• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parcalanmis ailemi nasil aciklayim

miss_sad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
116
6
118
İstanbul
Merhabaalar sizden fikir istiyorum kizlar benim annemle babam4 sene once bosandilar bende evleneli 5 yil oldu yani ben evlendikten bir yil sonra ayrildilar babam sorumsuz evine bakmayan cocuklarinin rizkini kumarda yiyen en yakin akrabalarini dolandiran bi adam asil konu benim kayinvalidemler cok geri kafali insanlar bosandiklari zaman kayinvalidemlerin duymasini istemedim ve bu zamana kadar bunu basardim ama 2 gun once babam evlendi ve artik saklanacak yani kalmadi bunu soylemem lazim nasil soyleyom nereden gireyim neden solemedin derseler ne cvp vereyim kibu zamana kadar kayinpedrriim baban nasil diye sordugunda selami var diye kandirdim aslainda kendimi kandirdim kabullenemedim belki bilemiyorum neden sakladim ama yaptim simdi artik soylemem gerektigini biliyorum ben hep onlari iyi oldugunu yansittim bab mi hep iyi gostermeye calistim simdi nasil derim aslinda durum bu diye. Soylememmin sebebi ise aslinda herkese bi laf soylemeleri bosananlari duyduklarinda kimbilir kadin kimi buldu gibi on yargilari var herkese herseye karsi bir karalama icerisindeler biraz karisik oldu ne olur akil verin aklim durdu zaten evlendigini duyunca bize bakmadi ona bakar artik ne diyeyim Allaha havale ediyorum

Detaya girmeyin ve bence babanizi kotulemeyin sakin anlasamadilar diyin yeterli..en onemlisi kendinizi mahcup hissetmeyin bu cok dogal bisey..

Zaten kotuleyemem kotulesem ben bir soylerim kv bin benim ailemi akrabalarimi kotulesinde ne olursa olsun o zaman da ben olacaklardan mesul olmam o yuzden bir sekilde yorum firsati vermeden anlatip su yukun altindan kalkmaliyim ama nasil ona karar veremiyorum

en iyisi durumu eşin anlatsın. annesinden de rica etsin ve senin bu konu da çok hassas olduğunu, konuşmak istemediğini söylesin. :34:

inş kv kp eşini dinler ve üzerine gelmezler. hem onlara ne? dicem ama... :20:

en iyisi durumu eşin anlatsın. annesinden de rica etsin ve senin bu konu da çok hassas olduğunu, konuşmak istemediğini söylesin. :34:

inş kv kp eşini dinler ve üzerine gelmezler. hem onlara ne? dicem ama... :20:

uygun çözüm bence de bu şekilde olması

bunda kendinizi asla kötü hissetmeyin
asla ailenizi kötülemeyin,gün gelir devran döner lafı şak diye yapıştırırlar hiç acımadan sende şöyle demiştin diye
bence de eşiniz açıklasın çok detaya girmeden bişi derlerse benim derdim bana yetiyor bide de siz üstüme gelmeyin diyin bitsin

eşiniz anlatsın ve tembihlesin onları sizin bu konuda çok hassas olduğunuz filan söylesin,sizin yanınızda konuşulmaması gerektiğini söylesin .
ben anlattım size ve bu konu kapandı desin eşiniz ailesine bu kadar basit..

Bunca zaman nasıl sakladınız hayret
Aslında saklanması gereken birşey yok
Erteleyerek durumu daha zorlaştırmışsın
Baban mı boşanıyo üzülüyo musun otur ağla, kaynanan kötü yorum yaparsa da bu onun vicdansızlığı

Söylemek zorunda bile degilsin bana göre.

boşanmışsa boşanmış ben açıkçası söylemem ögrenirlerse mecbur degildim açıklama yapmaya der çıkardım işin içinden..

kocan nasıl saklamış anlamadım..

kayınvalıdenler okadar da dıs kapının mandalı degıl nıhayetınde..

özellıkle gıdıp bunun haberı verilmez ama olaylardan,gelısmelerden haberdar olurlar..

sımdı yerı gelınce soylersın..utandım söylemeye ama boşandılar,suandaysa durum böyle böyle..

bunda utancak bıse yok tabı ama söylememe sebebı olarak onun arkasına saklan..

Back
X