parfüm almak istiyorum, önerir misiniz?

cecile yeşil olan cok guzel fiyatida 30 tl filan ben herkesten olumlu yorumlar duyunca cecil kullanmaya devam ediyorum

Uygun fiyatlı olarak Zara mağazasındaki parfümler var çoğunun kokusu birbirinden güzel, ama en beğendiğim parfümler vs nin noir tease ve heavenly kokuları, hem 4 farklı parfümü küçük boyda set olarak da 1 normal şişe fiyatına satıyorlar, hepsi birbirinden güzel kokular oluyor.

FARMASİNİN DOĞAL KOZMETİK MAHSULÜ PARFÜMLERİNİ DENEDİNİZ Mİ? 14 ŞUBATA ÖZEL 100 ML BAY VE BAYAN PARFÜMLERİ VAR 20 TL ŞUBAT KATALOĞU SAYFA 26 VE 27 DE BEN ALDIM ARKADAŞLARIM KOKLADI ONLARDA BEĞENDİ MEMNUN KALDILAR KENDİLERİ SİPARİŞ VERİP GETİRTİYORLAR SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI YERLİ BİR FİRMANIN ÜRÜNÜDÜR TAVSİYE EDERİM ARAŞTIRIN FARMASİ.COM FİRMANIN SAYFA ADI

Siz hangi kokulardan hoşlanıyorsunuz ve fiyat aralığınız nedir? O zaman daha kolay yardımcı olabilirim.

parfümeride hunca firmasını tek geçerim 1957'den beri adamlar kendilerini çok geliştirmiş yerli marka olarak huncalife parfümlerine bakın derim yeter artık yabancı sermayeye para kazandırdığımız

Ne tür kokuları seviyorsun canım? şekerli mi, çiçeksi mi? Meyveli mi, pudralı mı? Baharatlımı? bilgi ver ki ona göre öneri yapalım :)

X