pardüsem battı lütfen bana akıl verin acilll

karambela

becegim ve ben
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
314
0
46
Bursa
mrb öncelikle konuya geceyim hemen arkadaslar dün bi kaza oldu ve eşimin kuzenin cocugu gecen yazın aldıgım kayra pardüsemi berbat etti misafirlige gelmişlerdi babanneme bende yürüyüş için üstümü giydim yukarı öyle cıktım napıyo bakayım diye onları görünce biraz oturup gittcektim cocuk nereden bulduysa cam sil tutusunun içindeki camaşır suyunu üstüme püskürttü ve üstüm battı bastan aşagı camaşır suyu oldum anneside cok üzüldü sana yenisini alcam dedi israrla baya bi söyldi sizden istedigim alsınmı almasınmı bu konu için bana bilgi verin lütfen bekliyorum cvplarınızı cok....

Bence gerek yok yenisini aldırmana canım, kaza neticede, canınız sagolsun. Ha kendisi alıp getirirse o başka, ama siz aldırmayın derim ben.

Bence olayın üstünden zaman geçtikten sonra bana pardesu alacaktın ne zaman alacaksın falan denilmez, o an söylediğinde ne dedin peki? Eğer seni ararsa Tekrar bu konuda ve ısrar ederse sen de almasını istiyorsan söyleyebilirsin peki tamam diye

bence gerek yok yeninsi aldırmaya sonuçta küçük çocuk bilerek yapmamış. anneside gereğinden fazla mahçupta olmuştur

aktarlarda kıyafet boyaları var işine yararmı bilmiyorum ama ben bir kaç arkadaşımda gördüm çok güzel olmuştu..

Bence olayın üstünden zaman geçtikten sonra bana pardesu alacaktın ne zaman alacaksın falan denilmez, o an söylediğinde ne dedin peki? Eğer seni ararsa Tekrar bu konuda ve ısrar ederse sen de almasını istiyorsan söyleyebilirsin peki tamam diye

olmaz dedim cocuk bilerek yapmadı dedim sonucta ben alırım geregi yok dedim olmaz bizim yaptıgımız bişe için neden sen zarar göresinki dedi ben her seferinde olmaz dedim ama cok ısrar etti bu sefer bende bişe demedimm

olmaz dedim cocuk bilerek yapmadı dedim sonucta ben alırım geregi yok dedim olmaz bizim yaptıgımız bişe için neden sen zarar göresinki dedi ben her seferinde olmaz dedim ama cok ısrar etti bu sefer bende bişe demedimm

Sen üzerine düşeni yapmışın o halde gerisi ona kalmış :9::9::9:

Bence bosver yani gerçi o an da tamam al o zaman denilmez olmaz der herkes doğal olarak. Eğer kendisi alıp getirirse tamam da bir daha istenmez bence :/

Eger ödeme konusunda ciddiyse biraz zaman gectikten sonra parasini vermek isteyecektir, böyle birsey olursa
parayi almak istiyorsaniz alirsiniz, ama teklif etmezse yeniden hakkinizi helal edin gitsin.
Ama eger maddi durumunuz cok iyi degilse parasini kabul edin.

parasini verirse alin
yada yenisini alirsa kabul edin
"olmaz"demeyin
konu actiginiza lafini ettiginize gore gonlunuzden helallik vermemissiniz

Ben de teklif edildiğinde mahcup olurdum ama neticede sizin de bir suçunuz yok, annesinin ihmalkarlığı var. Çocuk kalkıp camsil şişesinin içindeki çamaşır suyunu ele geçirene kadar kadın çocuğa mukayyet olabilirdi pekala. Pardüseniz pahalı mıydı, ben pek bilmiyorum piyasasını da?

çocuğun annesi çok mahçup olmuştur ama çocuk işte ne yapacaksın
sen üzerine düşen görevi yapmışın hayır istemem diyerekten
eğerki yeni bi pardesü alıp gelirse kabul edin ama parayı asla kabul etmeyin zorlamadığı sürece
yani yarın öbür gün sizinde çocuğunuz olduğunda yada varsa bilemiyorum oda benzer bişey yapabilir.çocuğun önüne geçemezsinizki.

birde bu nasil ihmalkarlik ya cocuk agzina siksaydi yada icseydi o camsili
i :26::26:

Aynen öyle, ben liseye kadar evde çamaşır suyu nerede bilmezdim, misafirliğe gittiğimizde zaten başkalarının çamaşır sularını bulacak kadar rahat hareket etme şansına da hiç sahip olmamıştık. İş kesinlikle annede bitiyor:19:

ben olsam almazdım
hele ki eşinin tarafı hiç almazdım sonradan söylenecek şeyleri duyuyor gibiyim :1:

Ben de teklif edildiğinde mahcup olurdum ama neticede sizin de bir suçunuz yok, annesinin ihmalkarlığı var. Çocuk kalkıp camsil şişesinin içindeki çamaşır suyunu ele geçirene kadar kadın çocuğa mukayyet olabilirdi pekala. Pardüseniz pahalı mıydı, ben pek bilmiyorum piyasasını da?[/300 200 almıştım

sizin birşey demeniz doğru olmaz ama onun düşünüp alması gerekir.alırsa kibarca teşekkür eder alırsınız almaması için ısrar etmeyin ama almasını da teklif etmeyin.

Back
X