben nedense bu parayı almak istemiyorum. Üstelik fazlasını yollamış. Ama ailem arkadaşlarım al kullan senin hakkın diyor. Bana yaptıkları affedilir şeyler değil bu yüzden onu hala çok sevsem de dönüşü yok bu arada. Ama yine de ben ondan para istemedim kendim istediğim için almıştım aldıklarımı. Sizce parayı geri yollayayım mı?

Neden ayrıldınız?Ne kadar ayıp hesaplayıp fazlasını göndermek?Maddiyatla ilgili bi kavgamı çıktı aranızda?

Parayı istemiyorsanız bir hayır kurumuna bağışlayın. Havalar soğuk, hayvan barınaklarına yardım edin, olmadı sağa sola koyulabilecek kedi köpek kulübeleri alın. Size yaptığı affedilemez şeyler nedir? Aklıma aldatma ya da şiddet olduğu geldi ama... Tahminim doğruysa, böyle birine niye parayı geri gönderesiniz, daha faydalı işler yapmak varken?

Neden ayrıldınız?Ne kadar ayıp hesaplayıp fazlasını göndermek?Maddiyatla ilgili bi kavgamı çıktı aranızda?

Küfürlü konuştu benimle. Evet aşırı ayıp o parayı alıp kullanmayı yakıştıramıyorum kendime. Maddiyatla ilgili bir kavgamız olmadı.

Parayı istemiyorsanız bir hayır kurumuna bağışlayın. Havalar soğuk, hayvan barınaklarına yardım edin, olmadık sağa sola koyulabilecek kedi köpek kulübeleri alın. Size yaptığı affedilemez şeyler nedir? Aklıma aldatma ya da şiddet olduğu geldi ama... Tahminim doğruysa, böyle birine niye parayı geri gönderesiniz, daha faydalı işler yapmak varken?

Aklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.

Aklıma geldi bağış yapmak ama parayı alıp yediğimi düşünsün istemiyorum. Kavgalarımız genelde şiddetli olurdu en son kavgada ağzını bozdu küfür kavga kıyamet ki benim kırmızı çizgimdir. Bitti bu nedenle.
Bağış yapın, bağış yaptığınıza dair ekran görüntüsü, dekont filan olacaktır muhakkak, ona gönderin. "Teşekkürler, daha faydalı bir yere gitti" diye. =)

ama ilk once siz ona hediyesini geri gondermissiniz. siz icinizden “gordukce kotu oluyordum” diyorsunuz ama bunu adam biliyor mu? onun yerinde olsam ben de iade edemeyecegim bir seyse benim hediyemi iade eden birine parasini gonderirdim. geri gondermenize gerek yok yani ilk oku siz atmissiniz.

ben olsam bagislardim.

Göndermek demek muhabbet devam etsin demek olur bana göre, bittiyse bitmiştir, bugüne kadar aldığın şeylerin hesabını yapıp göndermesi ne demek saçmalık, onlar iyi kötü yaşadığınız günlerde isteyerek severek yapılan şeyler,al mektuplarını ver mektuplarımı durumu

Bence bir öğrenciye felan ver parayi yarattığı enerjiden kurtul

Siz ona hediyeyi gönderinde oda egosundan para göndermiş hemde fazlasını. Ben sizin yerinizde olsam hiç bir sekilde iletişme gecmem. Eğer harcamak istemiyorsam çok güvenilir sayfalar var koylerdeki çocuklara bot mont kırtasiye eksiklerini gönderen. Öyle bir yere bağış yaparım. Sonuçta bakınca sizin ona harcadiginiz paranız gönderdiği para da. Bence asla geri ona yollamayin.

Ne düşündüğünü neden önemsiyorsun ki? Havalar soğuk alın hepsine kedi köpek değişik yaşların mamasını verin barınağa yada kendiniz dağıtın. Kim ne düşünürse düşünsün

Back
X