• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm nerede satılıyor

lestue10

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
25
Puanlar
18
merhaba erkek arkadaşım kırmızı slazenger parfüm kullanıyor ama bulamadım hic bir yerde o bana advent calendar hazırlamıştı bende ona küçük hazırlıyorum kırmızı slazenger nerde bulabilirim?Gratis watsons baktım yok

e var ya trendyolda baktim gördüm şimdi
ama birine kullandigi parfumu almak bence igrenc bir hediye
adam kendi parfümünü begenmis almis yani ona zaten kendisinin de duzenli olarak aldigi birseyi vermek benim hediye anlayisima uymuyor.
düşün biraz kafa yor, daha ozel birsey sec.
parfum alsan bile "sana ne yakisir" parfümü al yani adamin zaten aldigi seyi almani alemi yok

e var ya trendyolda baktim gördüm şimdi
ama birine kullandigi parfumu almak bence igrenc bir hediye
adam kendi parfümünü begenmis almis yani ona zaten kendisinin de duzenli olarak aldigi birseyi vermek benim hediye anlayisima uymuyor.
düşün biraz kafa yor, daha ozel birsey sec.
parfum alsan bile "sana ne yakisir" parfümü al yani adamin zaten aldigi seyi almani alemi yok
"advent calendar" içinde karışık hediyelerin bulunduğu bir kutu videolarını izlemeni öneririm parfümü bitmişti geçen gördüm onun için almak istedim zaten çoğu şeyi aldım

"advent calendar" içinde karışık hediyelerin bulunduğu bir kutu videolarını izlemeni öneririm parfümü bitmişti geçen gördüm onun için almak istedim zaten çoğu şeyi aldım
Öyle de deme asıl advent calenderin babası yengenc hanımdır çünkü 😁

Normal kozmetik ürünleri satan yerlere bak bide

A101de olabilir 😌 yeşili meşili vardım.

Hani önceden bir milyoncu deniyordu ya öyle yerlerde de vardır hersey mevcut ya züccaciye kırtasiye alet erdavat kozmetik gibi öyle yerlerde vardır

yol kenarındaki esmer saatçi abilere de bi bak madem seviye baya düştü 🤣

Gidip alacak vaktiniz var mı? Watson a falan baktım demişsiniz. 2 dklık siparişe mi vaktiniz yok anlamadım ben 🤣
ya siz anlamıyor musunuz ya da anlayısınız mı kıt? KARGO dediğiniz şeu yarın gelmiyor veya geleceği kesin değil ya ben yarın veya sonraki gün vereceğim

ya siz anlamıyor musunuz ya da anlayısınız mı kıt? KARGO dediğiniz şeu yarın gelmiyor veya geleceği kesin değil ya ben yarın veya sonraki gün vereceğim
Sakın ol şampiyon. Hafta içi sipariş verirsen 2 en geç 3 güne gelir. Çorap sipariş verdim 2 gün sonra geldi. 1 gün geç ver nolcak ayol

tam adamina soyledin biliyor musun😅
o videolar cok komik
çünkü advent calendar hristiyan ailelerin çocukları noeli severek beklesin diye yaptiklari bir adet. 24 kutu olur icinde cikolatalar, hediyeler.. cocuk her gün uyanır o gün olani açar ve hediyelrin devami icin noeli hevesle bekler. en son da 24 aralikta (bazilarina gore 25) noel babadan gelen gercek hediyeyi acar.
yani geri saymadir advent calendar.
adi üstünde advent zaten varis demektir, advent calendar da varış takvimi. noele varış.
benim eşim de hristiyan, 3 yildir yapariz, kutlariz. hatta 2bucuk saat sonra son kutumu açacağım, yarin da chrismasini kutlamak icin yoresel yemek yapacagim, ailesini arayacagiz vs
1000122636.webp

adı ve amaci bu olan birseyin turkiyede insanlarin birbirine durduk yere 24 tane hedjye verdigi ve hepsini ayni anda actigin bjrsey olmasi ne mana anlayamiyorum.
ayrica madem hediye senin icin onemli ne demeye son saniyeye biraktin?
sehrini bilmeyiz ki git diye soyleyelim
istanbuldaysan sevil kozmetigi ara onlarda her model oluyor genelde. kozmetikcileri gez tek tek belki olan bulursun
ya da bugun kargo ver yilbasi hediyesi diye verirsin. zaten seninki ne advent ne calender, noel gelmis daha gerisayimi mi kalmiş😂
hic acele etme, guzelce ver iste yilbasinda bunca stres olacak bjrsey yok

maşallah ben hiç bakmadım ama siz önerdiğinize göre satılan şeylere iyi hakimsiniz ayrıca esmer değil siyahi diyoruz biz😘
Esmer veya siyahi nesini dert ettin😚 netten almaya eriniyorsan çakmasını almaya erinmezsin belki ondan dedim o abilerde parfüm olduğunu bilmek zor bişey değil🤣

O parfum A101lerde filan da satiliyormus. Civardaki A101leri gezsen illa birinde bulursun herhalde. 🙄

tam adamina soyledin biliyor musun😅
o videolar cok komik
çünkü advent calendar hristiyan ailelerin çocukları noeli severek beklesin diye yaptiklari bir adet. 24 kutu olur icinde cikolatalar, hediyeler.. cocuk her gün uyanır o gün olani açar ve hediyelrin devami icin noeli hevesle bekler. en son da 24 aralikta (bazilarina gore 25) noel babadan gelen gercek hediyeyi acar.
yani geri saymadir advent calendar.
adi üstünde advent zaten varis demektir, advent calendar da varış takvimi. noele varış.
benim eşim de hristiyan, 3 yildir yapariz, kutlariz. hatta 2bucuk saat sonra son kutumu açacağım, yarin da chrismasini kutlamak icin yoresel yemek yapacagim, ailesini arayacagiz vs
Eki Görüntüle 3688603
adı ve amaci bu olan birseyin turkiyede insanlarin birbirine durduk yere 24 tane hedjye verdigi ve hepsini ayni anda actigin bjrsey olmasi ne mana anlayamiyorum.

ayrica madem hediye senin icin onemli ne demeye son saniyeye biraktin?
sehrini bilmeyiz ki git diye soyleyelim
istanbuldaysan sevil kozmetigi ara onlarda her model oluyor genelde. kozmetikcileri gez tek tek belki olan bulursun
ya da bugun kargo ver yilbasi hediyesi diye verirsin. zaten seninki ne advent ne calender, noel gelmis daha gerisayimi mi kalmiş😂
hic acele etme, guzelce ver iste yilbasinda bunca stres olacak bjrsey yok
ramazan kolisi mantığı ile yaklaşılıyor bizde gördüğüm kadarıyla 😅

Back
X