Yapıyorum böyle şeyler canım denk geldiğinde. Ufak 5-6 yaşında kızlar vardı bir parkta. Geldiler kitap satmak istediler mesela hepsini almıştım. İlkokul masal kitapları falan. Çok mutlu olmuşlardı. Deminde markete gittim mesela ufak bir kız çocuğu aldığım şeylere kasada bakıyor. Bir tane verdim. Mutlu oldu. Bunlar paha biçilmez şeyler tabi ki.mesela bak sana bi fikir vereyim .tecrübeyle sabit.pikniğe gittik eşim ve oğlancıklarımla.bir kız orta 2 deymiş ve yanında dayısı ama gözlerınden rahatsız görmüyor sanırım.benım buyuk oğlan fena bakıllarımdan anlar benim.pamuk şeker satıyor bu iki gizel insan.biraz izledim.pamuk şeker eksildikçe kız gülümsüyor.ama okadar içtenki.oğlum gel bi şöyleee dolanalım dedım.20 tane pamuk şeker var yok tezgahlarında.canım hayırlı işler hepsini alıyorum kaç tl tutuyor dedım.kız zehır gbı .neeee hepsınımı dedı .işte o an varyaaaaaa o sevinç o maviş gözlerındeki mutlulugu anlatamam.böle bişeler yapsan mesela ben o gun cok mutlu olmuştum
Sonra eve gelirken bir kıza annesi sokakta bağırıyordu. Hergün 5 TL istiyorsun ben o kadar zengin değilim diye. Dedim keşke o kıza ben verseydim hergün 5 TL