• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parayi istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu seni kuaförde bırakıp giden kişiler (ki o konuda anlattıklarına göre sen, bu konuda arkadaşın olduğunu iddia ettiğin kişi haklı) haricinde, çevrende kaç arkadaşın var?
Hanımefendi çevremde bir çok insan var keza ben de burdaki diğer insanlar gibi lise üniversite okumuş çalışmış çevresi olan biriyim ama arkadaşlık ve dostluk farklı şeylerdir onu dostum olarak görüyordum. Başka dostlarimda var ha arkadaş diyorsanız ondan dolu herkrste olduğu gibi

Ayrıca. Ona buna yorum yapmaktan pro üye olup evdeki zavallı çocuğuna ana olamamissjn. Belliki sen kocanla bir konuş çocuğuna nasıl davranasini babalığı öğret sonra çocuğunun piskolojisini düzeltmek için kapı kapı gezerken bir yandanda burdan millete laf yetiştirme
Bir kadını analığından falan vurmaya çalışmak çok zavallıca ya.

Kardeş sen bu bakış açısı yoksunluğu ve kimi zehirlesem telaşıyla daha çok kahrolursun. Nickin çok yakışmış. Arkadaşına da helal olsun sen tam yolda bırakılacak insansın bence de. Keşke yola hiç çıkmasaymış hatta seninle.

Bir kadını analığından falan vurmaya çalışmak çok zavallıca ya.

Kardeş sen bu bakış açısı yoksunluğu ve kimi zehirlesem telaşıyla daha çok kahrolursun. Nickin çok yakışmış. Arkadaşına da helal olsun sen tam yolda bırakılacak insansın bence de. Keşke yola hiç çıkmasaymış hatta seninle.

Ben kimseyi analigindan vurmay çalışmadım herkes kapısının önünü supursun ben senin kardeşin değilim benimle yavrulu falan mahalle ağzıyla konuşan sizin gibilerden hiç değilim nickim hepinize dert oldu zaten olmayada devam etsin zavallı görmek istiyorsan kendinle vakit gecirmeni öneririm onun bunun arkasını toplamK sana düşmüş gibi koşup gelmissin

Tabii ki konuşuldu bana birlikte olacağını söylendi Ben de kendi evimden kendi evimden kendi imkanlarımla kuaföre gittim kuaförde sadece ben vardım gelin ve ben daha sonra ben hem damada hem geline ben eve taksi ile dönebilirim sorun değil bana yeter ki önceden söyleyin dedim kuaför anında söyledim bunu onlar da bana asla olmaz sen bizimle geleceksin dediler Ben de tamam dedim daha sonra arabaya binilirken çok sıkıştık sığmayacağız dediler ben alınmadım araca olay bu (aslında okuma yeteneği olan herkesin anlayabileceği bir şey sizi tenzih ediyorum yanlış anlamayın bu lafımı onlar anladılar zaten kim olduklarını yorum yazamadıkları için deliriyorlar şu an kısıtladım onlari çünkü)
Haklısın tabi burda. Olur mu öyle şey herşey önceden izah edilmiş söylemişsin. Üstelik gelin arabasına kimse binmezken neden milleti sıgdırmıslar illa binip binmemek önemli değil ben bile alınırım buna. Açıklama falan yaptı mı arkadasınız özür diledi mi? Bir şeyler dedi mi yani?

Bu arada parayı toplu almaya hiç gerek yok zaten ödüyormuş, kıyafetinizi de kibarca isteyebilirsiniz.

Haklısın tabi burda. Olur mu öyle şey herşey önceden izah edilmiş söylemişsin. Üstelik gelin arabasına kimse binmezken neden milleti sıgdırmıslar illa binip binmemek önemli değil ben bile alınırım buna. Açıklama falan yaptı mı arkadasınız özür diledi mi? Bir şeyler dedi mi yani?

Bu arada parayı toplu almaya hiç gerek yok zaten ödüyormuş, kıyafetinizi de kibarca isteyebilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkürler öyle yapmayı düşünüyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X