Merhabaalar sizden fikir istiyorum kizlar benim annemle babam4 sene once bosandilar bende evleneli 5 yil oldu yani ben evlendikten bir yil sonra ayrildilar babam sorumsuz evine bakmayan cocuklarinin rizkini kumarda yiyen en yakin akrabalarini dolandiran bi adam asil konu benim kayinvalidemler cok geri kafali insanlar bosandiklari zaman kayinvalidemlerin duymasini istemedim ve bu zamana kadar bunu basardim ama 2 gun once babam evlendi ve artik saklanacak yani kalmadi bunu soylemem lazim nasil soyleyom nereden gireyim neden solemedin derseler ne cvp vereyim kibu zamana kadar kayinpedrriim baban nasil diye sordugunda selami var diye kandirdim aslainda kendimi kandirdim kabullenemedim belki bilemiyorum neden sakladim ama yaptim simdi artik soylemem gerektigini biliyorum ben hep onlari iyi oldugunu yansittim bab mi hep iyi gostermeye calistim simdi nasil derim aslinda durum bu diye. Soylememmin sebebi ise aslinda herkese bi laf soylemeleri bosananlari duyduklarinda kimbilir kadin kimi buldu gibi on yargilari var herkese herseye karsi bir karalama icerisindeler biraz karisik oldu ne olur akil verin aklim durdu zaten evlendigini duyunca bize bakmadi ona bakar artik ne diyeyim Allaha havale ediyorum