Kuzenimin arkadaşı var yurtdışından parfüm getiriyor. Ben parasını kuzenime veriyordum oda gelince parfümü getiriyordu. Kuzenimin başka bir arkadaşıda aynı parfümden istemiş (benim kullandığımdan) ama parfümü beğenmemiş kuzenimde bana dediki kullanacaksan sen al nası olsa seviyorsun dedi bende tamam dedim. Parfüm geldi bir iki gün snr sıktığımda acayip kötü bir kokusu vardı bozuktu. kuzenime söyledim değiştirmezler bu böyle olsun bir daha sipariş etmezsin dedi ben daha parasını vermemiştim.
benim yerime gitmiş parasını ödemiş tutturdu şimdi parada para diye. numarayı ver konuşayım diyorum parası zaten bende kalmayacak vericem yani ama konuşmak istiyorum getiren kişiyle. ben burda kuzenimin birşey çevirdiğini düşünüyorum. arkadaşı bu parfüm bozuk dedi ve bana kakaladılar. olabilir mi?
benim yerime gitmiş parasını ödemiş tutturdu şimdi parada para diye. numarayı ver konuşayım diyorum parası zaten bende kalmayacak vericem yani ama konuşmak istiyorum getiren kişiyle. ben burda kuzenimin birşey çevirdiğini düşünüyorum. arkadaşı bu parfüm bozuk dedi ve bana kakaladılar. olabilir mi?