pardon da sen ne ayaksın???

sor. ben senden hoşlandım sen de ? evet derse - e tamam sevgili olalım o zman de bitsin bu işkence.. yada hayır sevgili olmayalım der.
arkadaş olrak seninle görüşüyorda olabilir. iyi bir arkadaş ise hiç bu işlere girme...zamana bırak...

Ya oyle kalbi kirilirsa genc cocuk simdi ya ozguveni falan sarsilirsa
Sana ayak bağı olur. İletişimi zayıf birine benziyor. Sıkılırsın. Bir şey elde etmek istiyorsa özgüven geliştirmek zorunda. Pısırık, korkak erkek çekilmez. Öyle biriyle evliyim. Yakinen biliyorum. Tatsız, tuzsuz bir durum.

Ya oyle hemen sevgili olalim gibi bi beklentim yok yalnızca flort mu ediyoruz arkadaş miyiz onu bileyim istiyorum

Allah yardimciniz olsun...

Ya oyle hemen sevgili olalim gibi bi beklentim yok yalnızca flort mu ediyoruz arkadaş miyiz onu bileyim istiyorum
sor.
ama bana kalsa ben sormazdım. keyif alıyor muyum aramasından sormadından merhabasından evet ise aynen devam.
hoşlanmıyorsan veya daha fazlasını istiyorsam sorar netleştirirdim. cevap ne olursa olsun saygı duyar peki derdim.. ve ark. bitecegini bile bile de olsa sorabilirdim..

Kizlar bugun bir gelisme oldu sizle de paylasayim dedim çocukla gunlerdir konuşmuyorduk okulda da karsilastigimida sadece basimizla selamlayıp geçiyorduk ama bugun gunlerdir mesaj atmayan cocuk 'canim napiyosun :))' diye mesaj atti sonra da notlarimi istedi benden ÇILDIRDIM dDDDdddd

Vay çakal. Derslerin iyi mı. Bir aydır amacı notlarmiymis ya usulca hedefine doğru ilerlemiş verme kız not mot. Ben senin notunu verdim zaten oğlum de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…