- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Kızlar iyi hafta sonları herkese. Beni tanıyanlar tanıyor zaten bebek ile alakalı konu açmıştım bi kaç kez. Konuya gireyim direkt. Mayıs ayında klomen kullandım 3 folikül oluştu ve 3 üde kist oldu iğne ilede çatlamadı. Neyse adet gunum geldi bi kaç gun gecti ben adet oldum 3 gun sürdü bi anda da kesildi. 6 haziranda başladı ve brn sonrasında hiç adet olmadım. Düzensizlik hiç yoktu maşallah 23 gün döngü gunum. Diger ay gunum geldi ancak leke tarzında bir damla bir damla akıntı gibi oldı hep bu ay ki adetimide dun oldum. Yine iki gun boyle sokulemio gibi damla damla geldi ve o da ne
parça parça afedersiniz ciger gibi düşüyor pıtır pıtır zor sabahladım 3 tane pijama değiştirdim. Hiç boyle huylarım da yoktu oysaki. Tabi bu süreçlerde doktora gittim. Bir doktor adrt sokturucu vermişti gecen ay içmedim daha sonra bi doktor da smear aldı rahim kalın dedi. Klomen bu ay veremem diger aya gel dedi. Boyle işte kızlar başına gelen varmı boyle bir durum. Doktora gitsemmi tekrar. Sırt bel kasık agrım da cok.