Parça etten kavurma dışında yemek yapmak istiyorum..Önerileriniz nelerdir?

AskKirintisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
4.815
30
118
Diğer
kurban etleri dondurucuda duruyor onları yememiz lazım ama kavurma dışında ne yapabilirm fikri olan var mı?
fırında fırın poşetinde tavada vs... değişik yemekler yapmak istiyorum ama kavurmadan başka bişey bilmiyorum, yaz gelmeden tüktmemiz lazım bayatlıycak ve yer açmam lazım.

Fırın poşetinde falan bilmiyorum ama parça eti her türlü sulu yemeğin içine koyabilirsin öyle neden denemiyorsun?
Mesela türlü, yeşil fasulye, nohut yemeği ben bunların içine koyuyorum...
Özellikle yeşil fasulyede çok güzel oluyor...
Sezon da açıldı

sebzelerle bırlıkte yapabılecegın gıbı
julyen usulu dograyıp domates, bıber, sarımsak ve baharatla soteleyebılırsın pılavla gayet uyumlu oluyor

Ben etlerden kağıt kebabı yapıyorum tavsiye ederim güzel oluyor ayrıca etleri küçük küçük doğrayıp milföyden talaş böreği yapabilirsin oda çok güzel oluyor

ben yemeklerin yanında malesef et sevmiyorum , suyu olabilir tabi ama etleri yiyemiyorum.
eti ana yemek olarak yemek istiyorum.

domatesli biberli tarifler güzel olabilir.

eger düdüklü kullanıyorsan sana düdüklüde et yemegini öneririm çok lezzetli bir yemek düdüklüye kişi başına bir parça olacak biçimde düdüklüye koy biraz büyük parçalar olsun pişince küçülüyor tuzunu koy hiç su ve yag eklemeden düdüklüyü kapat ocagın en düşük gözünde en kısık ateşe düdüklüyü koy en az üç saat pişir kontrol edip pişmemişse yeniden 1 veya 2 saat pişir et bu sürede kendi suyunu salıp kendi kendine kızarıyor ve ortaya enfes bir yemek çıkıyor

bu yemek tandır gibi oluyor sanırım, yemiştim çok lezzetli, deniycem uygun bir zamanda saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…