aslinda hic evlenmemisim ama nasil bosancam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin onun iyiliğine yapmış olduklarınız batmış meğer, iyilikten maraz doğmuş resmen.

Kv en büyük sıkıntı anlaşılan ama eşinizle asıl problemi anlayamadım ben, şu yazılandan 8 yılın sonunda hala eskiye takılıp kalma gibi bişi var.

Kv ne yapıyor mesela? Ya da ne yapmıyor?

Eşiniz anlaşılan çalışıyor ama düzenli geliri yok sanırım ki maaşlı işi diye söylemişsiniz.

Asıl sıkıntınız ne? Maddiyat mı? Çocuklar kaç yaşında? Sizde çalışın mesela?

Sizin onun iyiliğine yapmış olduklarınız batmış meğer, iyilikten maraz doğmuş resmen.

Kv en büyük sıkıntı anlaşılan ama eşinizle asıl problemi anlayamadım ben, şu yazılandan 8 yılın sonunda hala eskiye takılıp kalma gibi bişi var.

Kv ne yapıyor mesela? Ya da ne yapmıyor?

Eşiniz anlaşılan çalışıyor ama düzenli geliri yok sanırım ki maaşlı işi diye söylemişsiniz.

Asıl sıkıntınız ne? Maddiyat mı? Çocuklar kaç yaşında? Sizde çalışın mesela?

ben calisiyorum. hep calistim. hem de cookk calistim. arkama yaslanip hicbir zaman esime guvenemedim. hep yan tarafta paralel olarak kendimizi ailemizi garanti altina alacak baska seyler de yapmaya calistim. diger sorulara cevap veremeyecegim sizle alakasi yok. cok yorgun yorgunluktan da ziyade kirgin hissediyorum kendimi. hayata da kirginim sanki. tekrar anlatacak gucu bulamadim kendimde o yuzden. okumak zorunda degilsiniz elbette usenmezseniz gecmis konularımda var.

sadece su anki ruh halimi ve son konusma uzerine olan kirginliklarimi yazabildim. diger mevzulari yazip hatirlamak istemeyecek kadar uzgunum.

ben calisiyorum. hep calistim. hem de cookk calistim. arkama yaslanip hicbir zaman esime guvenemedim. hep yan tarafta paralel olarak kendimizi ailemizi garanti altina alacak baska seyler de yapmaya calistim. diger sorulara cevap veremeyecegim sizle alakasi yok. cok yorgun yorgunluktan da ziyade kirgin hissediyorum kendimi. hayata da kirginim sanki. tekrar anlatacak gucu bulamadim kendimde o yuzden. okumak zorunda degilsiniz elbette usenmezseniz gecmis konularımda var.

sadece su anki ruh halimi ve son konusma uzerine olan kirginliklarimi yazabildim. diger mevzulari yazip hatirlamak istemeyecek kadar uzgunum.

Ne diyeyim, bir an önce sıkıntılarınızdan kurtulursunuz, hakkınızda hayırlısı olsun, gönlünüz bir an önce ferahlasın inşallah.

tum detaylari yazsam cok uzun oluyor. yazmasam da bu sekilde oluyor. konusma kisa bir konusma degildi. ben evliligimizdeki hissettigim yogun duygunun degersizlik oldugunu soyledim. ordan konu acildi onu cok elestirdigim icin artik icinin tamamen dolduğunu kendi isleriyle ilgili bile herhangi bir gucunun kalmadigini soyledi. bende ona ne yaptigimi sordum. o da eskiden boyle olmadigimi nisandan sonra hatta askerlikten sonra degistimi dostca davranmadigimi soyledi. konuyu konusmaya devam etti yani baska konulari. ama ben ozellikle somut ornekler vermesini istedim. 2 ayda ne yapmış olabilirimi merak ettim.
Soylemis ne yaptiginizi.destek istiyor sizden sevgi sevkat guc cesaret bunlari istiyor belliki.bosanacak bisiy yok cozulebilir sorunlar

Çok zor bi ömür kv ile yaşama fikri. Ben olsam böyle bi evliliğe baştan evet demezdim.
Ama artık siz evlenmişsiniz 2 çocuğunuz olmuş. Çalışıyorsunuz bütün gün evde değilsiniz bu bi avantaj. Ufak şeyleri görmeyecekseniz, yani annesinin tırnak makasını kullanıyor, onun odasında soyunuyor, önce ona fikir danışıyor vs vs bunlara kızdığınızda şöyle düşünün bana zararı var mı? bakmayın kocanız napıyor diye naparsa yapsın size zararı olmadıktan sonra yaptığının.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X